WIN! THE IMPACT BOX

WIN! The Impact Box

In het kader van The Impact Days 2020 mogen we iets heel tofs weggeven, namelijk ‘The Impact Box’, die is gevuld met onder andere: een bon van LENA – de kledingbibliotheek, en producten van Little Plant Pantry, InStock, Rotterdamse Munt en Veggihap, ter waarde van 150 euro!

Op 19, 20 en 21 november vindt, verspreid door Nederland, de derde editie van The Impact Days plaats. Dé gelegenheid om je decembercadeaus te kopen bij sociale en duurzame impactondernemers. Ontdek de laatste trends op het gebied van food, fashion en design. Ruim honderd hotspots en merken openen de (online) deuren van hun studio’s, ateliers en winkels voor publiek. Ontdek de nieuwste gadgets of scoor alvast die fijne outfit. Kan allemaal! Extra goed nieuws? Iedere euro die je besteedt tijdens The Impact Days komt helemaal goed terecht want je steunt lokale pioniers die zich inzetten voor een mooie en eerlijke wereld. What’s not to like? Toegang voor het hele gezin is gratis en aanmelden voor (online) workshops en talks kan via www.theimpactdays.nl.

Lena Library Winkel Neon
Huib van Wersch
Plant Pantry Dispensers

HOE DOE JE MEE?

Volg Talkies Magazine en The Impact Days op Instagram en vul onderstaand formulier in:

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.