Win! Vegan ILNI designer tas t.w.v. €665

De exclusieve tassen van ILNI doen in kwaliteit en uitstraling niet onder voor echt leren handtassen, maar zijn gemaakt van duurzame en diervriendelijke materialen. Zodat jij zonder schuldgevoel kan shinen met een designer tas. Jij maakt kans op het prachtige Augustina model in de kleur zwart! Een tijdloos model handtas geïnspireerd op de jaren vijftig.

Elke ILNI handtas is een diervriendelijk kunstwerk op zich en vergt zo’n zes uur handwerk van vijf tot zeven Italliaanse ambachtslieden, elk met hun eigen specialisme.

Voor de handtassen van ILNI wordt geen dierlijk materiaal gebruikt, maar duurzame alternatieven van hoge kwaliteit zoals faux leather of grape leather. Voor deze materialen wordt gebruik gemaakt van textielvezels of restafval van biologische wijnproductie, in combinatie met andere gerecyclede materialen en een minimale toevoeging PU kunststof. Hierdoor ontstaat een vegan leersoort die vrijwel niet van echt leer is te onderscheiden en met een vergelijkbare uitstraling en levensduur. Jij maakt kans op een prachtige Augustina model in de kleur zwart! Een tijdloos model handtas geïnspireerd op de jaren ’50.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.