Fresh ‘n Rebel Clam Blaze over-ear koptelefoon t.w.v. €69,99 cadeau bij 8 keer Talkies

Blazing good! Dat is de Clam Blaze over-ear koptelefoon van het Rotterdamse merk Fresh ‘n Rebel. Ontvang deze koptelefoon t.w.v. €69,99 nú cadeau bij een abonnement op Talkies Magazine!


Fresh ‘n Rebel biedt de perfecte fit voor iedereen. Of je nu houdt van kleurrijke designs of in alle stilte luisteren met ANC; er is een Clam die op je wacht! De Clam Blaze over-ear koptelefoon is een van de nieuwste toevoegingen aan Fresh ‘n Rebels Clam Family. De over-ear koptelefoon heeft een aantal geweldige functies die je niet wil missen. Zet je favoriete nummers (80 uur!) op repeat en verhoog eenvoudig het volume met het volumewieltje. Voer ruisvrije gesprekken dankzij de dubbele ENC-microfoons en overwin de storm met Wind Noise Cancelling. Wind Noise Cancelling blokkeert de windgeluiden in je koptelefoon, zodat je ongestoord naar je muziek kunt luisteren of kunt bellen. 

Over Fresh ’n Rebel 

Fresh ‘n Rebel creëert must-have accessoires die iemands stijl echt aanvullen. Ze supporten je om authentiek te zijn en je op je eigen manier uit te drukken, omdat ze beseffen dat individualiteit een zeldzaam iets is. Fresh ‘n Rebel motiveert je om uit je comfortzone te stappen, je open te stellen voor nieuwe ervaringen en je sterk te voelen om anders te kiezen. Ze dagen iedereen uit om voor gedurfd boven saai te kiezen, door je innerlijke rebel te vinden en te omarmen. Maak kennis met onze inspirerende brandclaim: Be bold. Choose differentdat onze merkambassadeurs in de schijnwerpers zet, die deze mantra de wereld in sturen.