Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Oh baby

5 tips om je baby én jezelf beter te laten slapen

Nu we langer binnenshuis moeten blijven en de temperaturen dalen, kunnen we allemaal een mentale boost gebruiken. Hierbij is een goede nachtrust essentieel. Daarom delen wij hier vijf handige tips & tricks voor het slapengaan, die ‘Yumi Baby’ samen met een baby slaap-expert heeft opgesteld. Voor je baby én voor jou, zodat jullie beide zoveel mogelijk slaap krijgen.

Lees verder

Selfcare

De fijnste zelfmassagetechnieken

Nu de lockdown weer verlengd is, moeten we het helaas nog iets langer doen zonder onze beautyprofessionals. Toch is het heel belangrijk om wel te ontspannen. Daarom hebben wij de belangrijkste massage hacks voor je op een rijtje gezet, zodat je heel even kunt relaxen. Haal heerlijke massageolie in huis, steek een paar kaarsen aan en it’s time to relax!

Lees verder

Sunshower

Zo geef jij je vitamine D-niveau een boost

Een natuurlijke aanmaak van vitamine D is essentieel voor een goede weerstand. Helemaal in de wintermaanden, waar veel Nederlanders te weinig vitamine D aanmaken, is het extra belangrijk om je vitamine D-niveau een boost te geven. Hoe je dat kunt doen, lees je hier.

Lees verder

Let’s get fit

OneFit lanceert 0.0 home workouts tijdens Dry January

De feestmaand waar we volop hebben genoten is voorbij, daarom letten we in januari vaak extra op onze gezondheid én doen velen van ons mee aan Dry January. Om het sporten nét iets makkelijker te maken lanceert OneFit speciale 0.0 home workouts voor een sporty Dry January.

Lees verder

MOSCOT

Tips & tricks voor je ogen tijdens lockdown

Eyewear merk MOSCOT, een iconisch 105-jarig familiebedrijf uit New York City, geeft advies om de gezondheid van je ogen te bewaren tijdens de huidige lockdown en het vele thuis werken. Het merk heeft onlangs zijn eerste fysieke winkel in Amsterdam geopend op de Berenstraat 40 waar je nog steeds terecht kunt voor bijvoorbeeld oogmetingen en advies. 

Lees verder

Boekentip

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Tijdens Internationale Vrouwendag op 8 maart verschijnt de Nederlandse versie van de Amerikaanse bestseller ‘Good Night Stories for Rebel Girls’. Een boek met 100 verhalen van bijzondere Nederlandse vrouwen van toen en nu. Van Anouk Teeuwe tot Mata Hari, en van Audrey Hepburn tot Khadija Arib. Speciaal voor de feestdagen komt er een mini-editie met daarin drie prachtige verhalen en illustraties. Het ideale kerstcadeau voor onder de boom!

Lees verder

5x

De leukste luisterboeken, ingesproken door BN’ers

Het afgelopen jaar waren we vaker thuis dan ooit en hadden we veel vrije tijd. Veel mensen zijn meer gaan lezen om heerlijk tot rust te komen en te genieten van een mooi verhaal. Toch lijkt het soms of we geen tijd hebben om een echt boek erbij te pakken. De ultieme uitkomst hiervoor? Luisterboeken! Tijdens je huishoudelijke taken, tijdens een rondje wandelen of op de fiets: deze momenten kun je tegelijk ook van een goed boek genieten. Wij zetten de nodige luisterboekinspiratie voor je op een rij – die zijn ingesproken door je favoriete […]

Lees verder

Wonderhood

Lauren Verster lanceert platform Wonderhood

Bekend programmamaakster, presentatrice en schrijfster Lauren Verster lanceert ‘WONDERHOOD’: een nieuw platform met originele thema’s. Geen lifestyle en fashion, maar uitdagende wetenschappelijke en geestverruimende items. Een uniek platform vol inhoudelijk entertainment.

Lees verder

De levenslessen van

Dr. Edith Eger

Dr. Edith Eger bracht in oktober haar boek ‘Het Geschenk, twaalf lessen die je leven kunnen redden’. En zij kan het weten. Eger staat onder andere bekend als ‘De Ballerina van Auschwitz’. Op haar zestiende belandde de jonge danseres met haar ouders en zussen in het kamp waar zij gedwongen danste voor ‘De Engel des Doods’ Josef Mengele. Eger werd tijdens de bevrijding meer dood dan levend onder een stapel doden gehaald door een Amerikaanse soldaat en overleefde wonder boven wonder deze donkere periode. Een aantal inspirerende lessen.

Lees verder

The City Street Spa

Ultiem ontspannen in hartje Amsterdam

Al tien jaar is The City Street Spa een heerlijk rustpunt in het drukke leven van stadsbewoners – ook buiten Amsterdam. Wie binnenstapt komt in een oase van ontspanning en ontsnapt heel even aan de hectiek van de dag. The City Street Spa heeft de perfecte balans weten te vinden tussen behandelingen, rustige momenten en stilte, waardoor zorgen van je schouders zakken en je sereen de deur uitstapt.

Lees verder