Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Laat de volle maan je kracht geven

Talkieshoroscoop juni

DE TALKIESHOROSCOOP IS LEKKER VERNIEUWEND, GEEN HOROSCOOP DIE JOU GAAT ZEGGEN DAT JE DE LIEFDE VAN JE LEVEN GAAT ONTMOETEN, MAAR WEL EEN HOROSCOOP DIE JOU AAN HET DENKEN ZAL GAAN ZETTEN MET ELKE MAAND EEN ANDERE INVALSHOEK OP BASIS VAN JOUW STERRENBEELD. DEZE MAAND VERTELT ASTROLOGE MAANNOMADE ONS ALLES OVER HET LEVEN BIJ ZIJN BALLEN TE GRIJPEN. 

Lees verder

Een persoonlijk lijnenspel

Wat jouw handen over je persoonlijkheid vertellen

Een niet zo bekende methode om meer over je persoonlijkheid te leren is die van het handlezen, ofwel de chirologie. Een eeuwenoude studie die is ontstaan in het Verre Oosten. Melissa a.k.a. @dehandcoach volgde studies in handleeskunde en positieve psychologie en heeft inmiddels al ruim duizend mensen geholpen meer inzicht in zichzelf te krijgen via hun handen. Met haar nieuwe boek, Je hebt het zelf in de hand, wil Melissa handlezen voor iedereen toegankelijk maken, en wees niet bang, het is erg nuchter geschreven. Geen toekomstvoorspelling dus, maar een kijkje in je karakter. Want hoe […]

Lees verder

Hier kom je tot rust

Hier kom je op rust op Ibiza

De feesten op Ibiza zijn legendarisch, de restaurants überhip en je kunt er shoppen tot je er letterlijk bij neervalt; op een strandbedje van vijftig euro per dag welteverstaan. Maar op Ibiza is ook serene rust te vinden. Van soundhealingsessies in een luxehotel en wandelen in een botanische tuin tot films kijken in de openlucht in een afgelegen baai. Hier vind je peace of mind op buzzing Ibiza.

Lees verder

Protect yourself!

De zon in? Dit zijn vier handige smeertips

Kan jij niet wachten tot je weer lekker kan genieten van de zon? Let er dan wel op dat je dit verantwoord doet. Te veel UV-straling kan namelijk schadelijk zijn voor je huid en vervelende gevolgen hebben. Het is dus belangrijk om je in te smeren als je de zon in gaat. Daarom geven we je in dit artikel vier handige smeertips om veilig te zonnen.

Lees verder

Connectie en liefde

Talkieshoroscoop mei

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand vertelt astrologe maannomade ons alles over het verkrijgen van meer connectie in de liefde.

Lees verder

Detoxen op z'n Spaans!

Zo ziet een detox programma in Spanje eruit

In de eerste maand van het jaar bezoeken we Camiral Golf & Wellness, voorheen bekend als PGA Golf, voor een driedaags detox programma. Het hotel is gelegen in het noordoosten van Spanje, op ongeveer een uur rijden van Barcelona en twintig minuten van Girona. Hoewel het hotel een aantal gezondheidsprogramma’s aanbiedt, kun je ook een regulier hotelverblijf boeken of golfen rondom het hotel. Dit maakt het hotel ideaal voor een familievakantie wanneer niet iedereen dezelfde belangen en interesses heeft. Maar hoe ziet zo’n detox programma eruit? Culinair- en lifestyle journalist Marina de Massiac ging langs […]

Lees verder

TALKIES' VOEDINGSDESKUNDIGE GEEFT TIPS

Slank en energiek de zomer in

Hanneke Raaphorst is orthomoleculair therapeut/voedingsdeskundige. Haar passie is om mensen te helpen om de oorzaak te vinden voor hun (lang bestaande) klachten en de juiste handvatten te geven om hun klachten te verhelpen. Hierdoor zullen ze een gezonder leven leiden; en daarmee dus ook een gelukkiger leven! Met de zomer in aantocht willen we ook ons lichaam in de summer mood brengen zodat we slank en energiek het seizoen tegemoet kunnen zien. Hanneke geeft je bruikbare tips!

Lees verder

Tijd voor transformaties

Talkieshoroscoop April

DE TALKIESHOROSCOOP IS LEKKER VERNIEUWEND, GEEN HOROSCOOP DIE JOU GAAT ZEGGEN DAT JE DE LIEFDE VAN JE LEVEN GAAT ONTMOETEN, MAAR WEL EEN HOROSCOOP DIE JOU AAN HET DENKEN ZAL GAAN ZETTEN MET ELKE MAANDEEN ANDERE INVALSHOEK OP BASIS VAN JOUW STERRENBEELD. DEZE MAAND VERTELT ASTROLOGE MAANNOMADE ONS ALLES OVER DE TRANSFORMATIES.  

Lees verder

Bye Bye Bellyfat!

Hier wil je naartoe om buikvet te verliezen

Zon, zee en afvallen in het zuiden van Portugal. Solar Alvura is het nieuwste health hotel in Algarve waar de nadruk ligt op een (hernieuwde) gezonde leefstijl met het juiste gewicht. Karin Barnhoorn nam voor Talkies de proef op de som en ging op ‘afvalvakantie’.

Lees verder

Ook als je gezond eet!

Waarom je suppletie moet slikken

Je kookt met verse groenten, nuttigt twee stuks fruit per dag en verwerkt eiwitten en onverzadigde vetten in je maaltijden. Dan zou je denken dat je alle voedingsstoffen die je nodig hebt, wel binnenkrijgt. Toch?

Lees verder