Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Nikica Djuric

‘Ik gun iedereen een stabiel, evenwichtig en soepel lichaam’

De originele naam van pilates, back in the day, was contrology. En als je ooit pilates hebt gedaan dan begrijp je waarom! Elke pilatesoefening spreekt alle spieren in het lichaam aan en het resultaat voor jouw lichaam staat of valt met controle. Pilates is geen high intensity training waar je snelle herhalingen doet en je zal er niet per se van in het zweet baden na de les, maar vergis je niet! Deze training makes grown men cry.

Lees verder

Chetanya de Wit

‘Leg een arts maar eens uit dat je spoken ziet’

Een consult met een arts en medium, of ik dat eens zou willen? Nu staan we bij Talkies open voor spiritualiteit. Maar wel in combinatie met een praktische inslag. De Wit wordt onder andere ook ingezet als business-strateeg en hiermee is er niks zweverigs aan. En dat is nu nét wat ons aantrok in Chetanya en het boek dat ze schreef ‘We kunnen wél veranderen, gelukkig en geliefd zijn’. Nieuwsgierig als ik ben plande ik een telefonisch consult in en ik vond het een openbaring!

Lees verder

Lienke de Jong

Dear Good Morning

Als het aan Lienke de Jong ligt staan we elke werkdag eerder op om te sporten; de succesformule voor de ochtend die bij iedereen werkt. Op haar blog en in haar nieuwe boek ‘Dear Good Morning’ deelt Lienke de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden. Zeker in deze tijden is het hebben van ritme en positieve energie erg belangrijk. 

Lees verder

Je immuunsysteem boosten, hoe doe je dat?

SHA is een wellnesskliniek in Alicante. De Spaanse eigenaar Alfredo Bataller Parietti leed aan een ziekte en ontmoette tijdens zijn behandeling een dokter die veel van voeding en natuurlijke therapie wist. Alfredo had baat bij de deskundigheid van de dokter en besloot zijn ervaring met derden te delen door SHA op te richten. Zijn doel is om mensen bekend te maken met natuurlijke therapie in combinatie met helende voeding zonder dat de laatste ontwikkelingen in de westerse geneeskunde over het hoofd worden gezien. SHA zal in 2021 een tweede vestiging openen in Mexico, en in […]

Lees verder

Sporty spice

De leukste running-tips

Sinds het begin van de intelligente lockdown is er een ware running hipe ontstaan in Nederland. Door de sluiting van de sportscholen zijn Nederlanders massaal gaan hardlopen, om toch een beetje in beweging te blijven. Uit onderzoek blijkt dat 83 procent van de ‘lockdownlopers’ van plan is om te blijven hardlopen of zelfs meer. Daarom delen wij de leukste tips en adviezen om het hardlopen vol te houden.

Lees verder

Feel wild

Muziek voor mental health

Audio-lifestylemerk Skullcandy lanceerde dit jaar het nieuwe programma ‘Mood Boost’ om de geestelijke gezondheid onder jongeren onder aandacht te brengen – vooral bij de millennials en generatie Z. Mood Boost duurt twaalf maanden, waarin sinds april 2020 iedere maand een andere feel good mood centraal staat. Augustus staat in het teken van de wild mood. Daarom introduceert het merk een kleurrijke neon-set draadloze Indy Evo-oortjes met exclusieve print, die je een energieke wilde boost geeft.

Lees verder

WEAR A BLESSING

Where the east meets the west

Een high-end, ethisch verantwoord modelabel dat door de Nederlandse Kate bestuurd wordt vanuit New York, maar met de hand geweven wordt in het bijzondere Bhutan. De shawls van Anna in Bhutan zijn meer, veel meerdan slechts een mode-item maar een uniek en stijlvol aandenken die je beschermt tijdens jouw levensreis.

Lees verder

Nieuw platform

Mamaworden.nl

Ondernemer Annic ten Duis komt met het nieuwe platform Mamaworden.nl. Annic is van mening dat het van enorme toegevoegde waarde is in deze tijd. Waarom ze dat vindt lees je hier.

Lees verder

summer retreat

Rose Mountain Retreat

Nog geen vakantieplannen en ben je echt toe aan een weekje retreat? Lucky you! In de eerste en tweede week van augustus organiseert Yokoso een family wellbeing retreat voor het hele gezin op een bijzondere locatie: Rose Mountaint Retreat Centre in de Algarve, Portugal. Een retreat waar het hele gezin centraal staat en waar je samen met je gezin in een wereld stapt die ver van het drukke dagelijkse leven af staat.

Lees verder

Summer vibes

Zomerse fit-tips om optimaal te genieten

Tijdens warme zomerdagen hebben we vaak geen zin om in de hitte te sporten. Wel willen we optimaal genieten van heerlijke hapjes en drankjes in de zon op het terras, in het park of op het strand. Om toch een beetje in shape te blijven deze zomer delen wij hier vier tips van personal trainer en eigenaar van Slim Living Bas van Beest, om de zomer fit én happy door te komen.

Lees verder