Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Een optimale start

Zo start je 2022 met healthy selfcare

Begin het jaar goed door optimaal voor jezelf te zorgen op het gebied van beauty en gezondheid. Wij delen een aantal leuke tips om je op weg te helpen met een goede start van 2022.

Lees verder

Gesprek met een gedragspsycholoog

Maak van Blue Monday Motivation Monday

Je zal het vandaag al meerdere keren voorbij hebben zien komen, en jawel… wij gaan het ook nog een keer zeggen: Het is vandaag Blue Monday. Volgens sommigen de meeste deprimerende dag van het jaar doordat veel goede voornemens al zijn gestrand, maar niet getreurd! Om jullie te helpen wat liever voor jezelf te zijn en je doelen vol te houden hebben wij gesproken met Dané Mulder (gedragspsycholoog bij D&B) en daar zijn een aantal heel interessante inzichten uit gekomen.

Lees verder

Lekker slapen als goede voornemen

2022 ontspannen beginnen? Deze voornemens voor een goede nachtrust helpen je op weg!

Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Meer sporten, gezonder leven en bewuster eten zijn ongetwijfeld de meest voorkomende. Beter slapen duikt minder vaak in de lijstjes op, terwijl onze nachtrust wél een enorme impact heeft op ons dagelijks leven. Maak van een goede nachtrust een voornemen voor 2022 én hou deze vol met onderstaande slaaptips van Swiss Sense.

Lees verder

No wine today

Werk aan gewoontes in plaats van goede voornemens

Elk jaar, zo vlak voor het einde van de decembermaand, maakt zo’n tachtig procent van de mensen goede voornemens. Na een kalenderjaar is het tijd om de balans op te maken en voor jezelf de koers voor het nieuwe jaar te bepalen. Goede voornemens maken hoort daarbij. Minder drinken staat standaard in de top tien van goede voornemens. Vaak krijgt dit voornemen vorm in deelname aan Dry January. Heeft dit zin, en: hoe hou je het vol?

Lees verder

Horoscoop januari

Zorgzame aandacht

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Nu we het nieuwe jaar begonnen zijn, brengt de astrologie onze aandacht naar onze innerlijke vrouwenkracht, ook als je een man bent!

Lees verder

OneFit

De 5 sporttrends van 2022

Het afgelopen jaar stond in het teken van fit, actief en vooral gezond blijven. Nederlanders sloegen in de lockdowns massaal aan het online sporten en met het nieuwe jaar in zicht werken steeds meer mensen aan het ontwikkelen van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Die gewoonte nemen we natuurlijk graag mee naar 2022!

Lees verder

CHEEX

Een origineel kerstcadeau

CHEEX, het eerste platform dat ethische porno met een nieuwe manier van sekseducatie combineert, introduceert het spannendste kerstcadeau van het jaar: een orgasme in een doosje! Het bedrijf roept op om het goedkope luchtje en de sokken dit jaar maar in het winkelmandje te laten, want met CHEEX wordt het een kerst om écht te pieken. Het platform wil hiermee het taboe rondom orgasmes en plezier in seks doorbreken.

Lees verder

Uit je hoofd, in je hart

Balans houden in het ‘nieuwe’ normaal

Geniet! Lach! Ontspan! Jouw dagelijkse leven is de beste leerschool die er is om je te leren je niet gek te laten maken door de drukte van de dag en dicht bij je hart te blijven in de keuzes die je maakt. In Marie-Lotte haar boek en online training Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk gaat zij hier dieper op in en nodigt ze je aan de hand van methoden, wetenschappelijke onderzoeken, inzichten, praktische tips en eigen ervaringen uit meer jouw hart te volgen. Hier hadden we wellicht […]

Lees verder

Maartje Derksen

My golden lifestyle rules

Maartje Derksen geeft met haar bedrijf Master in Happiness haar eigen recept voor geluk door: hoe je met alles wat er nú is gelukkig kunt zijn en nog meer geluk kunt leren creëren, aantrekken en ontdekken. Wij leren van Maartje’s tips, tools en handvatten die heel gemakkelijk en direct toepasbaar zijn met snel merkbaar resultaat! 

Lees verder

Immuunsysteem

Het ondergeschoven kindje anno 2021

‘NIET EEN VIRUS, MAAR EEN VERZWAKT IMMUUNSYSTEEM IS DE GROOTSTE BEDREIGING VOOR DE VOLKSGEZONDHEID’ KOPTE EEN BEKEND OPINIEBLAD. DE MOEDIGE WOORDEN KWAMEN VAN DR. CARLA PEETERS, ERVAREN IMMUNOLOOG EN OPRICHTSTER VAN COBALA. HET IMMUUNSYSTEEM BLIJKT ANNO 2021 EEN ONDERGESCHOVEN KINDJE: HET BESTAANSRECHT ZOU ZICH LIMITEREN TOT EEN TERM DIE WE ALLEEN PRE-CORONA KENDEN. ZONDE, WANT HET IMMUUNSYSTEEM IS EEN INGENIEUS MECHANISME DAT MET DE JUISTE ZORG UITSTEKEND ZIJN WERK ZELF KAN DOEN. JE MOET ER EVEN DE TIJD VOOR NEMEN, MAAR DR. PEETERS LEGT HET ONS HELDER UIT.

Lees verder