Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Moonsisters

Lieke en Jetteke van Lexmond lanceren nieuwe editie ‘Moon Calendar’

In 2020 lanceerden zussen Lieke en Jetteke van Lexmond de eerste editie van hun ‘Moon Calendar’. En met groot succes, want na de derde druk was de kalender volledig uitverkocht. Nu lanceren ze de nieuwe editie voor 2021 in Nederland én Moonsisters goes international: hij is ook verkrijgbaar in Amerika en Canada via het online lifestyleplatform van Gwyneth Paltrow ‘GOOP.com’.

Lees verder

Run the world

De eerste virtuele estafettemarathon

ASICS lanceert de eerste World Ekiden 2020: een estafettemarathon die virtueel plaatsvindt! Zo kun je veilig hardlopen met je vrienden én met iedereen van over de hele wereld, door een team te vormen en de marathon in estafettevorm te lopen. Zo wordt samen sporten in deze periode toch mogelijk. Een unieke uitdaging, virtuele gezelligheid én een leuke manier om fit te blijven. Win-win-win!

Lees verder

Stay fit

DÉ ONLINE YOGA-WORKOUT IN TIJDEN VAN SOCIAL DISTANCING

Met de tweede coronagolf kunnen veel mensen gevoelens van stress, angst en onzekerheid ervaren. Yoga en meditatie kunnen helpen om dit te verminderen. Daarom lanceert het Nederlandse online yogaplatform ‘EkhartYoga’; een unieke feature én online yogalesprogramma. Met deze nieuwe feature kun jij genieten van vier yogaprogramma’s om mentaal fit te blijven – iets wat extra belangrijk is in deze tijd!

Lees verder

Rituals flagshipstore

HOUSE OF RITUALS OPENT IN HARTJE AMSTERDAM

Ter ere van haar twintigjarig bestaan opent Rituals een haar eerste wereldwijde flagshipstore: House of Rituals. Een nieuw holistisch winkel- en lifestyleconcept, waar je éven kunt ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven en helemaal tot rust kunt komen.

Lees verder

Nikica Djuric

‘Ik gun iedereen een stabiel, evenwichtig en soepel lichaam’

De originele naam van pilates, back in the day, was contrology. En als je ooit pilates hebt gedaan dan begrijp je waarom! Elke pilatesoefening spreekt alle spieren in het lichaam aan en het resultaat voor jouw lichaam staat of valt met controle. Pilates is geen high intensity training waar je snelle herhalingen doet en je zal er niet per se van in het zweet baden na de les, maar vergis je niet! Deze training makes grown men cry.

Lees verder

Chetanya de Wit

‘Leg een arts maar eens uit dat je spoken ziet’

Een consult met een arts en medium, of ik dat eens zou willen? Nu staan we bij Talkies open voor spiritualiteit. Maar wel in combinatie met een praktische inslag. De Wit wordt onder andere ook ingezet als business-strateeg en hiermee is er niks zweverigs aan. En dat is nu nét wat ons aantrok in Chetanya en het boek dat ze schreef ‘We kunnen wél veranderen, gelukkig en geliefd zijn’. Nieuwsgierig als ik ben plande ik een telefonisch consult in en ik vond het een openbaring!

Lees verder

Lienke de Jong

Dear Good Morning

Als het aan Lienke de Jong ligt staan we elke werkdag eerder op om te sporten; de succesformule voor de ochtend die bij iedereen werkt. Op haar blog en in haar nieuwe boek ‘Dear Good Morning’ deelt Lienke de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden. Zeker in deze tijden is het hebben van ritme en positieve energie erg belangrijk. 

Lees verder

Je immuunsysteem boosten, hoe doe je dat?

SHA is een wellnesskliniek in Alicante. De Spaanse eigenaar Alfredo Bataller Parietti leed aan een ziekte en ontmoette tijdens zijn behandeling een dokter die veel van voeding en natuurlijke therapie wist. Alfredo had baat bij de deskundigheid van de dokter en besloot zijn ervaring met derden te delen door SHA op te richten. Zijn doel is om mensen bekend te maken met natuurlijke therapie in combinatie met helende voeding zonder dat de laatste ontwikkelingen in de westerse geneeskunde over het hoofd worden gezien. SHA zal in 2021 een tweede vestiging openen in Mexico, en in […]

Lees verder

Sporty spice

De leukste running-tips

Sinds het begin van de intelligente lockdown is er een ware running hipe ontstaan in Nederland. Door de sluiting van de sportscholen zijn Nederlanders massaal gaan hardlopen, om toch een beetje in beweging te blijven. Uit onderzoek blijkt dat 83 procent van de ‘lockdownlopers’ van plan is om te blijven hardlopen of zelfs meer. Daarom delen wij de leukste tips en adviezen om het hardlopen vol te houden.

Lees verder

Feel wild

Muziek voor mental health

Audio-lifestylemerk Skullcandy lanceerde dit jaar het nieuwe programma ‘Mood Boost’ om de geestelijke gezondheid onder jongeren onder aandacht te brengen – vooral bij de millennials en generatie Z. Mood Boost duurt twaalf maanden, waarin sinds april 2020 iedere maand een andere feel good mood centraal staat. Augustus staat in het teken van de wild mood. Daarom introduceert het merk een kleurrijke neon-set draadloze Indy Evo-oortjes met exclusieve print, die je een energieke wilde boost geeft.

Lees verder