Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Fit body & mind

Met deze workouts train je zowel fysiek als mentaal

In deze tijden is het extra belangrijk om fysiek en mentaal fit te zijn en tóch een beetje te blijven bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging geeft je gelukshormonen een boost. Daarom delen wij de leukste (thuis)workouts die zowel fysiek als mentaal goed voor je zijn!

Lees verder

De perfecte werkplek

Hoe ziet het ‘nieuwe werken’ eruit na het Coronatijdperk?

Co-working-concept Fosbury & Sons lanceert een nieuwe campagne: RELAY by Fosbury & Sons. Hiermee wil het bedrijf een oproep doen aan alle bedrijven om na te denken over een duurzaam toekomstperspectief. Door de nieuwe maatregelen verandert er veel. Hoe ziet het ‘nieuwe werken’ eruit in het post-Coronatijdperk?

Lees verder

Zusjes Van Lexmond

Moon sisters

Een scheurkalender, vol praktische tips en adviezen voor alle dagen van het jaar met betrekking tot de kracht van de maan op mens en natuur. Zussen Lieke en Jetteke van Lexmond hebben zich als ware moon sisters verdiept in hun grote liefde voor de kracht van de maan en delen hun bevindingen graag met anderen. De kalender biedt een verhelderende blik in de gunstige momenten die de maan biedt en is een leidraad vol nuttige, geestige en verrassende tips. Zo leggen ze uit waarom je beter een voedend masker kunt nemen bij Wassende Maan en […]

Lees verder

Camilla Läckberg

Power all over!

Camilla Läckberg is one of a kind. Ze staat al jaren aan de top van de Zweedse bestsellerlijst en regisseert ook de zakelijke kant van haar auteurschap als een complottheorie. En dat met het uiterlijk van een jonge Jacky Collins, de bestsellerschrijfster uit de jaren ‘80. ‘Ik verlangde terug naar die jaren ‘80, maar dan in een modern jasje waarin de vrouw de touwtjes in handen heeft.’ Wereldwijd heeft Camilla 23 miljoen boeken verkocht, waarvan twee miljoen in Nederland en heeft ze het bedrijf Invest in Her opgezet om vrouwen in het zakenleven bij te staan.

Lees verder

Pleasurements

Ondernemen tijdens de coronacrisis

Horeca en een aantal winkels zijn door het coronavirus momenteel gesloten, waardoor consumenten zich concentreren op online shoppen. De omzet van de luxe, erotische concept store Pleasurements in Amsterdam groeit met 91 procent dankzij hun webshop. Het regulaire winkelbezoek neemt af, maar de vraag in de webshop naar erotische items is groter dan ooit.

Lees verder

30x

Leestips tijdens quarantaine

Thuisblijven, social distancing en quarantaine: de woorden die tegenwoordig veel voorkomen in ons dagelijkse vocabulaire. Hoe houden we het hoofd koel, ons lichaam in vorm en ons brein fris tijdens de quarantaineperiode? Wij delen 30 leestips om de komende periode net iets leuker door te komen!

Lees verder

De leukste spellen

Wanna play?

Puzzelfabrikanten vieren hoogtijdagen en good old bordspellen zijn niet aan te slepen. Wil je je ogen ook even rust geven door niet de hele dag door naar een scherm te staren? Speel ‘s avonds een spel met je partner of leg een puzzel met duizenden stukjes! Onze vijf favorieten op een rij.

Lees verder

Renée Vervoorn

ONDERNEMEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Voormalig tv-host Renée Vervoorn (44) heeft een lichaam waar je U tegen zegt, een geweldige stijl en een mooie persoonlijkheid. Nu ondernemer pur sang is ze tezamen met haar man en businesspartner Guy van der Reijden actief in de fitnessindustrie. Naast haar twee dochters ligt haar focus volledig op het uitbouwen van hun concept PLTS. Wat hun doel is en hoe zij omgaan met de crisis waarin we ons begeven lees je hier.

Lees verder

OMGAAN MET TELEURSTELLING

Hoe ga je je weer gelukkig voelen in deze donkere tijd?

Normaliter is april dé maand waarin we weer uit ons schulpje kruipen en we tegelijk met de krokussen tot bloei komen. Met de komst van de eerste lentezon willen we massaal het terras op, boeken we een lang Paasweekend weg, hangt de liefde in de lucht (zeker in 2020, wát een prachtige trouwdatum), mogen we na veertig jaar eindelijk het Songfestival weer in ons ‘eigen’ Rotterdam organiseren en zien we Max winnen op het circuit in Zandvoort. De huidige crisis gooit echter roet in het eten. We moeten dealen met de harde werkelijkheid, maar hoé doe […]

Lees verder

Selfcare

(Re)treat yourself

Ben je even helemaal klaar met Netflix en ben je toe aan heel iets anders? Goed nieuws! Backtonaturehikes organiseert a.s. zaterdag 4 april een online retreat, die jij gratis vanuit je huis kunt volgen. Een dag vol nieuwe belevenissen om deze quarantainetijd ontspannen door te komen. Tijd voor een selfcare weekend: (re)treat yourself!

Lees verder