Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Lekker sporten

Hyperluxe en women only bij Waris Dirie

In de gloednieuwe, exclusieve Parijse sportschool Heimat by Waris Dirie zijn uitsluitend vrouwen welkom. Zeg gedag tegen ongemakkelijke squats en schaamtevolle momenten in de sauna: hier kunnen abonnees en bezoekers sporten, ontspannen én champagne drinken op het allerhoogste niveau. 

Lees verder

passievol leven

Talkieshoroscoop september

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand duiken we samen met astrologe Maannomade in op hoe we passievol kunnen leven zonder anderen voor de voeten te lopen.

Lees verder

Selfcare

Vijf redenen om jezelf te trakteren op een welverdiende massage

Je kunt een massage ook wel zien als hét ultieme onderhoud van je lichaam: het is niet alleen ontspannend, het heeft ook tal van fysieke voordelen. Graag geven wij je een aantal redenen waarom je nu een massage wilt boeken.

Lees verder

Selfcare isn't selfish

De fijnste zelfmassagetechnieken

Wist je dat stress een boosdoener is van velen kwalen zoals hoofdpijn, rimpels en overgewicht? Wij zetten de belangrijkste massage hacks voor je op een rij, zodat je heel even kunt relaxen. Haal heerlijke massageolie in huis, steek een paar kaarsen aan en it’s time to relax!

Lees verder

Summer vibes

Zo kom jij fit én happy de zomer door

Tijdens warme zomerdagen hebben we vaak geen zin om in de hitte te sporten. Wel willen we optimaal genieten van heerlijke hapjes en drankjes in de zon op het terras, in het park of op het strand. Om toch een beetje in shape te blijven deze zomer delen wij hier vier tips van Bas personal trainer en eigenaar van B-One Training, om de zomer fit én happy door te komen.

Lees verder

Liefdesplaneet Venus

Talkieshoroscoop augustus

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand duiken we samen met astrologe Maannomade in op hoe we meer zelfliefde kunnen gaan ervaren dankzij liefdesplaneet Venus die de boel op stelten zet!  

Lees verder

Wishlist wellness resorts

4 x wellnessresorts voor op je bucketlist

Een lange zinderende zomervakantie? Sure! Maar onderzoek wijst uit dat een (lang) weekend weg – waar je body en mind tot rust komen – hetzelfde, als niet een beter effect op je immuunsysteem heeft! Talkies pleit voor een welverdiend lang weekend weg naar één van deze waanzinige wellnessresorts op niet te lange afstand. Bucketlist material!

Lees verder

Glucose goddess

Jessie Inchauspé deelt haar hacks voor meer energie

Fit, vrolijk en bomvol goede energie: dat is de Franse biochemicus Jessie Inchauspé, a.k.a. de Glucose Goddess op Instagram. Ze is naar onze hoofdstad afgereisd voor een signeersessie van haar tweede boek, Glucose revolutie in de praktijk. Ze noemt haar business ook wel haar baby, haar grote passie waar ze haar werk van heeft kunnen maken. Aan haar succes ligt echter een heftig ongeluk ten grondslag, waarbij ze haar rug breekt en een periode met depressies en angsten volgt. Tien(!) jaar lang was zij zoekende naar hoe zij zich beter kon gaan voelen. Niets hielp, […]

Lees verder

Go of no go?

Dit doen eiwitshakes met jouw huid

Je bent sportief, leeft gezond en eet bewust. Maar waarom zie je dat niet terug in je huid? Onzuiverheden en pigmentvlekken ontsieren je gezicht, hals, decolleté en/of rug. Gezonde voedingsstoffen beïnvloeden je huid, maar zijn alle voedingsstoffen waarvan jij denkt dat ze je prestaties verbeteren wel zo goed voor je?

Lees verder

TALKIES' VOEDINGSDESKUNDIGE GEEFT TIPS

Met deze acht tips krijg jij meer energie

Hanneke Raaphorst is orthomoleculair therapeut/voedingsdeskundige. Haar passie is om mensen te helpen de oorzaak te vinden voor hun (lang bestaande) klachten en de juiste handvatten te geven om dit te verhelpen. Een gezonder leven is immers ook een gelukkiger leven! Hanneke deelt met Talkies de ins-out, feiten en fabels voer food!

Lees verder