Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Horoscoop oktober

Verandering is onvermijdelijk, want de revolutie is hier

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand duiken we samen met astrologe Maannomade in de verandering die we volgens het heelal moeten doormaken. 

Lees verder

Bestel met je hart

Het universum geeft wat je vraagt

Slaak jij ook weleens een zucht naar boven om hulp? Intuïtief doe je wat je ingegeven wordt. Je voelt dat er meer is dan alleen ons aardse bestaan, maar wat? Dat bijzondere ‘lijntje met boven’ heeft iedereen in zich. Het is verbonden met je intuïtie en je onderbewustzijn. Wilma Mesman, bestseller auteur van de spirituele roman ‘Dat klopt’ vertelt ons graag meer over energie en het universum.

Lees verder

Selfcare

Vijf redenen om jezelf te trakteren op een welverdiende massage

Je kunt een massage ook wel zien als hét ultieme onderhoud van je lichaam: het is niet alleen ontspannend, het heeft ook tal van fysieke voordelen. Graag geven wij je een aantal redenen waarom je nu een massage wilt boeken.

Lees verder

Mindset transformatie

Zo word je jouw angsten de baas

Je kent ze wel, van die momenten dat je vervuld bent van woede of machteloosheid en lamgeslagen de toeschouwer wordt in je eigen leven. Angst voor wat nog staat te gebeuren jaagt je op of houd je uit je slaap. Wat je ook doet, je verliest de grip waarmee kalmte zou kunnen herwinnen. Auteur Wilma Mesman, besteller auteur van de spirituele roman ‘Dat Klopt’, geeft graag wat handvaten om je angsten de baas te worden.

Lees verder

Horoscoop September

Tijd voor verandering

DE TALKIESHOROSCOOP IS LEKKER VERNIEUWEND, GEEN HOROSCOOP DIE JOU GAAT ZEGGEN DAT JE DE LIEFDE VAN JE LEVEN GAAT ONTMOETEN, MAAR WEL EEN HOROSCOOP DIE JOU AAN HET DENKEN ZAL GAAN ZETTEN MET ELKE MAAND EEN ANDERE INVALSHOEK OP BASIS VAN JOUW STERRENBEELD. DEZE MAAND DUIKEN WE SAMEN MET ASTROLOGE MAANNOMADE IN DE VERANDERINGEN DIE WE ZULLEN MOETEN ONDERGAAN.

Lees verder

Horoscoop augustus

It’s time to work, bitch

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand duiken we samen met astrologe Maannomade in ons innerlijke, kritische stem.  

Lees verder

Kelly Weekers

De kracht van keuze

Life- en businesscoach Kelly Weekers brengt haar derde boek De Kracht van Keuze uit. En daarmee vragen wij ons op de redactie af of we allemaal wérkelijk ons eigen leven vormgeven en in hoeverre we daarvoor dus zelf verantwoordelijk zijn. Want als álles een keuze is, dan zijn wij zelf ook de sleutel tot succes of ommekeer.

Lees verder

Tips & tricks

Voor een goede nachtrust tijdens een hittegolf

Extreme warmte is een factor die de slaap behoorlijk kan verstoren. GoStudent en Susanne Willekes delen graag een aantal tips over hoe jij en je kinderen de komende week, tijdens de op komst zijnde hittegolf, toch goed kunnen slapen.

Lees verder

Ademwerk

Het geheim om je minder gestrest, energieker en veel gelukkiger te voelen!

We ademen ruim vijftienduizend keer per dag. De kans is groot dat je daar eigenlijk niet bij stilstaat. Er alleen aan denkt als je weer eens buiten adem bovenaan een trap staat of wanneer je een sprint trekt en jezelf vervolgens influistert dat je nu écht eens iets aan je conditie moet doen. Ik denk meestal alleen bewust aan ademen tijdens mijn pilatesles of tijdens een meditatie. Totdat ik holistisch lifestylecoach Debbie de Groot leerde kennen en zij me uitnodigde om haar Instagramcursus in ademwerk te volgen. Ademwerk – zoals men dat noemt – is […]

Lees verder

Horoscoop Juli

Nieuwe maan in Kreeft: leer je kwetsbare kant te omarmen

Elke maand duiken we voor de Talkieshoroscoop in op een nieuw onderwerp. Geen horoscoop die jou loze voorspellingen doet, maar wel een horoscoop die je leert opnieuw aandacht te geven aan jouw sterke of kwetsbare punten. Deze maand besteden we aandacht aan de invloed van de nieuwe maan. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en behoeftes en afhankelijk van het sterrenbeeld waarin ze staat, ervaren we deze op een andere manier.

Lees verder