Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Cold as ice

Waarom we massaal in een ijsbad duiken

De meeste mensen beginnen het jaar goed door extra op hun gezondheid te letten. Denk aan gezonde voeding, meer sporten en… een koude douche of ijsbad? Het is een van de populairste health trends van het moment: kou! Korte blootstelling aan kou, bijvoorbeeld onder de douche, zou je immuunsysteem kunnen verbeteren en je bloedvaten en hart versterken. Voordat ik zelf onder een ijskoude douche stap wil ik natuurlijk wel overtuigd zijn. Is het daadwerkelijk gezond en waarom?

Lees verder

Talkieshoroscoop

Januari: experimentele liefde

Venus wordt in de astrologie gezien als de planeet van liefde en plezier en heeft daarbij invloed op de manier waarop we naar de liefde kijken en hoe goed we voor onszelf zorgen. Vanaf 2 januari tot het eind van de maand verblijft liefdesplaneet Venus in Waterman, een sterrenbeeld die haar uitdaagt om meer te experimenteren en onze cheeky kant te omarmen. Hierdoor kunnen we dus komende maand een experimentele energie verwachten rondom onze relaties. Perfect dus om de feestdagendip tegen te gaan.

Lees verder

WILMA MESMAN

Zo leef je meer in het nu!

Hoe vaak lees je zinnen als in je kracht staan, afstemmen op het universum en het universum heeft de antwoorden? Vraag jij je dan ook af hoe je dit moet doen? Dat ontdek je hier. Het begint bij je bewustzijn. Als je voortdurend jaagt en vliegt om alle ballen in de lucht te houden, weet je vaak van tevoren niet dat je van achteren leeft. Je doet alles op de automatische piloot en jouw keuzes en beslissingen komen voort uit de patronen die je je eigen hebt gemaakt. Het is tijd om te leven in […]

Lees verder

Pleasure movement

Filo doorbreekt taboes met stijlvolle producten

Het is algemeen bekend dat er nog steeds veel vrouwen zijn die een orgasme faken, seksuele verlangens nauwelijks uitspreekt en seksspeeltjes verbergt. Hier brengt pleasure movement Filo verandering in met educatieve programma’s over het vrouwelijk lichaam voor (jonge) vrouwen, feel good producten én stijlvolle pleasure tools.

Lees verder

Leef in het nu!

3 redenen om te beginnen met mindfulness

Heb je vaak last van negatieve gedachten en stress? Of ben je een piekeraar en wil je hier vanaf? Wellicht is mindfulness dan iets voor jou. Hiermee leer je om in het hier en nu te leven en leef je minder op de automatische piloot. Nieuwsgierig naar wat mindfulness voor jou kan betekenen? In dit artikel lees je drie redenen om te beginnen met het beoefenen van deze aandachtstraining.

Lees verder

Talkieshoroscoop

December: empathie

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand duiken we samen met astrologe Maannomade in de verandering die we volgens het heelal moeten doormaken. 

Lees verder

Last van een winterdip?

Happy plants! Met deze planten haal je geluk in huis

Het zal niemand zijn ontgaan dat de donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. De klok is weer achteruit gezet en het zal niet lang meer duren voor we niet alleen in het donker naar werk gaan, maar we ook in het donker thuiskomen. Voor veel mensen het recept voor een winterdip. Gelukkig hebben we het medicijn gevonden dat jou door je dip heen sleept: planten. 

Lees verder

WILMA MESMAN

Zo formuleer je de succesformule voor je leven

Als je bekend bent met visualisatie en manifestatie, weet je dat het belangrijk is om positief te denken. Zorg dat je op een hoge frequentie leeft om het universum te laten weten hoe jij je leven wenst. Makkelijk gezegd, maar nergens staat hoe dat dan werkelijk moet. Bestsellerauteur Wilma Mesman deelt graag haar kennis.

Lees verder

Talkieshoroscoop

NOVEMBER: SLOW DOWN

DE TALKIESHOROSCOOP IS LEKKER VERNIEUWEND, GEEN HOROSCOOP DIE JOU GAAT ZEGGEN DAT JE DE LIEFDE VAN JE LEVEN GAAT ONTMOETEN, MAAR WEL EEN HOROSCOOP DIE JOU AAN HET DENKEN ZAL GAAN ZETTEN MET ELKE MAAND EEN ANDERE INVALSHOEK OP BASIS VAN JOUW STERRENBEELD. DEZE MAAND DUIKEN WE SAMEN MET ASTROLOGE MAANNOMADE IN de verandering die we volgens het heelal moeten doormaken. 

Lees verder

The Law of Attraction

Verander je leven, verander je gedachten

Jij bepaalt met jouw gedachten hoe je leven eruit ziet. Dat is geen loze belofte, het is wetenschappelijk onderzocht. Het heeft alles te maken met The Law of Attraction en kwantumfysica, de wetenschap die hieraan ten grondslag ligt. Het maakt niet uit waar jouw wieg gestaan heeft, alles is mogelijk. Als je het zelf maar toestaat. Dat klinkt misschien onwerkelijk voor je en dát is nu precies wat je blokkeert om het te bereiken. Auteur Wilma Mesman vertelt je graag meer over dit onderwerp.

Lees verder