Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

5x

De leukste luisterboeken, ingesproken door BN’ers

Het afgelopen jaar waren we vaker thuis dan ooit en hadden we veel vrije tijd. Veel mensen zijn meer gaan lezen om heerlijk tot rust te komen en te genieten van een mooi verhaal. Toch lijkt het soms of we geen tijd hebben om een echt boek erbij te pakken. De ultieme uitkomst hiervoor? Luisterboeken! Tijdens je huishoudelijke taken, tijdens een rondje wandelen of op de fiets: deze momenten kun je tegelijk ook van een goed boek genieten. Wij zetten de nodige luisterboekinspiratie voor je op een rij – die zijn ingesproken door je favoriete […]

Lees verder

Wonderhood

Lauren Verster lanceert platform Wonderhood

Bekend programmamaakster, presentatrice en schrijfster Lauren Verster lanceert ‘WONDERHOOD’: een nieuw platform met originele thema’s. Geen lifestyle en fashion, maar uitdagende wetenschappelijke en geestverruimende items. Een uniek platform vol inhoudelijk entertainment.

Lees verder

De levenslessen van

Dr. Edith Eger

Dr. Edith Eger bracht in oktober haar boek ‘Het Geschenk, twaalf lessen die je leven kunnen redden’. En zij kan het weten. Eger staat onder andere bekend als ‘De Ballerina van Auschwitz’. Op haar zestiende belandde de jonge danseres met haar ouders en zussen in het kamp waar zij gedwongen danste voor ‘De Engel des Doods’ Josef Mengele. Eger werd tijdens de bevrijding meer dood dan levend onder een stapel doden gehaald door een Amerikaanse soldaat en overleefde wonder boven wonder deze donkere periode. Een aantal inspirerende lessen.

Lees verder

The City Street Spa

Ultiem ontspannen in hartje Amsterdam

Al tien jaar is The City Street Spa een heerlijk rustpunt in het drukke leven van stadsbewoners – ook buiten Amsterdam. Wie binnenstapt komt in een oase van ontspanning en ontsnapt heel even aan de hectiek van de dag. The City Street Spa heeft de perfecte balans weten te vinden tussen behandelingen, rustige momenten en stilte, waardoor zorgen van je schouders zakken en je sereen de deur uitstapt.

Lees verder

Moonsisters

Lieke en Jetteke van Lexmond lanceren nieuwe editie ‘Moon Calendar’

In 2020 lanceerden zussen Lieke en Jetteke van Lexmond de eerste editie van hun ‘Moon Calendar’. En met groot succes, want na de derde druk was de kalender volledig uitverkocht. Nu lanceren ze de nieuwe editie voor 2021 in Nederland én Moonsisters goes international: hij is ook verkrijgbaar in Amerika en Canada via het online lifestyleplatform van Gwyneth Paltrow ‘GOOP.com’.

Lees verder

Run the world

De eerste virtuele estafettemarathon

ASICS lanceert de eerste World Ekiden 2020: een estafettemarathon die virtueel plaatsvindt! Zo kun je veilig hardlopen met je vrienden én met iedereen van over de hele wereld, door een team te vormen en de marathon in estafettevorm te lopen. Zo wordt samen sporten in deze periode toch mogelijk. Een unieke uitdaging, virtuele gezelligheid én een leuke manier om fit te blijven. Win-win-win!

Lees verder

Stay fit

DÉ ONLINE YOGA-WORKOUT IN TIJDEN VAN SOCIAL DISTANCING

Met de tweede coronagolf kunnen veel mensen gevoelens van stress, angst en onzekerheid ervaren. Yoga en meditatie kunnen helpen om dit te verminderen. Daarom lanceert het Nederlandse online yogaplatform ‘EkhartYoga’; een unieke feature én online yogalesprogramma. Met deze nieuwe feature kun jij genieten van vier yogaprogramma’s om mentaal fit te blijven – iets wat extra belangrijk is in deze tijd!

Lees verder

Rituals flagshipstore

HOUSE OF RITUALS OPENT IN HARTJE AMSTERDAM

Ter ere van haar twintigjarig bestaan opent Rituals een haar eerste wereldwijde flagshipstore: House of Rituals. Een nieuw holistisch winkel- en lifestyleconcept, waar je éven kunt ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven en helemaal tot rust kunt komen.

Lees verder

Nikica Djuric

‘Ik gun iedereen een stabiel, evenwichtig en soepel lichaam’

De originele naam van pilates, back in the day, was contrology. En als je ooit pilates hebt gedaan dan begrijp je waarom! Elke pilatesoefening spreekt alle spieren in het lichaam aan en het resultaat voor jouw lichaam staat of valt met controle. Pilates is geen high intensity training waar je snelle herhalingen doet en je zal er niet per se van in het zweet baden na de les, maar vergis je niet! Deze training makes grown men cry.

Lees verder

Chetanya de Wit

‘Leg een arts maar eens uit dat je spoken ziet’

Een consult met een arts en medium, of ik dat eens zou willen? Nu staan we bij Talkies open voor spiritualiteit. Maar wel in combinatie met een praktische inslag. De Wit wordt onder andere ook ingezet als business-strateeg en hiermee is er niks zweverigs aan. En dat is nu nét wat ons aantrok in Chetanya en het boek dat ze schreef ‘We kunnen wél veranderen, gelukkig en geliefd zijn’. Nieuwsgierig als ik ben plande ik een telefonisch consult in en ik vond het een openbaring!

Lees verder