Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

WEAR A BLESSING

Where the east meets the west

Een high-end, ethisch verantwoord modelabel dat door de Nederlandse Kate bestuurd wordt vanuit New York, maar met de hand geweven wordt in het bijzondere Bhutan. De shawls van Anna in Bhutan zijn meer, veel meerdan slechts een mode-item maar een uniek en stijlvol aandenken die je beschermt tijdens jouw levensreis.

Lees verder

Nieuw platform

Mamaworden.nl

Ondernemer Annic ten Duis komt met het nieuwe platform Mamaworden.nl. Annic is van mening dat het van enorme toegevoegde waarde is in deze tijd. Waarom ze dat vindt lees je hier.

Lees verder

Lienke de Jong

Dear Good Morning

Als het aan Lienke de Jong ligt staan we elke werkdag eerder op om te sporten; de succesformule voor de ochtend die bij iedereen werkt. Op haar blog en in haar nieuwe boek ‘Dear Good Morning’ deelt Lienke de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden. Zeker in deze tijden is het hebben van ritme en positieve energie erg belangrijk. 

Lees verder

summer retreat

Rose Mountain Retreat

Nog geen vakantieplannen en ben je echt toe aan een weekje retreat? Lucky you! In de eerste en tweede week van augustus organiseert Yokoso een family wellbeing retreat voor het hele gezin op een bijzondere locatie: Rose Mountaint Retreat Centre in de Algarve, Portugal. Een retreat waar het hele gezin centraal staat en waar je samen met je gezin in een wereld stapt die ver van het drukke dagelijkse leven af staat.

Lees verder

Summer vibes

Zomerse fit-tips om optimaal te genieten

Tijdens warme zomerdagen hebben we vaak geen zin om in de hitte te sporten. Wel willen we optimaal genieten van heerlijke hapjes en drankjes in de zon op het terras, in het park of op het strand. Om toch een beetje in shape te blijven deze zomer delen wij hier vier tips van personal trainer en eigenaar van Slim Living Bas van Beest, om de zomer fit én happy door te komen.

Lees verder

Onderbuikgevoel

Opgeblazen, depressief, haaruitval of huidproblemen?

Het is de hoogste tijd om bij jezelf naar binnen te kijken. Of je nou als doel hebt een betere huid te krijgen, af te vallen, je humeur op te krikken of je energieniveau te verhogen; het spijsverteringssysteem is waar het allemaal begint, volgens onderzoek. Een gelukkig gevoel is de sleutel is tot een goede gezondheid. Hier lees je hoe blijvende verandering mogelijk is. De focus op medisch onderzoek ligt tegenwoordig meer op de darmen. Wereldwijde onderzoekscentra bestuderen hoe ons microbioom – micro-organismen zoals bacteriën, virussen en gisten die ín en op ons lichaam zitten […]

Lees verder

Retreat Levensgeluk

Luister naar jezelf

Van huis uit is Shannon interieurdesigner, maar na ruim vijf jaar een woonwinkel gerund te hebben, was het voor haar tijd haar hart te volgen. Zo ontstond Levensgeluk. Hét retreat waarin je leert hoe je je kunt richten op dingen die je écht wilt. Wij spraken Shannon over haar visie op geluk.

Lees verder

Reformer Pilates

PLTS opent studio in hartje Rotterdam

Goed nieuws voor sporty Rotterdammers! Sportliefhebbers uit de havenstad kunnen vanaf 1 juli het unieke PLTS-concept in eigen stad ervaren in een gloednieuwe, luxueuze studio. De workouts hebben het doel om het hele lichaam – met constante focus op de core, houding en flexibiliteit – te trainen. Met als resultaat lange toned spieren, een ijzersterke core én killer glutes!

Lees verder

Zo hou je het vast

Slow living

De coronacrisis leidde tot gedeeltelijke isolatie, angst, gevoel van opsluiting, én ’slow living’. Want naast alle ellende blijkt het ook gezorgd te hebben voor onthaasting. Er was meer tijd over. Tijd voor familie, vrienden, tuinieren, boeken, lummelen en magazines. Boekenwinkels deden goede zaken en in het meest recente bericht uit het World Happiness Report dat Finnen de gelukkigste mensen op aarde zijn in 2020, staat dat het lezen van boeken bij hen zeer belangrijk is. Het World Happiness Report 2020, dat 156 landen rangschikt naar hoe gelukkig hun burgers zichzelf zien volgens evaluaties van hun […]

Lees verder

Broga

Zalando zet alle mannen in het zonne(groe)tje

Vandaag is het Vaderdag én International Yoga Day. De perfecte gelegenheid voor Zalando om broga (yoga voor mannen) én hun sportcollectie op de kaart te zetten. BN’ers delen vandaag hun brogasessie op social media, uiteraard geheel in Vaderdagstijl, met de vaders in hun leven!

Lees verder