Categorie Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

News

Horoscoop juni

Maanden van intuïtie en spiritualiteit

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Niet alleen voelen we de zomer naderen in mei, maar voelen we ook dat het geluk ons toelacht dankzij Jupiter, planeet van optimisme!

Lees verder

Manifesteren

Too good to be true of een logisch effect van je denkwijze?

Ben jij al bezig jouw droomleven te manifesteren? De kans is groot dat je het begrip in ieder geval al een aantal keer voorbij hebt horen komen. Waar manifesteren een aantal jaren geleden nog als zweverig werd beschouwd is het inmiddels steeds populairder om met onder andere positieve gedachten en overtuigingen je werkelijkheid te veranderen. Christine Beijnen is manifestatie-expert en geeft les in de kwantumfysica en neurologie om mensen te helpen hun leven in een positieve richting te sturen. Wij spraken haar over haar kennis, levenslessen en de wetenschappelijke benadering van manifestatie. 

Lees verder

Energy Day 18 juni

Leer in één dag je energie te managen als een pro

Energie is de basis. Sta je ‘s ochtends in de juiste energie op? Dan ben je veerkrachtig, behaal jij je doelen met gemak en maak je meer plezier op de werkvloer. Zonder energie sta je altijd een stap achter, zowel zakelijk als privé. Daarom roepen de zussen Epskamp onder ‘The Garden of Flux’ de Energy Day in het leven. 18 juni vindt de eerste editie plaats op een prachtig landgoed.

Lees verder

Horoscoop mei

Maanden van optimisme en overvloed liggen voor ons!

De talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Niet alleen voelen we de zomer naderen in mei, maar voelen we ook dat het geluk ons toelacht dankzij Jupiter, planeet van optimisme!

Lees verder

Tanrevel

Ontdek de eerste Tanrevel pop-up store in de Bijenkorf!

Tanrevel opent de eerste pop-up store in de Bijenkorf! De vegan en dierproefvrije producten van het Scandinavische merk Tanrevel waren voorheen enkel online verkrijgbaar, maar zijn nu in de Bijenkorf te testen en verkrijgbaar bij de pop-up store. De pop-up store zal van 26/04 tot en met 10/05 opgezet zijn. Gebruik het Talkies codewoord voor een gratis prepping product!

Lees verder

Hier kom je tot rust

Hier vind je rust op buzzing Ibiza

De feesten op Ibiza zijn legendarisch, de restaurants überhip en je kunt er shoppen tot je er letterlijk bij neervalt; op een strandbedje van vijftig euro per dag welteverstaan. Maar op Ibiza is ook serene rust te vinden. Van soundhealingsessies in een luxehotel en wandelen in een botanische tuin tot films kijken in de openlucht in een afgelegen baai. Hier vind je peace of mind op buzzing Ibiza.

Lees verder

Horoscoop april

Een down-to-earth-vibe

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand een extra verdieping op het gebied van communicatie en nadenken!

Lees verder

Horoscoop maart

Seks, passie en romantiek

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Komende weken extra aandacht voor alles dat ons hartje sneller laat kloppen…

Lees verder

My golden lifestyle rules

De mooiste quotes volgens Sarah Meuleman

Auteur Sarah Meuleman schreef met ZIE MIJ GRAAG een meeslepend en ontroerend boek over ons diepe verlangen om ‘gezien’ te worden. In deze rubriek deelt ze de mooiste quotes die haar inspireerden bij het schrijven van haar roman.

Lees verder

Dit moet er de komende tijd gaan veranderen volgens Prof. dr. Bob de Wit

Time for change

We naderen het eind van een weer vrij bewogen jaar vol censuur. Begin dit jaar spraken we prof. dr. Bob de Wit over de globale transitie waarin wij ons bevinden. Zullen we verder gaan in een wereld waarin de elite-, big tech- en pharmabedrijven met de harde autoritaire over ons regeren of creëren we een nieuwe burgermaatschappij waarin we lokaal handelen en échte zorg dragen voor medemens en natuur? We spreken visionair Bob de Wit naar aanleiding van zijn gloednieuwe Gids Regio 4.0, en vragen hem wat er de komende tijd moet gaan veranderen. 

Lees verder