2020-1 Cover Beauty

Beauty

News

Skincare

Deze anti-age skincare werkt het beste per levensfase

De allerbelangrijkste ingrediënten voor een frisse en stralende huid? Gezonde voeding, goed bewegen en voldoende nachtrust. Maar ook de juiste huidverzorging is belangrijk en een aantal ingrediënten zijn bewezen effectief tegen huidveroudering. Van Q10 en hyaluronzuur tot collageen; Talkies zet de beste skincare per levensfase voor je op een rij.

Lees verder

My golden beauty rules

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff zit al jaren in het beautyvak en kent inmiddels alle fijne kneepjes van het vak. Hij is de visagist van vele sterren en deelt hier zijn gouden beautyregels.

Lees verder

The ultimate Christmas look

SPARKLING ATTITUDE BY PUPA MILANO

De zomer is officieel voorbij, dagen worden korter en ’s avonds is het vroeger donker. Dat betekent kaarsjes aan en knus met een dekentje op de bank. Time flies; voor je het weet is het alweer december! De hoogste tijd om gezelligheid én de nodige sparkles in huis te halen. De nieuwe kerstcollectie van PUPA MILANO sluit daar perfect bij aan en is ideaal voor een sparkling Christmas!

Lees verder

Beautyportret

Lucia Pica

De Italiaanse Lucia Pica heeft altijd de kracht van kleur en individualiteit gevoeld in haar werk als make-up artist. Ze is een rising star in de mode- en beautyindustrie en is sinds 2015 werkzaam als Global Creative Make-up and Color Designer bij CHANEL, waar ze de mooiste en meest innovatieve make-upproducten creëert. Hier vertelt Lucia ons alles over haar favoriete make-upproducten van het Franse modehuis.

Lees verder

SENSAI BIOMIMESIS VEIL

Een revolutionair nieuw begrip in huidverzorging

SENSAI BIOMIMESIS VEIL. Een revolutionair nieuw begrip in huidverzorging! Een van mijn eerste uitjes na de lockdown was voor mij de verrassende presentatie van SENSAI waar zij een zéér bijzondere noviteit beloofden. Niks minder presenteerden zij in samenwerking met de Duitse dermatoloog Dr. Markus Dawid, om ons exact uit te leggen hóe deze nieuwe beautytool de huid helpt om sprankelend te blijven. Want wat blijkt; je hebt het al in je!

Lees verder

de facemaker

Interview Elian Brenninkmeijer

Kun je met behulp van fillers toch wél je jeugdige look terugkrijgen en er móói uitzien in plaats van alleen maar opgevuld? Iedereen die mij ook maar een beetje kent weet dat ik als de dood ben voor naalden en elke vorm van operatie. Tóch ga ik het gesprek aan met Cosmetisch Dermatoloog Elian Brenninkmeijer. Omdat ik nieuwsgierig ben geworden naar meer vormen van (huid)verzorging en verbetering. Ik predik self-care sinds jaar en dag en onder het mom van ‘practice what you preach’ kijk ik of er meer is in huidverzorging en verbetering dan mijn […]

Lees verder

World Cleanup Day

Zo verduurzaam jij je beautyroutine

Vandaag is het World Cleanup Day! Een dag die volledig in het teken staat van het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval. Vandaag is het ideale moment om te beginnen bij de bron van het plasticprobleem. Hoe? Door te kiezen voor duurzame producten. Om te beginnen bij je dagelijkste beautyroutine.

Lees verder

Smells good

Duurzame beautymusthave

Het Colonia-universum van Acqua di Parma breidt uit met een heerlijke nieuwe geur: Colonia Futura. De geur staat symbool voor het duurzaamheidsmanifest van het historische Italiaanse Huis dat de veelbetekenende naam Acqua di Parma Futura draagt. Met dit initiatief wil Acqua di Parma een positieve impact op het milieu en de samenleving maximaliseren. Een lekkere én duurzame beauty musthave dus!

Lees verder

Laboratory K

Dé nieuwe k-beautyshop in de 9 Straatjes

Vanaf september is Amsterdam een beauty hotspot rijker: Laboratory K opent haar deuren! Een nieuwe winkel met alleen maar K-beauty producten. Dit zijn beautyproducten van Koreaanse afkomst én ze zijn volledig veganistisch, dierproefvrij en clean. De beautywinkel bevindt zich midden in de 9 Straatjes in Amsterdam, op de Huidenstraat 32. Een absolute must visit voor alle beautygoeroes!

Lees verder

Beautyportret

Xelly Cabau

Xelly Cabau werkt al meer dan tien jaar als make-up artist en hair stylist. Ze heeft al met vele celebs mogen werken én heeft al een aantal beautyboeken op haar naam staan. Ook gaat ze als een speer met haar YouTubekanaal, waar ze haar tips & tricks deelt en je meeneemt in het leven van een make-up artist en hair stylist. In deze beauty issue vertelt Xelly ons alles over haar beautyroutine.

Lees verder