2020-1 Cover Beauty

Beauty

News

Where fashion

meets beauty

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat óók fashionmerken helemaal thuiszijn in de beautyindustrie. Foundation van Chanel en blush van Dior? Ja hoor, kom maar door!

Lees verder

Let’s celebrate

World Bee Day

Happy World Bee Day! Bijen zijn bij Guerlain al jarenlang een bron van inspiratie voor hun creaties. Daarom viert Guerlain World Bee Day vandaag, om de bijen éxtra in het zonnetje te zetten!

Lees verder

Rochelle Peetoom

‘Communicatie is key’

In uitdagende tijden viert creativiteit hoogtij. Dit is de afgelopen weken meer dan ooit naar voren gekomen in de talloze manieren waarop bedrijven zich aanpassen en vernieuwen. Deze weken vraagt SPICE PR zich af hoe ondernemers de toekomst zien en wat hun tips zijn voor anderen. In deze editie Rochelle Peetoom. Rochelle is CEO van Rob Peetoom en heeft sinds april 2019 het stokje van haar vader overgenomen. Ze leidt een global business met kapperssalons op Bali, New York en Nederland.

Lees verder

Beautyportret

Nochtli Peralta Alvarez

Ze was ooit de knapste politieagente van het land, maar groeide uit tot succesvol model en online influencer. Benieuwd naar het beautyregime van Nochtli? Lees het hier.

Lees verder

Geertje van Bavel

Ondernemen tijdens de coronacrisis

In uitdagende tijden viert creativiteit hoogtij. Dit is de afgelopen weken meer dan ooit naar voren gekomen in de talloze manieren waarop bedrijven zich aanpassen en vernieuwen. Deze weken vraagt pr-bureau SPICE zich af hoe vrouwelijke ondernemers de toekomst zien en wat hun tips zijn voor anderen. Deze editie: Geertje van Bavel. Zij richtte samen met Robbie ter Haak in 2019 Greenbeauty Market op. Dit is dé shopping destination voor clean, vegan, natural en organic beautyproducten.

Lees verder

Hair issue

Gladstrijkers

Een ontploft kapsel na één regendruppel? Als regen of vochtigheid de haarlokken binnendringt, keert het terug naar hun natuurlijke staat. Even andere kopzorgen: een van de grootste hair-issues waar wij vrouwen mee te kampen krijgen is pluizig haar.

Lees verder

at home

Mani pedi

Onze handen en voeten verzorgen we vaak niet altijd met evenveel liefde als onze haren of huid. Helemaal nu we niet meer naar de salon kunnen voor het fijne effect van een manicure en pedicure is dit hét moment om extra aandacht te geven aan je handen en voeten. Hoe? Wij delen de beste tips & tricks en de must have producten, die gewoon online te bestellen zijn.

Lees verder

10x

De beste huidtips voor thuis

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. De boodschap van onze overheid is duidelijk: #stayathome en #socialdistancing. Ben jij na alle tijd thuis zitten wel toe aan een huidverbeterende behandeling? Tijd om je beautyskills te verbeteren en je beautyroutine thuis een extra dimensie te geven. Wij delen de tien beste tips van de professionele hannah-huidcoaches!

Lees verder

Skincare

Beautysalon at home

Alle beautysalons zijn voorlopig nog gesloten. Kappers, nagelsalons, you name it, we moeten onze bezoekjes nog even uitstellen. Hoe blijven we er nu mooi en verzorgd uitzien? Investeer je tijd in de ultieme beauty- en selfcare-behandelingen voor thuis. Je favoriete producten zijn gelukkig gewoon online te bestellen en worden helemaal veilig thuisbezorgd. Talkies deelt dé tips om er tijdens de quarantaine toch knap uit te blijven zien.

Lees verder

hannah

ONDERNEMEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Al jaren spreken wij vol lof over de bindweefselmassage van hannah. Sinds het ontstaan in 1979 staat zij voor huidverbetering en dagelijks geven meer dan 450 hannah huidcoaches in Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen. En thuis kun je de behandeling blijven ondersteunen met de op jouw huid afgestemde hannah-producten. Nu de coronacrisis ons land in z’n greep houdt, vragen wij Monica van Ee, directeur van hannah, hoe zij zich door deze periode slaan.

Lees verder