2020-1 Cover Beauty

Beauty

News

10x

De beste huidtips voor thuis

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. De boodschap van onze overheid is duidelijk: #stayathome en #socialdistancing. Ben jij na alle tijd thuis zitten wel toe aan een huidverbeterende behandeling? Tijd om je beautyskills te verbeteren en je beautyroutine thuis een extra dimensie te geven. Wij delen de tien beste tips van de professionele hannah-huidcoaches!

Lees verder

Skincare

Beautysalon at home

Alle beautysalons zijn voorlopig nog gesloten. Kappers, nagelsalons, you name it, we moeten onze bezoekjes nog even uitstellen. Hoe blijven we er nu mooi en verzorgd uitzien? Investeer je tijd in de ultieme beauty- en selfcare-behandelingen voor thuis. Je favoriete producten zijn gelukkig gewoon online te bestellen en worden helemaal veilig thuisbezorgd. Talkies deelt dé tips om er tijdens de quarantaine toch knap uit te blijven zien.

Lees verder

hannah

ONDERNEMEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Al jaren spreken wij vol lof over de bindweefselmassage van hannah. Sinds het ontstaan in 1979 staat zij voor huidverbetering en dagelijks geven meer dan 450 hannah huidcoaches in Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen. En thuis kun je de behandeling blijven ondersteunen met de op jouw huid afgestemde hannah-producten. Nu de coronacrisis ons land in z’n greep houdt, vragen wij Monica van Ee, directeur van hannah, hoe zij zich door deze periode slaan.

Lees verder

De Bijenkorf

Virtueel beautyadvies

Ook alle beautysalons hebben hun deuren voorlopig moeten sluiten. Hoe blijf je jezelf goed verzorgen? De Bijenkorf to the rescue! Via haar online shop is het vanaf nu ook mogelijk om een persoonlijk advies van een personal beautystylist te boeken. Zo blijft je huid en haar stralen tijdens de coronacrisis!

Lees verder
clean-beauty-alert

Puur natuur

Clean beauty alert

We leven, sprayen en smeren bewuster dan ooit. Steeds meer merken focussen zich op duurzame make-up en verzorgingsproducten en dat is anno 2020 een heel fijne trend. Er mooi uitzien was nog nooit zo goed voor moeder natuur. Met deze duurzame beautyproducten kun jij een verschil maken!

Lees verder

Let the sun shine

De lekkerste lentegeuren

Geur brengt je terug naar je mooiste herinneringen, geur maakt je enthousiast en geur kan troost en rust bieden in tijden van commotie. Om op gepaste wijze het begin van de lente te vieren maakten we een mooi overzicht met de lekkerste lentegeuren en vragen we parfumexpert Lianne Tio naar tips & tricks om deze het beste te dragen. In de hoop dat deze een beetje warmte, liefde en troost mogen brengen in deze tijd van crisis.

Lees verder

Worden we blij van

VEGALICIOUS

Cruelty-free, vegan en eco-vriendelijke producten winnen steeds meer aan populariteit in de beautywereld. We zijn ons veel bewuster geworden van wat we op ons gezicht smeren en dat vertaalt zich naar een groter aanbod aan diervriendelijke make-up. Steeds meer beautymerken gaan dan ook op in de vegan hype en laten dierlijke bestanddelen achterwege. Wij vinden dit een goede trend. Hier een kleine selectie van veganistische make-up en skincare waar we blij van worden!

Lees verder

Mooimakers

NATURAL BEAUTY

Er is niets mooier dan een uiterlijk au naturel. We zijn niet perfect en we willen onze imperfecties verbergen, zonder dat we onze huid maskeren. Deze mooimakers helpen je een klein handje om je natuurlijke schoonheid nog beter uit te laten komen.

Lees verder

Made in NL

HOLLANDS GLORIE

Nederland mag dan klein zijn, het aanbod mooie beautyproducten is gigantisch. Hier een kleine selectie beauties die allemaal van Nederlandse bodem zijn waar we trots op mogen zijn!

Lees verder

Beautyportret

Miranda Kerr

Opgericht door Australisch model Miranda Kerr, tilt KORA Organics ‘clean beauty’ naar een heel ander niveau, waarbij gecertificeerde organische huidverzorgings- en schoonheidsproducten worden gecreëerd die je geest, lichaam én huid voeden. Jazeker, óók je geest. Miranda Kerr gelooft heilig in de werking van edelstenen als rozenkwarts en amethist. Opa Kerr nam er talloze van mee naar huis na zijn werk in de bouw, waar hij ze in Australië regelmatig vond. Daar ontdekte de kleine Miranda destijds de helende werking van dit natuurproduct en gebruikt het sindsdien in de beauty tools van KORA Organics én tijdens […]

Lees verder