2020-1 Cover Beauty

Beauty

News

Beautyportret

De beautygeheimen van Manizha Nabizada

Manizha Nabizada is oprichter van het vegan beautymerk Queen Tarzi. Zij vernoemde dit merk naar Soraya Tarzi, een negentiende-eeuwse Afghaanse koningin die opstond als voorvechter van vrouwenrechten en onderwijs voor vrouwen. Manizha vluchtte ooit zelf als meisje van twaalf uit Afghanistan naar Nederland en voor haar is de beautyindustrie hét platform om het werk van Soraya Tarzi voort te zetten en om vrouwen zich als een queen te laten voelen. Here’s to strong women! Reden genoeg om in de beautygeheimen en -routines te duiken van deze krachtige ondernemer.

Lees verder

haartrends

De ultieme haargeheimen van Hairdresser of the Year Arjan Bevers

Ons haar is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen. Een frisse blow-out bij de kapper of een verrassende nieuwe haarkleur kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. ‘Je haar is een verlengstuk van wie je bent en wat je wilt uitstralen. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik mensen een gevoel van zelfvertrouwen mee kan geven en een brede lach op hun gezicht zie als ze hun nieuwe look in de spiegel bewonderen.’ Zegt Arjan Bevers, die zich voor de derde keer in zijn carrière Hairdresser of The Year mag noemen, ofwel […]

Lees verder

Giorgio Forgani

Master in Make Up

Met zijn talent en oog voor beauty ziet PUPA make-up artist Giorgio Forgani precies wat een gezicht nodig heeft om deze meer te laten stralen. Talkies’ Valerie treft hem in Amsterdam om hem te spreken over hoe hij in deze wereld is terechtgekomen, wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van make-up en volgt zijn masterclass om de kneepjes van het vak te leren.

Lees verder

Sensai Ultimate

Zó krijg jij een huid als zijde

Editor in Chief Kristina Bozilovic zweert al ruim dertig jaar bij het luxe verzorgingsmerk SENSAI. Tijdens de Talkies Lifestyle Lunch ontdekten ruim vijftig zakenvrouwen hoe je met de nieuwe ULTIMATE-LIJN de huid transformeert naar een zijdezachte huid en de dagelijkse reiniging en verzorging een moment van luxe en verwennerij wordt. Lees hier alles over de nieuwe SENSAI ULTIMATE-LIJN en hoe ook jij een zijdezachte huid bereikt!

Lees verder

Onze vrouw in Parijs

Het cosmeticadieet van de Parisienne

Als je een Parisienne vraagt hoe zij zich opmaakt zal ze antwoorden; ‘Oh, ik doe maar wat’. Niets is minder waar. Dat ‘natural beauty’ mag er dan simpel uitzien, het is allesbehalve eenvoudig. De Nederlandse Parisienne Renée Koudstaal (journalist, auteur) pendelt tussen Amsterdam en Parijs na twintig jaar in de Franse hoofdstad gewoond te hebben. In deze rubriek neemt ze je mee in haar wereld van tijdloze elegantie, self-care, nonchalante imperfectie en puur genieten. Kortom: alles waar de Parisienne zo ontzettend goed in is.

Lees verder

Tips van huidexpert Firdevs Göl

Zó maak jij jouw huid summerproof

Door de vele blootstelling aan de zon en UV-stralen, verdient onze huid in de zomer wel wat extra liefde. Stay hydrated is daarom een belangrijk beautyadvies. Het kan echt zo simpel zijn als even wat meer water drinken. Je huid voelt meteen minder droog aan en ziet er een stuk gezonder uit. Wat je nog meer kunt doen voor een gehydrateerde huid? Dít zijn volgens Firdevs Göl van FG Clinic de ultieme tips voor een summerproof skin.

Lees verder

Summer hair

Zo bescherm jij je haar tijdens de zomer

Zon, zee, tropische temperaturen; we love it! Maar helaas zijn zon, zeewater en chloor niet goed voor ons haar. Je haar kan verkleuren, droger worden en sneller afbreken. Het is belangrijk om je haar in de zomer wat extra te verzorgen om zo die zonneschade te voorkomen. Hoe? Dat lees je hier!

Lees verder

HAARPARFUM

Als je haar maar goed… ruikt!

Op de redactie zijn wij stuk voor stuk allemaal geurfanaten. Talkies’ Valerie heeft standaard twee tot drie parfums in haar tas zitten, waaronder ook een haarparfum. Ook wel bekend als hair mist. Om meer te weten te komen over dit parfum pour les cheveux, gaat zij in gesprek met Tanja Deurloo, parfumdesigner en founder van Perfume Lounge.

Lees verder

Bronze Baby

Een bronze glow zónder zon

Iedereen wilt in de warmste maanden van het jaar een gezonde, zomerse gloed. Waar de één urenlang kan bakken op het strand – met zonbescherming natuurlijk – kiest de ander graag voor een zelfbruiner. Dat laatste is ideaal voor degene die snel en makkelijk een bronze glow wenst, zo zie je met zelfbruiner binnen no-time resultaat. Met welke producten jij die perfecte bronze glow creëert – van zelfbruiners, bronzers tot tanning drops –  lees je hier!

Lees verder

Let's talk beauty!

Dít zijn de zomerse beauty favorieten van Lonneke Nooteboom

De meest geliefde styliste van Nederland Lonneke Nooteboom, deelt in Talkies haar fashion finds door bij bekende gezichten de kast in te duiken. Omdat deze nieuwe editie volledig in het teken staat van beauty, draaien we de rollen eens om en vragen we Lonneke naar haar beauty finds. Van geliefde producten, gewaardeerde behandelingen tot musthave tools: zó komt Lonneke stralend de zomer door!

Lees verder