2020-1 Cover Beauty

Beauty

News

Anti-aging

De beste anti-aging producten

We krijgen er allemaal mee te maken: rimpels, (fijne) lijntjes en plooien. Naarmate we ouder worden, wordt ook onze huid minder elastisch en verschijnen die rimpels en lijntjes steeds meer. Hoewel we huidveroudering nooit helemaal tegen kunnen gaan en het hoort bij ouder worden, zijn er wel talloze skincare producten die rimpels kunnen verminderen. Van crèmes en serums tot supplementen en poeders. Wij delen hier de beste anti-aging producten.

Lees verder

Spring in a bottle

De lekkerste lentegeuren van het moment

Als we de weergoden mogen geloven, kunnen we al heel snel genieten van heerlijk zonnige lentedagen. En daar mag een bloemige lentegeur natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom delen wij hier de lekkerste lentegeuren du moment.

Lees verder

Spring nails

Dé nagellaktrends voor de lente

Een nieuw seizoen brengt ook nieuwe trends met zich mee, zo ook nieuwe nagellaktrends. Toffe nagels kunnen je look helemaal afmaken en om eerlijk te zijn, kunnen we dit seizoen wel wat extra kleur en vrolijkheid gebruiken. We zien dan ook veel nail art, swirly vormen, nude-tinten en pretty pastels. Benieuwd naar de nieuwste nagellaktrends voor de lente? Check ze hier!

Lees verder

cellulite

De tips om cellulite te verminderen

Veel vrouwen hebben te maken met cellulite – de bobbeltjes en kuiltjes in je huid, vooral op de benen en billen. Hoewel het veel voorkomend is en het eigenlijk bij ons lichaam hoort, willen we de cellulite soms toch verminderen. Hoe? Wij delen hier dé tips.

Lees verder

Bye bye wallen

Dé tips voor een frisse ooglook

We hebben er helaas allemaal wel eens last van; wallen en/of donkere kringen onder je ogen. Na een slapeloze nacht, een avondje (te) veel alcohol en gezelligheid of door genetische factoren. Gelukkig zijn er talloze manieren en producten die wallen en donkere kringen kunnen verminderen. Wij delen ze hier, zodat jij toch met een frisse ooglook op kantoor of bij je zoom-call kunt verschijnen. Bye bye under eye bags!

Lees verder

Beauty

Zo check je jouw huidleeftijd

Een jonge huid is niet van oneindige duur. Hoe graag we het ook willen, we can’t fight it. Gelukkig zijn er veel manieren om te checken hoe jouw huid eraan toe is en zo beter in te spelen op haar behoeften. Hoe je jouw huidleeftijd bepaalt én wat je kunt doen om haar mooi ouder te laten worden, lees je hier.

Lees verder

Laat die ogen sprankelen

All eyes on you

Mondkapjes are here to stay. Hate to burst your bubble, maar hoe sneller we dit accepteren hoe sneller we ons kunnen focussen op hoe je er dan mét kapje nog appetijtelijk bij loopt. Nee, we gaan je geen rijtje ‘leuke’ mondkapjes voorschotelen. Ons devies is; laat die ogen sprankelen! Lipstick is met kap eigenlijk alleen maar onhandig, geen probleem, des te meer tijd er is voor je lippen om te genieten van Sensais nieuwe Lip Treatment – and absolute Talkies favorite – onder dat kapje terwijl je ogen het werk doen! Hier Talkiestips on trend […]

Lees verder

nuud

Deo voor de hele familie

Frisse oksels willen we natuurlijk allemaal. Op zoek naar een duurzaam exemplaar? Dan is nuud wellicht iets voor jou én voor je dierbaren. Het merk lanceert de Family Pack – dé deo-set voor de hele familie en/of vrienden. Waar je eerder al met je vrienden of familie de kosten van je Netflix- of Spotify-abonnement kon delen, volgt nuud met deo. Sharing is caring!

Lees verder

Beautyportret

Sharon Doorson

Zangeres Sharon Doorson brak door met de meidengroep Raffish in het programma Popstars: The Rivals. Daarna begon ze aan haar succesvolle solocarrière, waarmee ze ook de halve finale van The Voice behaalde. Tegenwoordig is deze zingende beauty ook zangcoach en eigenaar van moderne muziekschool Talentcrib. Hier lees je alles over haar beauty- en haarroutine. 

Lees verder

Bee & Flow

Selfcare voor de binnen- en buitenkant

Bee & Flow, het compleet sustainable merk uit Nieuw-Zeeland, introduceert een bijzondere Manuka-honing die een ‘doodgewone tafelhoning’ binnen no-time doet vergeten. Maar de exclusieve honing is niet alleen heerlijk voor in je keukenkastje. De Manuka-honing staat inmiddels bekend als heus superfood en is perfect voor je lichaam én voor je huid.

Lees verder