2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Model Frederique deelt haar musthaves!

Talking Essentials – Frederique Brons

In deze rubriek Talking essentials ontfutselen we de musthaves van leuke, bijzondere en inspirerende vrouwen. Deze editie met het Nederlandse model Frederique Brons. Ze schittert voor cameralenzen van nationale en internationale merken en reist hiervoor dan ook de hele wereld over. De hoogste tijd om haar essentials te ontfutselen. 

Lees verder

De actrice die koningin Máxima speelt!

Zes dingen je nog niet wist over de Argentijnse Delfina Chaves

De eerste castleden van de nieuwe Videolandserie Máxima zijn bekend gemaakt. Zo vertolkt de Argentijnse actrice Delfina Chaves (27) de rol van koningin Máxima en de Nederlandse acteur Martijn Lakemeier (29) de rol van onze koning, Willem-Alexander. De serie vertelt het fascinerende levensverhaal van Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. Wij vertellen je zes dingen die je nog niet wist over deze Argentijnse actrice.

Lees verder

Behind the scenes!

Covershoot Talkies Magazine met Amber Brantsen!

Gedreven, intelligent en optimistisch: het zijn eigenschappen waar het de 33-jarige Amber Brantsen niet aan ontbreekt. Al op tienjarige leeftijd ambieert zij een carrière in de journalistiek en snuffelt ze nieuwsgierig rond in de studio van een regionale omroep. Tijdens haar studie stroomt ze binnen bij de NOS waar ze even later de presentatie van het journaal op zich neemt, een droom die uitkomt. ‘Ik ben altijd een streber geweest, en perfectionistisch. Dat zit er stiekem nog steeds in’, aldus de presentatrice die niet terugdeinst voor een sprong in het diepe. Dat blijkt wel uit […]

Lees verder

De grote winnaar van de Oscars!

Zien: trailer Everything Everywhere All at Once

De Oscars, de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld, zijn gisteren voor de 95e(!) keer uitgereikt. Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh wint als eerste actrice met Aziatische komaf een Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. De grote winnaar van de avond was Everything Everywhere All at Once, met maar liefst 7 Oscars. Zo won de actiekomedie de prijs voor beste film, beste regisseur, beste vrouwelijke hoofdrol (Michelle Yeoh) en bijrolacteurs. Bekijk hier de trailer van de winnende titel!

Lees verder

Down to earth

Moestuinieren is het nieuwe ontspannen

Waar de moestuin jaren geleden misschien een suf imago had, is het inmiddels populairder dan ooit om je eigen groenten en fruit te kweken. Het biedt ontspanning, creëert bewustzijn rondom voeding én, misschien wel het fijnste voordeel, je geniet van de meest verse en smaakvolle ingrediënten. Floor Korte begon tien jaar geleden met twee tomatenplanten en heeft inmiddels een eetbare tuin van meer dan vierhonderd vierkante meter. Waar het eerst nog een hobby was naast haar kantoorbaan, heeft ze van moestuinieren haar werk gemaakt en deelt ze haar liefde hiervoor via haar blog, social media […]

Lees verder

Nailed it!

Deze Women On Top winnen een Veuve Cliquot Bold Award

Happy International Women’s Day! Om deze bijzondere dag te vieren, geven we vandaag extra aandacht aan deze Women On Top. Containerqueen Kristel Groenenboom is winnaar van de Veuve Cliquot Bold Women Award en daarmee uitgeroepen tot jongste zakenvrouw van het jaar. Mariëlle Smit (32) is met haar bedrijf Mama Deli de winnaar van de Veuve Cliquot Bold Future Award. En daarmee uitgeroepen tot de meest veelbelovende jonge ondernemer van dit jaar. We spraken beide zakenvrouwen in de rubriek ‘Women on Top’ waarin we inspirerende en ondernemende vrouwen achter hun business beter leren kennen.

Lees verder

Happy Women's Day!

Internationale vrouwendag – 8 lessen van inspirerende vrouwen!

Happy Women’s Day! Wereldwijd wordt er op 8 maart internationale vrouwendag gevierd. Op deze dag staan we stil bij vrouwenrechten en besteden we aandacht aan situaties waarin vrouwen ongelijk behandelt worden. Op 12 mei 1912 werd Vrouwendag voor het eerst in Nederland gevierd en stond het in het teken van het algemeen kiesrecht. Sinds 1922 wordt de dag internationaal gevierd op 8 maart. Ter ere van deze dag delen wij acht lessen van inspirerende vrouwen!

Lees verder

Happy International Women's Day!

De oorsprong van Internationale Vrouwendag

Happy International Women’s Day! Inmiddels is Internationale Vrouwendag uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat elk jaar wordt gevierd in meer dan 100 landen. In veel landen is het zelfs een officiële feestdag waarop vrouwen extra in het zonnetje gezet worden door familie, vrienden of partners. Ook staan we deze dag stil bij vrouwenrechten, veiligheid van vrouwen en gendergelijkheid. Maar hoe is internationale vrouwendag ontstaan? Op de redactie doken wij de geschiedenis in! Dit wist je nog niet over Internationale Vrouwendag!

Lees verder

De vriendin van Cristiano Ronaldo!

Wat je nog niet wist over Georgina Rodríguez

Ze ging van Gucci store-medewerker naar een van s’ werelds meest populaire voetbalvrouwen. We hebben het over de vriendin van Cristiano Ronaldo: Georgina Rodríguez. In de netflixshow Soy Georgina maakten we kennis met Georgina Rodríguez. Naast partner van Cristiano Ronaldo ook moeder, model, influencer en zakenvrouw. Leer Georgina beter kennen!

Lees verder

Must See!

Zien: I am Georgina

Ze ging van Gucci store-medewerker naar een van s’ werelds meest populaire voetbalvrouwen. We hebben het over de vriendin van Cristiano Ronaldo: Georgina Rodríguez. In de netflixshow Soy Georgina maken we kennis met Georgina Rodríguez. Naast partner van Cristiano Ronaldo ook moeder, model, influencer en zakenvrouw. Bekijk hier de trailer van seizoen 1!

Lees verder