2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Pictures for Purpose

Unieke kunst voor een goed doel

Pictures for Purpose is een initiatief dat jaarlijks werk van internationale fotografen tentoonstelt en verkoopt met als doel: zoveel mogelijk funding ophalen voor het goede doel. Na een succesvolle eerste editie in 2020, die in twee weken tijd ruim €200.000,- opbracht voor de Voedselbank, loopt nu de tweede editie van de fundraising print sale. Dit jaar gaan de opbrengsten naar Justdiggit – de non-profit organisatie met de missie de aarde af te koelen middels vergroening. Daarom staat de fundraiser in het teken staat van een van de grootste crisissen wereldwijd, de klimaatcrisis. Unieke fotokunst voor aan de muur én je draagt […]

Lees verder

Tuinparadijs

Dé tips voor een summerproof tuin

We genieten volop van deze heerlijk zonnige dagen en brengen (eindelijk) weer veel tijd buiten door. En met nog maar een paar dagen tot de eerste officiële zomerdag, is dit hét moment om je tuin helemaal summerproof te maken. Daarom delen wij hier dé tips voor een summerproof, biodiverse tuin en lees je meer over de invloed van biodiversiteit en tuinieren op het geluksgevoel.

Lees verder

Vaderdag

De leukste Vaderdagcadeaus

Zondag 20 juni is het Vaderdag. Dé dag dat je weer wat extra liefde kunt geven aan die ene speciale man in jouw leven. Of het nu je vader is, die van iemand anders of de vader van je kinderen. Deze dag is speciaal in het leven geroepen om de mannen even extra te verwennen. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de leukste items om cadeau te geven.

Lees verder

De tien geboden van Thomas

Thomas van der Vlugt deelt zijn levenslessen

Thomas van der Vlugt brak door met StukTV, het populaire YouTubekanaal dat inmiddels ruim 2,5 miljoen abonnees heeft. Maar zijn (online) succes ging niet altijd over rozen. En daar heeft hij nu een boek over geschreven: De tien geboden van Thomas. In dit boek vertelt Thomas over de weg naar zijn (online) succes: welke hindernissen hij moest overwinnen, hoe hij de verleidingen van drank en vrouwen moest weerstaan en met welke vooroordelen hij te maken kreeg als dyslectische vmbo-leerling. Maar ook hoe hij kansen creëerde voor zichzelf, tegenslagen omarmde en er motivatie uit haalde. De levenslessen die Thomas heeft geleerd komen nu niet alleen hemzelf goed van […]

Lees verder

TALKING ESSENTIALS

Ann van Elsen

In deze rubriek Talking Essentials ontfutselen we de must-haves van leuke, bijzondere en inspirerende vrouwen. Deze editie met Vlaams model, tv-presentatrice en radio-dj Ann van Elsen.

Lees verder

Cover story

Monique Westenberg

‘Not all storms come to disrupt, some come to clear the path’. En dat lijkt in het geval van Monique Westenberg zeker zo te zijn. Alle omstandigheden in haar leven – zowel de goede als de slechte – hebben haar gemaakt tot wie zij nu is. ‘Alles wat ik eerder al heb meegemaakt heeft me gesterkt en daarom kan ik de bekendheid en alles wat daarbij hoort nu aan.’ Aldus Monique. Tussen de exclusieve cover samen met ex Andre voor Talkies in december vorig jaar, en deze cover, zit onder meer een lockdown, een huwelijksaanzoek […]

Lees verder

Talking essentials

Sara Sampaio

Michael Kors lanceerde onlangs zijn nieuwste geur Gorgeous met model en actrice Sara Sampaio als spokesmodel. Benieuwd naar dé essentials van het Portugese model? Lees het hier.

Lees verder

BIORB-AQUARIA

SPICE UP YOUR HOME OFFICE

MEER DAN OOIT ZIJN WE HET AFGELOPEN JAAR VOOR LANGERE PERIODE AANEEN IN EN OM HUIS GEBLEVEN EN DAARDOOR KREGEN WE DE KANS OM ONZE DAGEN EEN NIEUW EN VEEL BEVREDIGENDER RITME TE GEVEN. EEN RITME DAT JE VRIJ KUNT KIEZEN, ZODAT JE JE PRIVÉLEVEN KUNT VERWEVEN MET JE WERKDAG. CREËER IN JOUW HOME OFFICE EEN OASE VAN RUST MET DEZE PRACHTIGE ONDERWATERWERELDEN!

Lees verder

Wereld Bijendag

5 tips voor een betere leefomgeving voor de bij

Vandaag is het Wereld Bijendag. Deze dag staat in het kader van het belang van de bij voor de samenleving. Bee & Flow Manuka-honing is één van de vele producten die afhankelijk is van het bestaan van de bij. Naast overheerlijke honing zullen ook veel groenten en fruit soorten verdwijnen zonder bestuiving van de bijen. Bee & Flow Manuka honing tipt hoe jij kunt bijdragen aan een goede leefomgeving voor de bij.

Lees verder

Mijlpaal

Koningin Máxima viert 50e verjaardag

Vandaag op 17 mei 2021 is koningin Máxima vijftig jaar geworden. Een prachtige leeftijd, die uiteraard uitgebreid wordt gevierd! Benieuwd hoe deze mijlpaal van onze stijlvolle koningin wordt gevierd? Je leest het hier, samen met 50 royal musthaves en royal etiquette hoe ‘t ‘heurt’ en goed wordt gekeurd volgens Talkies contributor Anne-Marie van Leggelo zodat jij de verjaardag van Hare Majesteit ook in stijl kunt vieren.

Lees verder