2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

SAMSUNG

Iconische fotoshoot door topfotograaf Rankin met Galaxy S21 Ultra

Internationale fotograaf Rankin maakte met de Samsung Galaxy S21 Ultra unieke foto’s van de Britse rapper, singer-songwriter Stefflon Don. De fotoshoot is een ode aan iconische vrouwelijke pioniers van de jaren tachtig. Vrouwen die muzikanten als Stefflon Don inspireerden, de cultuur veranderden en de weg plaveiden voor een nieuwe generatie visionairs.

Lees verder

Clean house, clean mind

DE NIEUWE MANIER VAN SCHOONMAKEN

Schoonmaken kan zomaar iets worden waar je tegenop ziet, waardoor je het klusje misschien uitstelt. We zijn vaak te druk en wanneer we tijd hebben, liggen we toch liever op de bank met een serie of doen we iets gezelligs met vrienden. Toch zorgt een opgeruimd, schoon huis voor minder stress en een meer ontspannen mindset. Daarom heeft ZO schoonmaakmiddelen ontworpen die zo mooi zijn dat je ze op het aanrecht, de wastafel of vensterbank laat staan. Want als je schoonmaakspullen toegankelijk maakt, wordt schoonmaken dat ook. En als je het elke dag even doet, […]

Lees verder

Music

Audemars Piguet X Music

In november 2020 heeft Audemars Piguet de inspirerende muziekserie 180 gelanceerd. De serie is samengesteld uit vijf episodes die elk zijn vastgelegd door een andere filmregisseur. Elke aflevering vertelt een verhaal door een aantal geselecteerde opkomende music artists. Hun missie: buiten hun comfortzone gaan en een originele soundtrack creëren die verschillende creatieve werelden combineert.

Lees verder

Behind the scenes

Covershoot André & Monique

Hét paar van het jaar waar het meest over geschreven en gezegd is. Nooit eerder werden ze samen gefotografeerd voor een cover maar ook nooit eerder was er zoveel rust in het leven van de twee. Voor Talkies maakten André Hazes en Monique Westenberg de uitzondering samen gefotografeerd te worden en een eerlijk en openhartig gesprek te voeren over de essentie van dit leven, hun weg naar geluk met het gezin en de pijn van verlies van dierbaren.

Lees verder

Must watch

Sex and the City krijgt eindelijk een vervolg

New year, new tv series. Dit is misschien wel het beste nieuws in 2021 so far voor SATC-fans: de iconische televisieserie Sex and the City krijgt eindelijk een vervolg. De nieuwe serie genaamd And Just Like That… neemt ons mee in de levens van Carrie, Charlotte en Miranda in het geweldige New York.

Lees verder

Pop-up expositie

COUNTERBODIES: EEN VROUWELIJK PERSPECTIEF OP HET LICHAAM

Counterbodies: de pop-up tentoonstelling tijdens Art Rotterdam 2021 met ongemakkelijke onderwerpen, naakte waarheden en onconventionele perspectieven. De unieke pop-up expositie presenteert het werk van twaalf (inter)nationale vrouwelijke kunstenaars. Het lichaam is een thema dat blijft fascineren en wat elke kunstenaar heeft geïnspireerd in haar werk. Counterbodies zoekt grenzen op en doorbreekt taboes. Curatoren Marth van Loeben en Vladimir Radujkov leveren zowel een frisse blik als een kwalitatief hoge standaard door gevestigde én jonge kunstenaars een podium te bieden.

Lees verder

INTERIEURTRENDS 2021

NIEUW JAAR, NIEUWE INTERIEURTRENDS

Een nieuw jaar betekent nieuwe interieurtrends. Tijd om je kerstspullen op te bergen en je interieur te decoreren met nieuwe items. Daarom delen wij hier alvast een paar van Westwing’s interieurtrends voor 2021. New year, new interior!

Lees verder

Oud & Nieuw

CORONAPROOF NYE VIEREN IS BELANGRIJKER DAN OOIT

Met een New Year’s Eve tijdens de lockdown zal onze manier van feestvieren dit jaar anders dan normaal. Een groots oud en nieuwfeest zit er niet in zit, maar we willen het nieuwe jaar het liefst wel samen met geliefden feestelijk beginnen om hoopvol uit te kijken naar beter 2021. Uit onderzoek van Sonos blijkt dat de meerderheid van de Nederlandse vrouwen (55 procent) is van plan er echt een feestelijke avond van te maken. Hoe we dat coronaproof kunnen doen, lees je hier!

Lees verder

Praktische poetstips

Less mess, less stress

Na wekenlang (van veelal) thuiswerken en met de feestdagen in aantocht, is dit hét moment om een grondige poetsbeurt in te plannen. ‘Want thuiswerkers ervaren vandaag echt een stevige portie stress door de rommel die zich heeft opgestapeld na wekenlang thuiswerken. Handige, snelle poetstips zijn daarom mooi meegenomen om het poetsen eens met een frisse blik aan te pakken’, introduceert poetsgoeroe Zamarra Kok.

Lees verder

Double Dutch

Kunstenaarsduo Inez & Vinoodh lanceert goede doelen-app

Het wereldberoemde kunstenaarsduo Inez en Vinoodh lanceert ‘Double Dutch’ – een nieuw digitaal platform om online te doneren aan goede doelen. Double Dutch maakt het mogelijk om online giften te combineren met digitale kunstwerken van bekende kunstenaars als Derrick Adams, Sterling Ruby en Jamie Reid. Ook topmodel Gigi Hadid heeft werk gecreëerd voor het platform. De aangesloten internationale goede doelen richten zich op belangrijke thema’s als klimaat, inclusiviteit, gelijkheid en bestrijding van COVID-19. 

Lees verder