2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

After movie

Talkies Open Tennistoernooi

We organiseerden 12 mei het allereerste Talkies Tennistoernooi: Talkies Open 2022. Bekijk hier de shots voor een impressie van een dag vol zon, sport en gezelligheid. Voor herhaling vatbaar!

Lees verder

Ben jij een vrouwelijke changemaker?

Cartier Women’s Initiative opent inschrijvingen voor de 2023-editie

Vrouwelijke impact-entrepreneurs over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. Sinds 2006 streeft het Cartier Women’s Initiative ernaar verandering teweeg te brengen door vrouwelijke impact-entrepreneurs te ondersteunen met financieel, sociaal en menselijk kapitaal om hun bedrijf te laten groeien en hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Dit jaarlijkse, internationale ondernemerschapsprogramma staat open voor women-run en women-owned businesses uit alle landen en sectoren die streven naar een duurzame impact op sociaal- en/of milieugebied. 

Lees verder

future proof

7 tips voor een duurzaam én leuk gezinsleven

Moeder zijn is een dankbare taak, maar het is ook gewoon heel hard werken. Vooral als je daarnaast een baan hebt en het huishouden moet onderhouden. Het liefst wil je het ook nog een beetje duurzaam doen en een echte ‘future-proof mom’ zijn: 95% van de moeders vindt het belangrijk om hun kinderen duurzaam op te voeden. Maar laten we eerlijk zijn: een druk gezinsleven vraagt nou eenmaal vaak om gemak. Deze tips helpen je om je volle familie-agenda te combineren met een duurzame levensstijl!

Lees verder

Businessinterview

Ina van Amersfoort

Ina van Amersfoort is partner bij Heeneman & Partners en daar verantwoordelijk voor Sales en relatiebeheer. Ze deelt met ons haar ervaringen over haar werk als vrouw in de vastgoedwereld, waar het vaak draait om snel geld verdienen. Hoe blijf je dan dicht bij het menselijke aspect? Ze neemt ons mee in haar carrière en geeft tips met betrekking tot beleggingen en hoe je geld voor je kan laten werken. Een selfmade woman in een door mannen gedomineerde wereld, daar willen we alles van weten!

Lees verder

The dad talks with

Stacey Seedorf

Stacey (52) is vader van drie stoere zoons; Dyon (31), Jamie (28) en Milan (1) en woont samen met zijn grote liefde (en moeder van Milan), Li-Ann van Groen (36). In de jaren negentig vormde hij samen met Nance Coolen de wereldberoemde danceact Twenty 4 Seven en reisde hij de wereld over. De dynamiek van het leven fascineert hem al zolang hij zich kan herinneren en hij is dan ook een enthousiaste beoefenaar van de levenskunst; het creëren van je eigen geluk en succes. Hier coacht hij in en heeft hij verschillende boeken over geschreven.

Lees verder

groene initiatieven

World Earth Day

Vandaag op 22 april is het World Earth Day en dat betekent dat alles in het teken staat van de gezondheid van onze aarde. Wij delen een paar leuke initiatieven.

Lees verder

Ever Evolving Talks by Calik Denim

Laat je inspireren over de toekomst van mode

Het modelandschap is constant in beweging. Daarom organiseert Calik Denim voor de derde keer de Ever Evolving Talks. Tijdens dit event op 19 april 2022 in Theater Amsterdam praten modeprofessionals over de nieuwe kansen en uitdagingen in het vak. Hoe gaan we anno 2022 om met nieuwe technologieën, nieuwe doelgroepen en nieuwe kanalen? Het event creëert een moment van ruimte en rust. Het biedt bezoekers inspiratie om plannen te heroverwegen of misschien wel opnieuw op te starten.

Lees verder

united we stand, divided we fall

Finalisten Miss Nederland 2022 bekend

De tien finalisten van Miss Nederland 2022 zijn bekend! Op zaterdag 16 april 2022 is de casting van Miss Nederland gehouden in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Een monumentale locatie dat gekenmerkt wordt door een enorme glazen kap met smeedijzeren constructie. Stoer, eigentijds, chique, elegant en vooral uniek, net als de verkozen tien finalisten die stuk voor stuk het avontuur ‘Miss Nederland 2022’ aangaan!

Lees verder

healthy sisters x westwing

Binnenkijken bij de Healthy Sisters

Wij nemen vandaag een kijkje in het huis en de gewoonten van Rachida en Najima, beter bekend als de Healthy Sisters. Het populaire duo deelt met ons alles over de ramadan, hun tafelstyling, skincareroutines en eetgewoonten.

Lees verder

Julius Rooymans

Nieuwe expositie ‘De Schaduw van de Meester’

Wanrooij Gallery in Amsterdam presenteert van 10 maart tot en met 14 mei 2022 een solo-expositie van de Nederlandse fotograaf Julius Rooymans. De galerie toont met De Schaduw van de Meester een nieuwe serie monumentale fotowerken en portretten. Daarbij komen schilderijen van Rembrandt, Vermeer en Jan Steen tot leven. De gelaagde beelden, vol van scènes en symboliek, weerspiegelen de Gouden Eeuw in extra groot formaat. 

Lees verder