2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

De ultieme synergie

Tip: bezoek open atelier Mart Visser & AtKris Studio

Couturier Mart Visser heeft een indrukwekkende carrière op het gebied van mode; high-class couture én verschillende prêt-à-portercollecties. Begin ’90 jaren ontwierp hij zijn eerste couturecollectie ooit en nu vele jaren later is hij nog steeds een van de meest opmerkelijke fashiondesigners in Nederland en vér daarbuiten. Zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024 van 11.00 uur – 17.00 uur is het HQ van de kunstenaar omgetoverd tot een ware beleving. Art & Design samen, de verbindende factor in de gezamenlijke expositie van kunstenaar Mart Visser en AtKris Studio, Vintage design. High end vintage meubels, tafels […]

Lees verder

Bobbi Eden tipt!

Hoe begin je een moestuin?

Voor het kweken van eigen groente, fruit en kruiden heb je geen jarenlange ervaring of groene vingers nodig. Dat laat Bobbi Eden zien in haar nieuwe boek Hoe begin je een moestuin. Het aanleggen en onderhouden van een moestuin is écht voor iedereen weggelegd. Laagdrempelig, met veel humor en geschikt voor iedere ‘moestuinder’. Zes vragen aan Bobbi.

Lees verder

LEUK MET DE KIDS

Paastip: eieren zoeken in de historische tuin van Huis Willet-Holthuysen

Kom tijdens Pasen op 31 maart en 1 april eieren zoeken in de historische tuin van Huis Willet-Holthuysen! Er zijn genoeg verstopplekken voor een uitdagende zoektocht op deze bijzondere locatie. Ook kunnen kinderen een mooie paascreatie knutselen of kleurplaten inkleuren onder begeleiding.

Lees verder

queens don’t gatekeep

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek lanceren podcast ‘How to get the job (done)’

Yeliz Çiçek en Anna Nooshin hebben hun gezamenlijke podcast ‘How to get the job (done)’ gelanceerd. Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness

Lees verder

Talkids

Tips voor het perfecte dutje

Baby’s hebben overdag slaap nodig. Pasgeboren baby’s slapen af en aan: ze worden wakker voor een voeding en vallen daarna in de regel weer in slaap. Pasgeborenen slapen over het algemeen tussen de 14 en 17 uur per dag! Naarmate je baby ouder wordt, komt er geleidelijk een ritme in de slaapjes. Is jouw kind een gevalletje ‘wakkere baby’? Het kan dus zijn dat hij gewoon niet zoveel slaap nodig heeft. Hier een aantal tips voor het perfecte dutje!

Lees verder

DYNAMISCH

Meghan Markle tekent nieuwe podcast-deal

Meghan Markle gaat weer een podcast maken. De 42-jarige hertogin van Sussex is een samenwerking aangegaan met Lemonada Media.

Lees verder

TRANENTREKKER

Kijktip: One Day

Bingewatch-materiaal: One Day. De serie is een hit op Netflix en gaat viral op socials. Hint: het is een tranentrekker. Lees hier meer over het verhaal!

Lees verder

Verbindende Verhalen

Unsheltered Moments

Stel je voor dat elke dag een zoektocht is naar een plek die je ’thuis’ kunt noemen. Bas Timmer, ontwerper van de ‘Sheltersuit’, en fotograaf Tony Dočekal hebben samen honderden Sheltersuits – een kledingstuk dat verandert in een slaapzak – uitgedeeld aan mensen die dak- of thuisloosheid ervaren. In de gratis toegankelijke tentoonstelling Unsheltered Moments – Verbindende Verhalen in De Koepel van Museum Arnhem ontmoet je enkelen van deze personen. Deze ‘unsheltered moments’ nodigen je uit tot reflectie op deze wereldwijde realiteit en tot een dieper begrip van menselijke veerkracht en verbondenheid. We stellen Bas en Tony […]

Lees verder

JAAR VAN DE DRAAK

Vier het Chinees Nieuwjaar met deze bijzondere horloges

Zaterdag 10 februari gaat het Chinees Nieuwjaar van start! Het Chinees Nieuwjaar staat ook wel bekend als het Lentefeest en is een van de belangrijkste Chinese feestdagen en duurt maar liefst vijftien dagen. Volgens de Chinese astrologie luiden we in 2024 het Jaar van de Draak in. De Draak staat voor kracht, macht, rijkdom en wijsheid en wordt beschouwd als een van de gelukkigste dieren in de Chinese dierenriem. Om dit te vieren wordt er groots uitgepakt, door iedereen! Talkies tipt drie horloges die in het teken staan van het Jaar van de Draak.

Lees verder

Valentijnsdag

De 7 lekkerste, tikje onverwachte rom-coms om te streamen

Zin om op de bank onder een dekentje te zwijmelen, maar geen zin in je standaard rom-com voor Valentijn? We’ve got you. Deze zeven films en series zijn nét een tikje anders maar o zo leuk.

Lees verder