2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Let's Donate

Magnum lanceert digitale kunsttentoonstelling

Magnum komt met een bijzonder project! In samenwerking met twaalf bekende én onbekende internationale kunstenaars opent het merk de digitale tentoonstelling ‘Pleasure Imagined’. Het is het begin van een tweejarige samenwerking met 100WEEKS om vrouwelijke cacaoboeren in Ivoorkust te ondersteunen.

Lees verder
fidan

Column

Fidan Ekiz

Jaren geleden vertrok ik naar Istanbul om er te werken als correspondent. Ik kende Turkije alleen van de zomervakanties en had geen idee hoe het zou zijn om er echt te leven. Het zou mijn leven veranderen. Voorgoed. Istanbul bevrijdde me in alle opzichten. Voor het eerst mocht ik op mezelf wonen. Grappig genoeg werd gedacht dat het geroddel (‘Een meisje mag het ouderlijk huis pas uit na het huwelijk’) binnen de Turkse gemeenschap in mijn geboortedorp Rozenburg wel zou meevallen als ik ver weg zou wonen. Zo ging het ook. Al heel snel vergat […]

Lees verder

Pinksteren is almost there

Dit kun je dit Pinksterweekend gaan doen

We kunnen weer genieten van een lekker lang Pinksterweekend. De weergoden voorspellen heerlijk weer met veel zon en hoge temperaturen. Wij delen de leukste Pinksterweekendtips, waarmee jij optimaal kunt genieten van je vrije dagen. Uiteraard volledig corona-proof!

Lees verder

My 10 golden lifestyle rules

Mariëlle Smit

Mariëlle Smit is founder van MME Hospitality en dat terwijl ze nog maar 30 lentes op de teller heeft staan. Door de tijd heen heeft MME een sterk team van saleskanjers tot proactieve cateringmedewerkers en enthousiaste hosts en hostesses verzameld, waarmee ze elk evenement laten slagen. Lees hier de tien gouden lifestyleregels die Mariëlle hanteert, om er ook na de coronacrisis beter dan ooit uit te komen.

Lees verder

Mijn Talkies

Caroline de Bruijn

Caroline de Bruijn is beter bekend als Janine uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Sinds 1992 is Caroline te zien in de televisieserie. Op de set van GTST leerde De Bruijn haar partner Erik de Vogel kennen die in 1996 als Ludo Sanders zijn entree in de serie maakte. GTST houdt dit jaar eerder de zomerstop dan gepland. Door de coronacrisis worden de opnames gestaakt, het dertigste seizoen wordt daarom vandaag afgerond.

Lees verder

Art

Moco Museum heropent haar deuren

Goed nieuws voor alle kunstliefhebbers! Op 1 juni opent het Moco Museum in Amsterdam haar deuren weer voor publiek. Mét een nieuwe kunstcollectie en nieuwe tentoonstellingen. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM nageleefd, zodat bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van kunst.

Lees verder

The Dad Talks with…

Willem van Sas

Wie een beetje thuis is op Instagram heeft Willem a.k.a. Daddyhox vast weleens voorbij zien komen. Willem is namelijk van de mooie plaatjes en dan vooral met zijn dochters in de hoofdrol. Ook op YouTube heeft hij zijn weg gevonden. Willem heeft het kunstje niet geleerd van een vreemde, want zijn vrouw Rachel is al jaren bekend als ‘de Huismuts’ en is ook een ware hit op social media. Samen met Rachel en dochters Rosie en Pip verhuisde Willem onlangs van Amsterdam naar Den Bosch.

Lees verder

Interview

Stefanie Graf

De Duitse topsporter Stefanie Graf (noem haar niet Steffi, want daar heeft ze sinds het stoppen met tennis twintig jaar geleden een hekel aan) en Andre Agassi vormen al bijna twintig jaar een powerkoppel. Binnenkort zullen ze moeten gaan bedenken hoe zij hun leven samen verder gaan invullen aangezien hun zeventienjarige zoon Jaden Gil bijna het huis uit gaat voor zijn studie en hun vijftienjarige dochter Jaz Elle er ook niet lang meer over zal doen het warme nest te verlaten. Dit jaar is Graf vijftig geworden en heeft nog genoeg dromen en doelen als […]

Lees verder
een vrouw met looks balls and brains

Column

Fidan Ekiz

Er was een tijd dat ik om het uur naar de brievenbus liep om te kijken of er een Valentijnskaart lag. Was zelden zo. Hoe vaak ik wel niet heb gedacht dat men ons adres gewoon niet had. Zelfs Sinterklaas niet. We kregen namelijk geen cadeautjes. Maar dat bleek later aan onze ouders te liggen, die als gastarbeiders geen idee hadden van het Sinterklaasfeest. Dat terzijde. En die jongens van wie ik wist dat ze me leuk vonden, maar niet durfden, wisten dus ook al niet waar ik woonde. Het was een handig excuus. Bottom […]

Lees verder

My golden lifestyle rules

Nienke Plas

Eerlijkheid, grove humor en enorm veel gezelligheid beschrijven Nienke Plas. Ze is in 2016 begonnen op YouTube met haar welbekende ‘HAHALOG’, is vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer pur sang. Oftewel, een all-in-one powerwoman! Lees hier Nienke’s gouden lifestyleregels.

Lees verder