2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Cadeau inspiratie

Op een rij: de leukste sinterklaascadeau’s om je geliefden mee te verrassen!

Het heerlijk avondje komt er bijna weer aan! Een gezellige avond om je familie en vrienden te verrassen met de leukste cadeau’s onder de open haard. Maar wat geef je nou aan je lieve vriendin, moeder of nichtje? Wij zetten de mooiste cadeaus voor je op een rij!

Lees verder

MINI Big love for all!

Deze designers gebruikten de MINI als hun canvas

Eindhoven host ieder jaar het grootste designevenement van Noord-Europa: de Dutch Design Week (DDW). Hebben we het over design, dan hebben we het over MINI. Het automerk is dan ook trotse mobiliteitspartner van de DDW. In het kader van de Dutch Design Week heeft het merk de handen ineengeslagen met vier Nederlandse designers.

Lees verder

So Simple

Winterklaar met Rens Kroes!

Kookboekenmaakster en feelgood-coach Rens Kroes bracht onlangs haar nieuwe So Simple kookboek uit. Kroes ziet voeding als een soort medicijn: ‘Als je jezelf goed voedt, voorzie je de motor van goede brandstof en daardoor verhoog je je weerstand.’ aldus de powerfoodie op haar oppeppende website. We spreken Kroes over de geleidelijke overgang naar de winter.

Lees verder

Lancering van de EXTREME LEATHER COLLECTION 3.0

On the move met Montblanc

Na een paar uur in de Thalys komen we aan in Parijs voor de lancering van de nieuwe Extreme Leather Collection 3.0 van MontBlanc. Het merk dat al meer dan honderd jaar bestaat, vroeger bekend stond om zijn luxe schrijfwaren, maar inmiddels in zoveel meer productcategorieën zijn vakmanschap laat zien. De komst van de nieuwe artistic director Marco Tomasetta geeft de lederwarencollectie een frisse textuur en nieuwe dimensie. Musthaves voor de man – of vrouw – die altijd on the move is. Praktisch en super stylish.

Lees verder

Kunst voor iedereen

Tip! De affordable Art Fair in Amsterdam

De Affordable Art Fair verblijft van woensdag 26 oktober tot en met zondag 30 oktober in de Amsterdamse Kromhouthal. Met duizenden hedendaagse kunstwerken van meer dan zeventig lokale, nationale en internationale galeries en meerdere interactieve presentaties belooft deze 16de editie een dynamisch en artistiek avontuur te worden.

Lees verder

De nieuwe BMW iX

De nieuwe manier van rijden

De BMW iX is het nieuwe technologische vlaggenschip van BMW Group. De auto is meer dan alleen een elektrisch aangedreven auto, het is een volledig nieuwe wagen die tot een van de meest gestroomlijnde auto’s van dit moment wordt gerekend. En dat met alle eigenschappen die je van de premium autofabrikant verwacht.

Lees verder

Dierenfluisteraar Floris legt uit

Deze ondeugende dingen doet jouw huisdier als je weg bent!

Voor veel baasjes is het een bekend verhaal: je doet even boodschappen en bij terugkomst ligt er een uitgekauwde schoen of sok op de vloer, naast een zéér onschuldig kijkende hond die écht niet de dader is. Deze dierendag zocht thuisbeveiligingsbedrijf Ring uit welke hondenrassen het ondeugendst zijn als hun baasje van huis is. En wat blijkt: windhonden, dalmatiërs en bulldogs zijn het stoutst, op de voet gevolgd door beagles, Siberische husky’s en cavapoos. Ook benieuwd wat jouw mormel doet als de kat van huis is? ‘Huisdierenfluisteraar’ Floris Göbel geeft tekst en uitleg.

Lees verder

Van superscherp tot always on

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Iphone 14!

Het duurt niet lang meer voor de nieuwe iPhone 14 modellen in de winkels liggen. En dat is goed nieuws voor Apple-liefhebbers, want de serie wordt nu al de ‘spectaculairste iPhone-upgrade in jaren’ genoemd! Dat zie je ook terug in de beeldschermen van de nieuwe toestellen. Hoe die er precies uitzien lees je in dit artikel.

Lees verder

Agendapunt

Conservatorium hotel en Van Gogh Museum vieren bijzondere tentoonstelling

Kunstliefhebbers opgelet, vanaf 7 oktober viert het Conservatorium hotel samen met het Van Gogh Museum de tentoonstelling die liefhebbers niet mogen missen: Golden Boy Gustav Klimt.

Lees verder

Intratuin deelt groene to-do-list

 Najaarsplant zorgt voor groene en sterke tuinen in het voorjaar

Het klimaat verandert, en dat uit zich op vele manieren. Denk aan extreme hittegolven in de zomer afgewisseld door hevige regenbuien, zachtere winters en drogere lentes. Deze weersextremen hebben invloed op het groen in jouw tuin. Zo heeft nieuwe aanplant in de lente steeds vaker extra water nodig om te kunnen groeien. Voor een sterke, bloeiende tuin in het voorjaar, doe je er daarom goed aan hier al in de herfst mee aan de slag te gaan, weet Intratuin. Meer regen en lange, vochtige nachten maken dit seizoen een uitstekende periode om aan te planten. […]

Lees verder