2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Tips & tricks

Haal alles uit je smartphone

Of we het nou willen of niet, we brengen deze quarantainedagen veel tijd door met onze smartphone. We appen en (video)bellen onze vrienden en familie, scrollen heel Instagram af en alle shopapps draaien overuren om onze shopdrang te laten gaan. Hoe gebruik je je smartphone optimaal? Wij delen de beste tips om alles uit je smartphone te halen. Niet alleen nu, maar ook erna!

Lees verder

Interior

Palace life

In de zuid-Italiaanse streek Puglia heeft een jong advocatenkoppel het voor elkaar gekregen om hun familiepaleis nieuw leven in te blazen. Dit door het te restaureren en terug te brengen naar zijn originele uiterlijk. Vandaag de dag is het paleis gedecoreerd met een behoorlijke privékunstcollectie en veel modern design. Ook zijn er verschillende patio’s met citrusbomen en beschikt het paleis over een privézwembad.

Lees verder

Seaman Schepps

Al ruim een eeuw favoriet

Seaman Schepps. Een naam in de juwelenbranche die je misschien niet kent, maar al sinds 1904 furore maakt met hun indrukwekkende, kleurrijke designs. In de jaren vijftig werd Schepps ‘America’s Court Jeweler’ genoemd vanwege zijn spraakmakende klantenkring waaronder de fortuinlijke families Vanderbilt, Rockefeller, Roosevelt, Kennedy en meer. Maar ook Fidel Castro kocht een armband voor zijn zus en Andy Warhol verzamelde Schepps, waaronder een armband van smaragden, bergkristal en diamanten uit de jaren veertig. Seaman Schepps wordt beschouwd als één van de grootste juweliers in New York en staat bekend om hun gewaagde ontwerpen en […]

Lees verder

Changes

Nieuwe single Ilse DeLange

Ilse DeLange lanceert vandaag haar allernieuwste single: ‘Changes’. Het nummer gaat over hoe je soms uit je comfortzone moet stappen om zo tot veranderingen te komen bij jezelf en je omgeving. Heel toepasselijk dus op de huidige coronasituatie! Toeval of niet, het is heel bijzonder dat de tekst zo aansluit bij de huidige tijd.

Lees verder

My golden lifestyle rules

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma is model, dj en onze Miss Nederland 2019. Ze zet zich in voor een betere wereld: minder plastic en meer genieten van de natuur. Lees hier haar tien gouden lifestyleregels.

Lees verder

Thuis bij

Ingrid Seynhaeve

Als internationaal fotomodel moet je middenin de Franse hoofdstad zitten. Dat gold ook voor het bekende Belgische model Ingrid Seynhaeve die samen met haar Franse man, acteur Jean-Baptiste Iera, en hun twee zonen Lukas en Hayden zowel een appartement in New York als dit bijzondere pied-a-terre in Parijs hebben. Het heeft een koninklijke geschiedenis en is huiselijk, warm, chic en doorleefd waarmee het huis het beste op interieurgebied van de twee continenten van de globetrotters bij elkaar brengt.

Lees verder

Businessinterview

Lucy Woesthoff

Lucy Woesthoff rings – alleen al vanwege haar achternaam – a bell. De voormalig pr-manager in de muziekscene trouwde tien jaar geleden met muzikant Dinand Woesthoff (voormalig bandlid Kane). Ze werd onlangs 40 en hertrouwde met haar grote liefde Dinand. Partners in life én in business. Samen geven ze leiding aan het team in hun bedrijf Dromenjager. Dinand aan de creatieve kant en Lucy de commerciële.

Lees verder

Luxe & comfort

Haal de heerlijke hotelsferen in huis

Een beetje luxe en comfort is nooit een slecht idee, vooral niet in tijden waarin we veel thuiszitten. We moeten er het beste van maken en dus moeten we lief zijn voor onszelf. Trakteer jezelf once in a while op een comfy outfit, een ontbijt op bed of een luxe geurkaars. Talkies deelt de beste tips van onze favo hotels, zodat jij het luxueuze hotelgevoel in huis kunt halen en de komende tijd ultiem kunt genieten!

Lees verder

Tips

OM JE KIDS THUIS TE VERMAKEN

Voorlopig zitten we door de coronacrisis nog wel even binnen met de kids. Is intussen het huiswerk al klaar, zijn er al tientallen kleurplaten ingekleurd en heb je ook al drie taarten gebakken? Dan wordt het tijd voor deze tips! Wij hebben het leukste speelgoed en andere hebberigheden verzamelend om je kids thuis mee te vermaken!

Lees verder

My golden lifestyle rules

Kelly Weekers

Kelly Weekers studeerde af in klinische en gezondheidspsychologie en is werkzaam als ondernemerscoach, bestsellerauteur en vast expert bij RTL Boulevard en RTL Z. Haar schrijfdebuut ‘Happy Life 365’ laat op basis van simpele stappen zien hoe bepalend onze denkwijze is voor ons dagelijkse geluksgevoel en werd een regelrechte bestseller. Onlangs is haar tweede boek en het praktische vervolg daarop, ‘Happy Lifehacks 365’, gelanceerd. Kelly’s tien lifehacks voor een leuker leven…

Lees verder