2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Wedding Pop-Up

Trouw deze lente in de Amsterdamse Gashouder

Love rules. En de wereld maakt het ons meer dan ooit duidelijk. Staan jouw trouwplannen momenteel on hold of ben jij op zoek naar een unieke manier om je liefde te verzilveren? Dan is de Wedding Pop-Up in de Amsterdamse Gashouder wellicht iets voor jou. De Gashouder en weddingplanner Myrthe Nijboer geven liefdeskoppels van 29 mei tot 6 juni 2021 de kans om te trouwen op een one of a kind trouwlocatie. Let’s get married!

Lees verder

Van de kermis naar Miss Universe

Denise Speelman vertegenwoordigt Nederland

The word is out! Op 16 mei 2021 vindt de 69e editie van de internationale Miss Universe-verkiezing plaats waar op een veilige en verantwoorde manier jonge vrouwen uit 69 landen deelnemen aan de grootste Missverkiezing waar wereldwijd 500 miljoen mensen naar kijken. Onze Denise Speelman zal straks met veel trots en ambitie Nederland vertegenwoordigen! Ondertussen is de zoektocht naar Miss Nederland 2021 in volle gang en op de Dag van de Arbeid zal de casting plaatsvinden met inachtneming van de maatregelen.

Lees verder

Spring cleaning

De fijnste milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Een heerlijk schoon en fris huis, zónder dat je daar chemische schoonmaakproducten voor hoeft te gebruiken? Vaak zijn schoonmaakmiddelen helaas niet heel goed voor het milieu, maar gelukkig komen er steeds meer milieuvriendelijke alternatieven. Op zoek naar milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen in plaats van al die chemische rommel? Wij delen hier de fijnste producten die beter zijn voor het milieu en ook perfect zijn voor je grote voorjaarsschoonmaak.

Lees verder

Have a fantast-egg day

Paasbrunchtips voor thuis

Pasen staat alweer voor de deur; de zoetste lentetijd van het jaar! Wil jij dit jaar extra uitpakken met een stijlvolle tafelstyling? Bereid je alvast voor en ontdek deze selectie tafeldecoraties, serviezen en recepten om een sfeervolle paastafel te dekken.

Lees verder

Dat wordt genieten met Pasen!

Drie recepten voor een heerlijk en gezond paasontbijt

Het eerste weekend van april is het alweer zover: Pasen! Een mooie dag om heerlijk uit te slapen, met de kinderen eitjes te zoeken in de tuin en rustig te ontbijten. Tijdens het paasontbijt worden vaak de eerste chocolade paaseitjes al opgesmikkeld. Maar misschien ben jij wel toe aan wat gezondere ontbijtopties. Wij helpen je uit de brand met 3 heerlijke en gezonde paasontbijtrecepten die zeker in de smaak gaan vallen. Bekijk hieronder hoe je ze maakt!

Lees verder

5 kleine dingen

die jij nú kunt doen om de aarde te beschermen

Duurzaamheid is en blijft een onderwerp waar we ons elke dag mee bezighouden, en waar ik mezelf ook altijd weer in probeer te verbeteren. Misschien ben je al heel bewust bezig en zijn deze tips meer een herinnering aan wat je allemaal al doet. Misschien geeft het je net weer een duwtje in de rug en laat het zien wat er mogelijk is. Check hier 5 simpele, kleine wijzigingen die je per direct kunt toepassen om nét een beetje bewuster te leven, de wereld te beteren én jezelf daarbij ook beter te voelen. Beter voor […]

Lees verder

L'ODYSSEE DE CARTIER

Cartier lanceert zesde hoofdstuk van videoserie L’Odyssée de Cartier

Cartier lanceert hoofdstuk zes van L’Odyssée de Cartier: Finding beauty wherever it may lie. L’Odyssée de Cartier is een reeks korte films over het Maison en de iconische Cartier-stijl. Dompel jezelf onder in het hart van Cartiers ontwerpen en leer hoe Cartiers juweliers de schoonheid van een vorm onthullen van bijvoorbeeld een ring of armband. Van de beroemde Love bracelet tot het Santos de Cartier-horloge; de keuzes van de juweliers zijn essentieel voor het design.

Lees verder

MASTERCLASS ACADEMY SKYBOX

Breng je creativiteit en skills naar het hoogste niveau

Wat doe je als de hele wereld ineens verandert? Dan verander je natuurlijk mee, maar hoe?  Ondernemer Ron Simpson lanceert daarom Skybox; een masterclass academy waar jouw creativiteit en skills naar het hoogste niveau worden gecoacht door de crème de la crème van de creatieve industrie. De hoogste tijd om je creativiteit tot een hoger level te brengen én deze tijd waar we veel thuis zitten goed te benutten.

Lees verder

The Ideal City

De ideale stadse toekomst volgens SPACE10

Het Deense designbureau SPACE 10 sloeg de handen ineen met uitgeverij Gestalten voor hun gloednieuwe Engelstalige boek The Ideal City. Architecten, designers, onderzoekers, entrepreneurs, stadsplanners en community leaders laten je in het boek aan de hand van hun bezoek aan dertig landen en 53 steden zien hoe ze de toekomst voor ogen zien. Ze stellen in het boek dat we de capaciteit van een stad veel beter kunnen benutten. Veiliger, aantrekkelijker en toegankelijker: dat zijn de kernwaarden waar we collectief naartoe moeten volgens het futuristische bedrijf. Vlotte ontwikkelingen, overbevolking en de toenaderende klimaatcrisis zouden ons dwingen om op een […]

Lees verder

st-Art FACTORY

Digitale kunstshow

Kunstliefhebbers opgelet! Dit weekend kun je genieten van een innovatieve online art show: st-Art FACTORY. Tijdens de show worden de werken van vjif opkomende kunstenaars getoond met visuele portretten, live debatten en interviews over de huidige staat van de kunstwereld. De kunstenaars die in st-Art FACTORY aan bod komen zijn de Nederlandse Lynn Spoor, Jay Kaes, Giulia D’anna Lupo, Ladan Tofighi en Victor Bayonas.

Lees verder