2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Shoppingwalhalla

DE PRACHTIGE ELISABETTA FRANCHI STORE IN DEN HAAG

Afgelopen zaterdag opende Elisabetta Franchi officieel haar nieuwe flagship store in Den Haag, een belangrijke ontwikkeling voor de positionering van het merk in Europa. De boetiek bevindt zich in de hoofdstraat, Noordeinde – het ultieme winkel- en kunstdistrict dat bekendstaat om zijn exclusieve boetieks gevestigd in Art Nouveau gebouwen. Met een oppervlakte van 90m2 biedt het klanten dezelfde warme en verfijnde eigenschappen die typerend zijn voor het modehuis en haar collecties.

Lees verder

Elite Model Look 2021

Dit weekend beginnen de castingdagen van Elite Model Look 2021

Dit weekend is het weer zo ver en begint Elite Model Look 2021. Na een lange periode van restricties en maatregelen is het weer mogelijk om op een veilige manier de meest prestigieuze internationale scoutingtour ter wereld te organiseren. Dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, mogen voor de eerste keer naast aspirant-modellen ook ‘digital content creators’ deelnemen aan EML 2021. Door middel van de huidige richtlijnen vanuit de overheid, zal Elite Model Look Nederland de castingdagen organiseren op een bijzondere locatie.

Lees verder

Launch September issue

Aftermovie Talkies Lifestyle Lunch 2021

OP 2 SEPTEMBER LANCEERDEN WE DE TALKIES SEPTEMBER ISSUE BIJ THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN. IN BIJZIJN VAN EEN SELECTE GROEP INVLOEDRIJKE VROUWEN TRAPTE EDITOR IN CHIEF KRISTINA BOZILOVIC HET NIEUWE SEIZOEN AF MET HAAR LIFESTYLE-UPDATES ÉN PRESENTEERDE ZE DE NIEUWE EDITIE MET THE ONE AND ONLY ELLEMIEKE VERMOLEN ALS COVERMODEL. OOK GAF MAARTJE A.K.A. MASTER IN HAPPINESS DE VROUWEN EEN MINI-MASTERCLASS IN GELUK. WÁT HEBBEN WE GENOTEN EN WAT ZIJN WE TROTS! BEKIJK HIER DE AFTER MOVIE VAN HET WAANZINNIGE EVENT.

Lees verder

Sporty spice

5x de meest stijlvolle sportoutfits

Voor velen van ons is de zomervakantie alweer voorbij. Misschien heb jij ook even vakantie genomen van je sportroutine en je lichaam de nodige rust gegund. Ben jij die sportmotivatie na die heerlijke vakantie éventjes kwijt? Met deze stijlvolle sportoutfits heb jij helemaal zin om van de bank af te komen!

Lees verder

Ontsnappen met

Santa Montefiore

Maar liefst drie miljoen romans van auteur Santa Montefiore gingen er al over de toonbank in Nederland en Vlaanderen. Niet slecht voor iemand die schrijven enkel als hobby zag en niet dacht dat haar werk ook maar íets te maken had met de boeken die in een échte boekenwinkel werden verkocht. Ik spreek de openhartige en hartelijke bestsellerauteur Santa via Zoom. Thuis in Londen draait ze haar camera om me een indrukwekkend aantal boeken op de planken te laten zien. ‘Ik vind digitale aanbieders heel leuk, maar de liefde voor een geprint boek is in […]

Lees verder

MISS NEDERLAND 2021

JULIA SINNING IS DE NIEUWE MISS NEDERLAND

Gisteravond is de 24-jarige Julia Sinning gekroond tot Miss Nederland 2021. Tijdens een spectaculaire show met een prominente jury en uitbundig publiek nam zij de titel, sjerp en felbegeerde kroon in ontvangst in Studio 21 te Hilversum. Julia zal zich komend jaar als Miss Nederland presenteren én zal in december ons land vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing in Eilat, Israël.

Lees verder

One Day in JOONE

JOONE Paris deelt gratis luiers uit

Mommy’s of mommy’s to be opgelet: het Franse baby- en vrouwenmerk lanceert een nieuw concept: One Day in JOONE – een proefset met luiers in maar liefst 6 verschillende vrolijke prints. In deze gratis proefset ontvang je de veilige en huidvriendelijke luiers, speciaal gemaakt door het nummer 1 luiermerk in Frankrijk, om zelf te ervaren hoe fijn hun producten zijn. Net zoals alle producten van JOONE; geheel transparant over de herkomst en productie, en daarnaast super zacht en natuurlijk voor de babybilletjes.

Lees verder

Forest Film Festival

Unieke filmervaringen in het Amsterdamse Bos

Deze zomer kijk je de mooiste films onder de sterrenhemel in het betoverende Amsterdamse Bostheater. Een unieke filmbeleving waarbij bijzondere verhalen centraal staan in combinatie met muziek, poëzie en inleidingen van experts en liefhebbers. Het Forest Film Festival is geïnitieerd door filmplatform Cinetree, opgericht door Hanna Verboom. 

Lees verder

Talking essentials

Chatilla van Grinsven

In deze rubriek Talking Essentials ontfutselen we de must-haves van leuke, bijzondere en inspirerende vrouwen. Dit keer met internationaal professioneel basketbalster Chatilla van Grinsven.

Lees verder

My golden lifestyle rules

ESTHER KREUKNIET

Esther Kreukniet (51) is copywriter en ondernemer. Zes jaar na het verschijnen van het alom geprezen boek En Passant, ligt er een nieuwe thriller van Esther Kreukniet klaar om gelezen te worden. Noblesse Oblige is een serie van zeven delen over zonde die omgebogen worden naar zeven deugden. Eerder schreef ze de succesvolle thrillers Beau Ravage, Façade en Carte Blanche. Lees Esthers gouden lifestyleregels hier.

Lees verder