2020-1 Cover Lifestyle

Lifestyle

News

Last but not least

10x Lifestyleregels van Petra Kvitova

Petra Kvitová (32) is een professionele tennisspeelster uit Tsjechië. Nadat ze in 2006 prof werd, won Petra Kvitova 28 carrièretitels in het enkelspel, waaronder twee keer Wimbledon in 2011 en 2014. Een strijdlustige geest en bereidheid om te overtreffen deelt ze met TAG Heuer. Lees hier Petra’s lifestyleregels!

Lees verder

Weekendtip!

Het Weekend van de Romantische Muziek

Rotterdam is binnenkort weer the place to be voor een weekend vol passie, romantiek en joie de vivre.  Want op zaterdag 13 en zondag 14 augustus vindt het Weekend van de Romantische muziek, a.k.a. het oudste klassieke muziekfestival van Rotterdam, weer plaats in het Park bij de Euromast. Het festival opent op zaterdagavond met het Maanlichtconcert waarbij gerenommeerde musici uit binnen- en buitenland hun bijzondere en meeslepende kunsten komen vertonen. De Dag van de Romantische Muziek, op zondag, heeft een meer ongedwongen karakter waarbij je naar eigen invulling kan genieten van een breed aanbod aan […]

Lees verder

YouTubeserie Boos van Tim Hofman

top trending

Ter ere van de lancering van de gloednieuwe Chromecast met Google TV heeft het Google Search-team de 15 meest gezochte televisieprogramma’s, films en series in kaart gebracht. Waar was Nederland in de afgelopen zes maanden benieuwd naar?

Lees verder

Gouden lifestyleregels

levenslessen van Irene Moors

Presentatrice Irene Moors heeft een tv-carrière waar je u tegen zegt. Met haar ‘tv-echtgenoot’ Carlo Boszhard vormde ze jarenlang een iconisch duo. Na ruim dertig jaar is ze nog steeds niet van de buis weg te denken. Een inspirerende carrière! Lees Irenes gouden lifestyleregels hier.

Lees verder

Behind the scenes

Covershoot Renate Gerschtanowitz

Jarenlang kwam Renate Gerschtanowitz bij je binnen via de beeldbuis als presentatrice van onder meer Shownieuws. Langzaam bij beetje verdween de blonde schone echter van de voorgrond totdat ze bij ons weer onder de aandacht kwam in verschillende nieuwe, zakelijke successen als huidsieren.nl wat zij met een partner runt, als aandeelhouder in marktsite Whoppa, met een waanzinnige samenwerking met het Nederlandse modemerk Studio Anneloes maakte Renate een hebberig makende capsulecollectie en voor Oslo Skin Lab uit ze zich positief over het gebruik van hun collageenpoeder. Voor ons reden genoeg om deze beauty weer eens aan […]

Lees verder

Spectaculaire show

Dé grote finale van Miss Nederland 2022

Op zondagavond 4 september 2022 wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de spetterende finaleshow van Miss Nederland 2022 in Studio 21 te Hilversum. Dat wil je toch niet missen?

Lees verder

op het Museumplein

Gratis concerten vanuit Het Concertgebouw

Het Concertgebouw organiseert 22, 23 en 24 juli Zomeravonden op het Museumplein. Drie concerten zullen live vanuit Het Concertgebouw op groot scherm te zien zijn op het Museumplein. De concerten zijn onderdeel van de VriendenLoterij ZomerConcerten in Het Concertgebouw, 77 concerten met klassiek, pop en jazz in juli en augustus. Tijdens de Zomeravonden op het Museumplein presenteert Het Concertgebouw een programma met de filmmuziek van John Williams, een klassiek concert met toppianist Alexandre Kantorow én een avond met Broadwaymuziek.

Lees verder

Het Amsterdamse bostheater

Cinetree’s Forest Filmfestival trapt af met ELVIS

Vijf onvergetelijke filmervaringen onder de sterrenhemel in het Amsterdamse Bostheater. Cinetree’s Forest Filmfestival is terug! Van 27 t/m 31 juli 2022 kijk je de mooiste films, onder de sterrenhemel, in het betoverende Amsterdamse Bostheater. Met dit jaar het veelbesproken ELVIS (van de Oscargenomineerde regisseur Baz Luhrmann) als openingsfilm, waarbij Elvis-fans zoals Eric Corton een muzikale ode brengen aan de legendarische King of Rock & Roll.

Lees verder

Genoeg cadeau-inspiratie

10x de beste cadeaus voor Vaderdag

Vaderdag staat weer voor de deur, dé tijd om je geliefde (bonus)vader of man in het zonnetje te zetten met een speciaal cadeau. Vind je het ook altijd moeilijk om iets origineels te vinden? Wij helpen je met dit leuke lijstje vol cadeau-inspiratie!

Lees verder

SteamOne Foldable

HET PERFECTE CADEAU VOOR VADERDAG

Heb jij al een mooi cadeau gevonden om jouw vader, man, vriend of bonusvaders (of misschien jezelf) mee te verrassen op Vaderdag? Zondag 19 juni is het weer tijd om een mooi gebaar te maken, én wat is er fijner dan een cadeau dat zowel stylish als praktisch is? 

Lees verder