2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Nieuwe collectie

Out now! Shoeby x Fred van Leer

Never change a winning team! Stylist Fred van Leer en Shoeby bundelen hun krachten wederom voor een collectie vol fijne musthaves. Ook dit najaar is weer een schot in de roos met absolute essentials en… gemaakt voor everybody en every body.

Lees verder

SHOP SHOP SHOP

Dít zijn de brillentrends voor aankomende herfst en winter

Hoewel de zon vaker níet dan wel schijnt in de donkerste maanden van het jaar, is een zonnebril een echte fashion musthave. De herfst is officieel aangebroken en een nieuw seizoen vraagt dan ook om nieuwe trends. We hebben de mooiste brilmonturen op een rij gezet zodat jij er tijdens de wintermaanden piekfijn bijloopt.

Lees verder

fashion meets technology

Samsung & Ateljé ontwerpen unieke collectie

Samsung is een fijne samenwerking aangegaan met Ateljé, het merk dat daily essentials op een stijlvolle manier in de kijker zet. Samen hebben de merken een unieke collectie gecreëerd waarbij de nieuwe Galaxy-producten – met de Galaxy Z Flip4 in de stralende hoofdrol – volledig worden aangekleed in speelse accessoires.

Lees verder

VERFIJND EN TIJDLOOS

De Breguet Classique is er voor iedere stijl

De nieuwe interpretatie van het Breguet-damesmodel Classique maakt indruk met zijn eigentijdse, vrouwelijke wijzerplaat en het mechanisme waarmee de armband gemakkelijk én naar wens kan worden verwisseld.

Lees verder

By Mieke

Obsessed with oversized

Vol trots lanceert Shoeby-founder Mieke van Deursen dit najaar alweer haar vijfde By Mieke-collectie. Ze selecteerde de meest luxe materialen en creëerde volumineuze fits voor haar collectie, met als resultaat een twintigtal unieke, tijdloze items. En het allerbelangrijkste? Deze kleurrijke najaarscollectie is toegankelijk voor iedereen en geschikt voor elk moment.

Lees verder

Back to school

Nicolette van Dam brengt nieuwe mini-me collectie uit

Dit najaar slaan Shoeby en Nicolette van Dam opnieuw de handen ineen voor een 15e mini-me collectie; deze keer Hometown Glory. De nieuwe collectie is een mix van love, peace en happiness in een rocky street style jasje. Perfect voor de start van het nieuwe schooljaar of je eerste werkdag na een fijne vakantie.

Lees verder

De nieuwe Longines DolceVita X YVY-lijn

Wanneer een leren band een horloge herdefinieert

De nieuwe Longines DolceVita X YVY-lijn is gelanceerd in Parijs. Longines koos de lichtstad ter gelegenheid van de Longines Paris Eiffel Jumping voor de lancering van zijn laatste nieuwe lijn: de LONGINES DOLCEVITA X YVY. Dubbele banden in bruin, beige of zwart leer sieren de elegante, rechthoekige uurwerken en roepen de hippische wereld op die het horlogemerk zo dierbaar is. Dit unieke evenement kreeg extra glans door de aanwezigheid van Kate Winslet, Longines’ Ambassador of Elegance.

Lees verder

Fashion finds

De favorieten van… Leco van Zadelhoff

LONNEKE NOOTEBOOM DEELT IN TALKIES HAAR FASHION FINDS. ZE IS AL VIJFENTWINTIG JAAR STYLIST EN PERSONAL SHOPPER VAN VERSCHILLENDE BN’ERS EN GEEFT OOK STYLINGWORKSHOPS. IN DEZE RUBRIEK NEEMT LONNEKE EEN KIJKJE IN DE KAST VAN INSPIRERENDE VROUWEN. WELKE ITEMS ZIJN FAVORIET EN HEBBEN EEN BIJZONDER VERHAAL? DEZE EDITIE GAAT LONNEKE OP BEZOEK BIJ LECO VAN ZADELHOFF.

Lees verder

Stel jouw perfecte bruidslook samen

Claes Iversen opent bridal pop-up store aan het Rokin

Vorig jaar introduceerde Claes Iversen zijn semi-couture bruidscollectie, waarmee de modeontwerper meerdere bruiden het huwelijksbootje in liet stappen. Deze modulaire collectie bestaat uit verschillende jurken, tops, rokken, broeken en accessoires en is recentelijk aangevuld met een tweede drop aan nieuwe items. Het concept geeft bruiden de mogelijkheid om zelf hun perfecte look samen te stellen en deze ook gedurende de dag aan te passen. De collectie is vanwege de prijsstelling tevens ook een stuk toegankelijker ten opzichte van de couture bruidsjurk.

Lees verder

Onze vrouw in Parijs

Meer Parijs in je kledingkast

DE NEDERLANDSE PARISIENNE RENÉE KOUDSTAAL IS JOURNALIST, AUTEUR EN DOCENT STYLE DEVELOPMENT (55 CREATIVE BUSINESS SCHOOL). ZIJ PENDELT TUSSEN AMSTERDAM EN PARIJS NA TWINTIG JAAR IN DE FRANSE HOOFDSTAD GEWOOND TE HEBBEN. RENÉE DEELT MET JOU ALS INSIDER ALLES OVER DE WERELD VAN TIJDLOZE ELEGANTIE, SELF-CARE, NONCHALANTE IMPERFECTIE EN PUUR GENIETEN. KORTOM: DAT WAAR DE PARISIENNES ZO ONTZETTEND GOED IN ZIJN. 

Lees verder