2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Marieke Meulendijks

‘Dit is dé kans om op de resetknop te drukken’

In uitdagende tijden viert creativiteit hoogtij. Dit is de afgelopen weken meer dan ooit naar voren gekomen in de talloze manieren waarop bedrijven zich aanpassen en vernieuwen. Deze weken vraagt SPICE PR zich af hoe ondernemers de toekomst zien en wat hun tips zijn voor anderen. In deze editie Marieke Meulendijks – eigenaar en creative director van Les Coyotes de Paris.

Lees verder

David Laport X Eurovision

Europe Shine A Light

Modeontwerper David Laport maakte de prachtige jurken van presentatrices Chantal Janzen en Edsilia Rombley voor de speciale show Eurovision: Europe Shine A Light, die afgelopen zaterdag plaatsvond. Eye-catching creaties uiteraard geheel in de signature van de ontwerper: plissé.

Lees verder

De favorieten van

Sharon Doorson

In deze rubriek neemt Talkies contributor Lonneke Nooteboom een kijkje in de kast van inspirerende mensen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Dit keer de favorieten van zangeres Sharon Doorson!

Lees verder

Zoe Karssen

‘Deze crisis heeft mijn toekomstplannen veranderd’

In uitdagende tijden viert creativiteit hoogtij. Dit is de afgelopen weken meer dan ooit naar voren gekomen in de talloze manieren waarop bedrijven zich aanpassen en vernieuwen. Deze weken vraagt SPICE PR zich af hoe ondernemers de toekomst zien en wat hun tips zijn voor anderen. Dit keer is Zoe Karssen aan het woord.

Lees verder

Watch wishlist

Omega De Ville Trésor

Goed nieuws voor horlogeliefhebbers! Horlogemerk OMEGA lanceert nieuwe modellen in haar stijlvolle De Ville Trésor-collectie, met nieuwe kleuren en materialen. Ware eye-catchers die je look helemaal compleet maken en hoog op onze wishlist staan!

Lees verder

Arty farty

Louis Vuitton X Luckylefthand

In deze huidige tijden is het extra fijn om de straten een beetje op te fleuren. Daarom heeft Louis Vuitton kunstenaar Luckylefthand gevraagd om de Louis Vuitton-voorgevels in Parijs te beschilderen en deze een vrolijke touch te geven. Mét prachtig resultaat!

Lees verder

De favorieten van

Kristina Bozilovic

In deze rubriek nemen we een kijkje in de kast van inspirerende mensen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Dit keer een kijkje in de kledingkast van onze eigen Kristina!

Lees verder

Sleepwear

In deze fancy pyjama’s kun jij vandaag prima de deur openen

Happy weekend! In deze tijden van het vele thuiszitten is het heerlijk om urenlang in je pyjama te relaxen. Sleepwear is het nieuwe daywear! Wij delen de meest stijlvolle pyjama’s voor dag én nacht, waar jij vandaag prima de deur in kunt openen.

Lees verder

Nikkie Plessen

35 jaar

De Nederlandse modeontwerpster blaast vandaag 35 kaarsjes uit. Sinds haar debuut in 1998 in de serie Onderweg naar Morgen heeft Nikkie niet stilgezeten. Op dit moment is zij voornamelijk te zien als lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is haar eigen kledinglijn NIKKIE niet meer te missen in de winkels. Van harte Nikkie! Lees hier het interview wat we een paar edities terug met Nikkie deden toen ze onze cover sierde.

Lees verder

Danie Bles

Ondernemen tijdens de coronacrisis

In uitdagende tijden viert creativiteit hoogtij. Dit is de afgelopen weken meer dan ooit naar voren gekomen in de talloze manieren waarop bedrijven zich aanpassen en vernieuwen. Deze weken vraagt pr-bureau SPICE zich af hoe ondernemers de toekomst zien en wat hun tips zijn voor anderen. In deze editie: Danie Bles.

Lees verder