2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Paul Schulten

De modewereld aan zijn voeten

Modeontwerper Paul Schulten is niet meer weg te denken uit de Nederlandse modewereld. Dit jaar viert hij zijn twintigjarig jubileum. Talkies vroeg hem het hemd van het lijf over zijn succesvolle carrière, zijn hoogtepunten én zijn toekomstdroom.

Lees verder

Fashion collab

Kangol x H&M feat Mabel

H&M lanceert de nieuwe collectie ‘Kangol x H&M feat Mabel’, in samenwerking met niemand minder dan de wereldberoemde zangeres Mabel. De collectie is geinspireerd op de streetwear-stijl van Mabel en bevat, naast typische Kangol-klassiekers, twee door Mabel ontworpen items. Speciaal voor de collectie is er een videoclip met Mabel gemaakt voor Instagram Stories, en met de exclusieve ‘Kangol x H&M Instagram’-filters kan iedereen meedoen in de videoclip van Mabels nummer ‘Bad Behaviour’.

Lees verder

Valérie Messika

‘Het liefdesverhaal tussen Messika en Beyoncé is uniek… en gaat verder!’

Valérie Messika heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Al op jonge leeftijd keek ze mee met haar vader André Messika, een toonaangevend diamantair, en leerde ze ambacht en passie voor design perfect met elkaar in harmonie te brengen. Met het doel om diamanten toegankelijker en vooral eigentijdser te maken, richtte ze in 2005 haar eigen merk op: MESSIKA. Het iconische juwelenhuis is gespecialiseerd in het maken van sieraden met de mooiste diamanten en geroemd en geliefd bij niet de miste celebs: noem een Gigi Hadid, Kate Moss en Beyoncé. Exclusief aan Talkies vertelt […]

Lees verder

De favorieten van

Rachel van Sas

Lonneke Nooteboom deelt in Talkies haar fashion finds. Ze is al twintig jaar stylist en personal shopper van verschillende BN’ers en geeft ook stylingworkshops. In deze rubriek neemt Lonneke een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Dit keer gaat Lonneke op bezoek bij content creator De Huismuts in Den Bosch!

Lees verder

MAISIE WILLIAMS

als gezicht van nieuwe Pasha de Cartier

Het Pasha-horloge – dat oorspronkelijk in 1985 werd ontworpen voor drukbezette mensen – heeft een nieuw jasje! Het resultaat is een wat groter, sportiever en opvallender model dan de fijne uurwerken waar het Franse juwelenhuis destijds bekend voor stond. Om de authenticiteit van het bijzondere model te benadrukken heeft Cartier een groep unieke persoonlijkheden geselecteerd die wordt geleid door vijf buitengewone talenten: Rami Malek, Troye Sivan, Willow Smith, Maisie Williams en Jackson Wang. De campagne, die over de hele wereld zal worden verspreid, markeert de viering van de lancering van het nieuwe Pasha-horloge, een culthorloge […]

Lees verder

Longines Spirit-collectie

THE PIONEER SPIRIT LIVES ON

Veertien uur en 56 minuten. Zo lang duurde het voordat Amelia Earhart in 1932 non-stop en solo over de Atlantische Oceaan vloog, met haar Longines-chronograaf om. Dankzij haar tomeloze inzet en onuitputtelijke mindset slaagde ze erin de ijzige winden en mechanische storingen te weerstaan en werd ze de eerste vrouw die de continenten met elkaar verbond. Daarvoor, in 1928, was ze als eerste vrouw ooit ook al over de Atlantische Oceaan gevlogen, toen nog als co-piloot.

Lees verder

Inspirerende samenwerking

Audemars Piguet X Ralph & Russo

Audemars Piguet lanceert met trots haar samenwerking met het Britse luxe modehuis Ralph & Russo. In navolging van Audemars Piguets toewijding om dialogen tussen creatieve velden te stimuleren, brengt deze samenwerking twee familiebedrijven samen die worden gedreven door onafhankelijkheid en toewijding aan eeuwenoud vakmanschap, creativiteit en heruitvinding.

Lees verder

Zomerse juwelen

De nieuwe collectie van MESSIKA PARIS

MESSIKA PARIS brengt een eerbetoon aan de natuur met haar nieuwe zomercollectie. De collectie biedt een selectie iconische diamanten ringen, armbanden en kettingen. Ultramoderne luxe sieraden met de perfecte combinatie van goud en diamant, om te dragen van zonsopgang tot zwoele zonsondergang.

Lees verder

CHPTR-S

Strong, Sophisticated, Significant & Sexy

Ondernemersbloed gaat waar het niet kruipen kan en zette zusjes Valery (33) en Daniek (30) Vermeulen er drie jaar geleden toe CHPTR-S te beginnen. Als kids uit een zéér ondernemende familie en een mama die op doordeweekse dagen directeur van een investeringsmaatschappij is en de meiden gedegen advies kan geven over ondernemen, hebben ze de wind in de rug. Tijd voor een tête-à-tête.

Lees verder

De favorieten van

@bycamelia

Lonneke Nooteboom deelt in Talkies haar fashion finds. Ze is al twintig jaar stylist en personal shopper van verschillende BN’ers en geeft ook stylingworkshops. In deze rubriek neemt Lonneke een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Voor de Terras Special ging Lonneke op bezoek bij influencer Camelia in Antwerpen!

Lees verder