2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

LONNEKE NOOTEBOOM

De favorieten van Ellen Callebout

DE MEEST GELIEFDE STYLISTE VAN NEDERLAND LONNEKE NOOTEBOOM, DEELT IN TALKIES HAAR FASHION FINDS. ZE IS AL VIJFENTWINTIG JAAR STYLIST EN PERSONAL SHOPPER EN GEEFT OOK STYLING WORKSHOPS. ZE IS TEVENS AUTEUR VAN STYLE YOUR LIFE, EEN STIJLBIJBEL VOOR ELKE VROUW. IN DEZE RUBRIEK NEEMT LONNEKE EEN KIJKJE IN DE KAST VAN INSPIRERENDE VROUWEN. WELKE ITEMS ZIJN FAVORIET EN HEBBEN EEN BIJZONDER VERHAAL? DEZE EDITIE GAAT LONNEKE OP BEZOEK BIJ DE BELGISCHE ELLEN CALLEBOUT, ZE IS GETROUWD MET GERT VERHULST EN BEKEND VAN DE SERIE DE VERHULSTJES.

Lees verder

Jewellery talk met juwelenmaakster Karolin van Loon

Afgelopen week bezocht Talkies het atelier van juwelenmaakster Karolin van Loon in Brasschaat, België. Haar ontwerpen zijn uniek: de juwelen zijn handgemaakt van agaten – een soort edelsteen – en worden gecombineerd met prachtige diamanten. Deze combinatie schetst volgens Karolin de vrouw: ‘Wij vrouwen zijn perfect, maar ook weer helemaal niet.’ We spreken Karolin over haar juwelen, het creatieproces en wat haar werk voor haar zo bijzonder maakt.

Lees verder

Filmfestival van Cannes

De mooiste looks tijdens het Filmfestival van Cannes

Afgelopen week vond Het Filmfestival van Cannes plaats. Dit jaar viert het festival haar 76-jarig bestaan. Verschillende celebs verschenen in prachtige looks. Sterren zoals Naomi Campbell en Romee strijd straalden op de rode loper. Wij zetten de mooiste looks op een rij!

Lees verder

Onze vrouw in Parijs

Meer Parijs in je kledingkast

DE NEDERLANDSE PARISIENNE RENÉE KOUDSTAAL IS JOURNALIST, AUTEUR EN DOCENT STYLE DEVELOPMENT (55 CREATIVE BUSINESS SCHOOL). ZIJ PENDELT TUSSEN AMSTERDAM EN PARIJS NA TWINTIG JAAR IN DE FRANSE HOOFDSTAD GEWOOND TE HEBBEN. RENÉE DEELT MET JOU ALS INSIDER ALLES OVER DE WERELD VAN TIJDLOZE ELEGANTIE, SELF-CARE, NONCHALANTE IMPERFECTIE EN PUUR GENIETEN. KORTOM: DAT WAAR DE PARISIENNES ZO ONTZETTEND GOED IN ZIJN. 

Lees verder

Filmfestival van Cannes

Zien: Chopard Red Carpet 2023 collectie

Het Filmfestival van Cannes viert dit jaar haar 76-jarig bestaan. Caroline Scheufele, artistiek directeur van het Zwitserse horloge- en juwelenhuis Chopard, heeft voor het Filmfestival van Cannes een nieuwe Red Carpet collectie ontworpen met 76 exclusieve Haute Joaillerie creaties. Bekijk hier alvast een voorproefje, de gehele collectie wordt gelanceerd tijdens het festival op 16-27 mei. We can’t wait!

Lees verder

Zoë Kravtiz X Omega

Zoë Kravitz draagt de nieuwe Omega Aqua Terra Shades

Actrice Zoë Kravitz schittert samen met Zhou Dongyu en Eddie Redmayne in de campagne van de nieuwe Omega Aqua Terra Shades collectie. In deze nieuwe collectie draait alles om kleur! De gedurfde wijzerplaten zorgen ervoor dat iedereen zijn unieke stijl kan uitdrukken. Iets wat ook goed past bij de unieke stijl van Kravitz. Bekijk hier de collectie!

Lees verder

De mooiste looks van koningin Máxima op een rij

Zoals we inmiddels weten is onze koningin een echte modeliefhebber en verschijnt zij altijd in bijzondere, koninklijke looks tijdens werkbezoeken en andere afspraken. Ook deze maand stond de agenda weer vol met afspraken; van Milan Design week tot het Koningsdagconcert. Bekijk hier haar mooiste looks!

Lees verder

Van koffie tot horloge

Zien: Hublot lanceert eerste horloge gemaakt van koffie

Twee Zwitserse iconen, Hublot en Nespresso hebben de handen ineengeslagen om een uniek horloge te creëren. Samen lanceerden zij het eerste horloge gemaakt van gerecyclede aluminum Nespresso cups en ‘coffee grounds’, genaamd de Big Bang Unico Nespresso Origin. That’s how we like to end up our coffee! Bekijk hier alle details over deze gloednieuwe duurzame watch!

Lees verder

Chanel

Deze sterren verschenen in looks van Chanel op het MET gala

We blijven wegdromen bij deze prachtige looks van Chanel op het Met Gala 2023. Dit jaar was het thema ‘Karl Lagerfeld: A Line of Beauty’, ter ere van de iconische ontwerper die in 2019 overleed. Bekijk hier alle sterren die op de rode loper verschenen in Chanel! 

Lees verder

Be inspired!

Dit zijn de mooiste looks van het Met gala 2023

We zijn weer getrakteerd op een overvloed aan prachtige looks op het Met Gala 2023. Dit jaar was het thema ‘Karl Lagerfeld: A Line of Beauty’, ter ere van de iconische ontwerper die in 2019 overleed. Van klassiek tot edgy, de sterren hebben weer alles uit de kast gehaald en de meest creatieve looks samengesteld. Dit zijn onze favorieten!

Lees verder