2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

CHPTR-S

Strong, Sophisticated, Significant & Sexy

Ondernemersbloed gaat waar het niet kruipen kan en zette zusjes Valery (33) en Daniek (30) Vermeulen er drie jaar geleden toe CHPTR-S te beginnen. Als kids uit een zéér ondernemende familie en een mama die op doordeweekse dagen directeur van een investeringsmaatschappij is en de meiden gedegen advies kan geven over ondernemen, hebben ze de wind in de rug. Tijd voor een tête-à-tête.

Lees verder

De favorieten van

@bycamelia

Lonneke Nooteboom deelt in Talkies haar fashion finds. Ze is al twintig jaar stylist en personal shopper van verschillende BN’ers en geeft ook stylingworkshops. In deze rubriek neemt Lonneke een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Voor de Terras Special ging Lonneke op bezoek bij influencer Camelia in Antwerpen!

Lees verder

Valérie Messika

‘Het liefdesverhaal tussen Messika en Beyoncé is uniek… en gaat verder!’

Valérie Messika heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Al op jonge leeftijd keek ze mee met haar vader André Messika, een toonaangevend diamantair, en leerde ze ambacht en passie voor design perfect met elkaar in harmonie te brengen. Met het doel om diamanten toegankelijker en vooral eigentijdser te maken, richtte ze in 2005 haar eigen merk op: MESSIKA. Het iconische juwelenhuis is gespecialiseerd in het maken van sieraden met de mooiste diamanten en geroemd en geliefd bij niet de miste celebs: noem een Gigi Hadid, Kate Moss en Beyoncé. Exclusief aan Talkies vertelt […]

Lees verder

De favorieten van

Rachel van Sas

Lonneke Nooteboom deelt in Talkies haar fashion finds. Ze is al twintig jaar stylist en personal shopper van verschillende BN’ers en geeft ook stylingworkshops. In deze rubriek neemt Lonneke een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Dit keer gaat Lonneke op bezoek bij content creator De Huismuts in Den Bosch!

Lees verder

Virtuele fashionshow

Dior Cruise 2021

Dior komt met iets heel exclusiefs: een livestream van de Dior Cruise 2021-show! Vanwege de huidige coronasituatie kan een show met publiek helaas niet doorgaan, daarom nemen ze jou vanavond virtueel mee tijdens de livestream. Geniet front row vanuit je eigen woonkamer van de prachtige Dior Cruise-creaties!

Lees verder

Wishlist

Frederique Constant presenteert nieuwe Smartwatch Vitality

Horlogemerk Frederique Constant presenteert zijn nieuwe connected-horloge: de Smartwatch Vitality. Het horloge is rijk aan technologie en uitgevoerd met een digitale wijzerplaat. Ook is het nieuwe horloge voorzien van een belangrijke innovatie: de hartslag wordt nu om de pols gemeten, dankzij de integratie van een sensor van de nieuwste generatie. Absoluut wishlist material dus!

Lees verder

Cartier

Nieuwe Pasha-campagne met vijf bijzondere talenten

Cartier lanceert op 4 september een nieuw Pasha-horloge. Ter gelegenheid van de lancering brengt het merk vijf unieke talenten samen: Rami Malek, Willow Smith, Troye Sivan, Maisie Williams, Jackson Wang. Zij zijn de ambassadeurs van het vernieuwde iconische horloge.

Lees verder

Shoppen maar

Schaap en Citroen Jewelry Summer Sale

Juwelenliefhebbers opgelet! De Schaap en Citroen Jewelry Summer Sale is van start! Hét moment om jezelf te verwennen met een mooi sieraad of je geliefde, vrienden of familie een extra in het zonnetje te zetten. Let’s start shopping!

Lees verder

ELISABETTA FRANCHI

BEACH ESSENTIALS

Let’s go to the beach! Deze zomer besteden we lekker op het strand in Nederland of, nu de vluchten weer gaan, op vakantie naar Ibiza of de Côte d’Azur. Met de stijlvolle beach essentials van Elisabetta Franchi zorg jij voor een stijlvolle zomer.

Lees verder

Kunstzinnige schoen

Dr. Martens x Basquiat

Dr. Martens lanceert een nieuwe samenwerking met niemand minder dan de legendarische kunstenaar Jean-Michel Basquiat! De allereerste samenwerking van het merk ooit én een krachtig eerbetoon aan het Basquiats werk en zijn artistieke nalatenschap.

Lees verder