2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Iconische schoenen in moderner jasje

ONTDEK DE NIEUWE PUMA SLIPSTREAM

PUMA introduceert de nieuwe Slipstream. PUMA’s next-gen Slipstream-sneaker brengt basketbal uit de jaren ’80 naar de moderne tijd. Zonder afbreuk te doen aan zijn roots, is de Slipstream een court-klassieker die opnieuw is uitgevonden. Om dit te vieren heeft PUMA Benelux een campagne ontwikkeld met zes Nederlandse artiesten en een Belgische artiest.

Lees verder

Grootste modeprijs van Nederland

Uitreiking Cultuurfonds Mode Stipendium 2022

Vandaag op woensdag 22 juni presenteren het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Dutch Fashion Foundation de elfde uitreiking van het Cultuurfonds Mode Stipendium, de grootste modeprijs van Nederland. Dit wordt vanaf 17.00 uur feestelijk gevierd in de Hermitage Amsterdam, een bijzondere plek in de Amsterdamse binnenstad waar mode vaak een terugkerend onderdeel is van de algehele kunstbeleving. De nieuwe ontvanger wordt bekendgemaakt en geëerd, en de genodigden worden meegenomen in het universum van de ontvanger. De uitreiking is ook online te volgen via een livestream.

Lees verder

Deblon Leopard Leggings

Een onmisbaar item in je garderobe: Deblon’s leopard leggings

De luipaardprint is niet meer weg te denken uit modeland.  Deblon’s eerste luipaardprint brak alle records. Een hele reeks aan succesvolle vrouwen hulde zich door de jaren heen in de luipaardprint; waaronder Sophia Loren, Jackie Kennedy en Debbie Harry.

Lees verder

spring summer

Eyewear trends 2022!

Krachtige monturen, stylish kleuren en panterpint. Dé eyeweartrends die we deze zomer veel terug gaan zien. Met welke bril maak jij je outfit compleet?

Lees verder

Lonneke Nooteboom X Shoeby

Summer Essentials

Dit seizoen slaan Lonneke Nooteboom en Shoeby wederom de handen ineen met als resultaat een stijlvolle, vacay proof-zomercollectie. Van een heerlijke lunch aan het strand tot een avondwandeling door romantische straatjes: deze vakantie pak jij voor iedere gelegenheid de perfecte outfit in.

Lees verder

OMEGA-novelties

De Ville Mini Trésor Collection

OMEGA introduceert de nieuwe horlogecollectie voor dames van de De Ville-lijn. De modellen uit deze lijn Mini Trésor hebben een grootte van 26 mm. De collectie is ontworpen met een eigentijdse twist en krachtige look, zonder té bombastisch of opvallend te zijn. Het resultaat? Een zeer verfijnde collectie met bijzondere materialen en onder andere Toile de Jouy op de horlogeband.

Lees verder

Nieuwe limited edition

Audemars Piguet Royal Oak in samenwerking met Carolina Bucci

Audemars Piguet presenteert met trots de nieuwste samenwerking met juwelenontwerpster Carolina Bucci. Ter ere van het vijftigjarig bestaan van de Royal Oak heeft de Italiaanse ontwerpster een wijzerplaat ontworpen met een uniek en kleurrijk spiegeleffect als eerbetoon aan het iconische Tapisserie-ontwerp. Dit limited edition-model is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en is exclusief verkrijgbaar in de Audemars Piguet-boutiques.

Lees verder

Maison d'hôtes & Maison de saveurs

Maison NATAN viert de zomer in Knokke

Modehuis Natan is al jaren toonaangevend en bekend in zowel binnen- als buitenland. Wat weinigen weten, is dat oprichter Edouard Vermeulen zijn carrière ooit begin als binnenhuisarchitect. De liefde voor esthetische harmonie en kunst staan al jaar en dag centraal bij Maison Natan. Deze zomer vertaalt het bekende Belgische modehuis deze waarden naar een gastensuite en pop-up-restaurant bij de NATAN-boetiek in Knokke, middenin het groen en op steenworp afstand van de zee.

Lees verder

Weekendtip!

Archive Sale Lois Jeans

Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni vindt de Archive Sale van Lois Jeans plaats. Lois Jeans werd opgericht in 1962, het Spaanse bedrijf was het eerste Europese jeansmerk. Lois werd bekend doordat het gedragen werd door mode-iconen en muzikanten, al snel veroverde Lois het straatbeeld en de dansvloer. Een mooi jeansmerk met een bijzondere geschiedenis. Het is een tijdje geleden, maar de sample sale is er weer!

Lees verder

De favorieten van...

Sarah Puttemans

onneke Nooteboom deelt in Talkies haar Fashion Finds. Ze is al twintig jaar stylist en personal shopper van verschillende bn’ers en geeft ook stylingworkshops. In deze rubriek neemt Lonneke een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Deze editie gaat Lonneke op bezoek bij influencer Sarah Puttemans.

Lees verder