2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Christian Wijnants

Ondernemen tijdens de coronacrisis

In uitdagende tijden viert creativiteit hoogtij. Dit is de afgelopen weken meer dan ooit naar voren gekomen in de talloze manieren waarop bedrijven zich aanpassen en vernieuwen. Deze weken vraagt Spice zich af hoe designers omgaan met de huidige situatie en wat dit betekent voor hun creatieve proces. 

Lees verder

2020

Rokjesdag

De temperaturen stijgen, we genieten ondanks de crisis van heerlijk zonnige dagen en we kunnen eindelijk onze jeans verruilen voor een leuke rok én blote benen! Paraderen over volle terrassen en in drukke parken zit er helaas even niet in, maar gewoon thuis in je tuin, op je balkon of dakterras. Wij delen de leukste rokken én regels!

Lees verder

Ivy & Oak

Limited edition-collectie met kunstenaars

Als onderdeel van de SS20-collectie heeft IVY & OAK vier limited edition-items ontworpen in samenwerking met twee jonge vrouwelijke kunstenaars. Rosie McGuinness uit Groot-Brittannië en Ana Leovy uit Mexico stralen moderniteit maar ook duidelijkheid uit – iets wat perfect past bij het DNA van IVY & OAK.

Lees verder

De favorieten van

Fred van Leer

In deze rubriek nemen we een kijkje in de kast van inspirerende mensen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Dit keer de favorieten van stylist Fred van Leer.

Lees verder

Luxe inspiratie

Maillon de Cartier

Cartier introduceert het nieuwe Maillon de Cartier-horloge: een waar stijlstatement. Het juwelenmerk lanceert het horloge met een prachtige campagne met Brits model Kaya Scodelario. Tijd voor wat luxe weekendinspiratie!

Lees verder

G-Star RAW

Stay-At-Home Catwalk

We kunnen vanavond helaas niet genieten van een gezellige vrijmibo of heerlijk diner in je favo tent, maar wel van een fashionshow! G-Star RAW organiseert een Stay-At-Home Catwalk, die iedereen over de hele wereld veilig vanuit eigen huiskamer kan volgen!

Lees verder

Oprecht en puur

To be Frank

Brenda en Desiree, eigenaressen van Just Franky, hadden één doel voor ogen; waardevolle sieraden maken en daarmee de mooiste, waardevolste momenten voor mensen voor altijd vastleggen in puur goud. Het leven is mooi, men ervaart veel bijzondere momenten en verzamelt dierbare personen om zich heen. Just Franky biedt men de kans om al dit moois voor altijd vast te leggen en elke dag bij zich te dragen. Op een persoonlijke en bijzondere manier, in de vorm van een gouden sieraad waarin een bijzonder moment of dierbaar persoon is verwoord. Wij spraken Brenda en Desiree over alle […]

Lees verder

De favorieten van

modeontwerpster Josh Veldhuizen

In deze rubriek nemen we een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Dit keer de fashionfavorieten van Josh Veldhuizen.

Lees verder

Sustainable fashion

H&M’S ELEGANTE CONSCIOUS EXCLUSIVE SS20-COLLECTIE

H&M lanceert een nieuwe Conscious Exclusive-collectie. De glamour en elegantie van chique treinreizen uit vervlogen tijden, van Calais naar de Côte d’Azur, vormen de inspiratie voor de SS20-collectie waarin circulaire innovaties centraal staan. De collectie bestaat uit flamboyante avondjurken en mini-jurken van nieuwe duurzame materialen als CIRCULOSE® (een natuurlijk materiaal gemaakt van gerecycled textiel), Renu™ (een hoogwaardig gerecycled polyester) en reststoffen uit eerdere collecties.

Lees verder
thuis-bij-tory-burch

Thuis bij

fashiondesigner Tory Burch

Ze is beeldschoon, succesvol zakenvrouw, moeder van zes kinderen en inmiddels verloofd met zakenman Pierre-Yves Roussel (chairman en CEO bij LVHM); meet Tory Burch, wonder woman of New York.

Lees verder