2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Anniversary

40 jaar Hublot!

Feestelijke nieuws voor Hublot! Het merk, opgericht in 1980, viert dit jaar zijn 40e verjaardag. We maken van deze gelegenheid gebruik om terug te blikken op de explosieve reis en de duizelingwekkende opkomst van een klein Zwitsers horlogemerk met ontwrichtende ontwerpen dat in minder dan een halve eeuw een echt hypermodern horlogefabrikant is geworden dat over de hele wereld wordt erkend. Als eerste merk dat het aandurfde om goud en rubber op een horloge te combineren, heeft Hublot deze gewaagde benadering omgezet in een filosofie die de hoeksteen vormt van al zijn creaties, innovaties en […]

Lees verder

De favorieten van

Julia Mekkes

LONNEKE NOOTEBOOM DEELT IN TALKIES HAAR FASHION FINDS. ZE IS AL TWINTIG JAAR STYLIST EN PERSONAL SHOPPER VAN VERSCHILLENDE BN’ERS EN GEEFT OOK STYLINGWORKSHOPS. IN DEZE RUBRIEK NEEMT LONNEKE EEN KIJKJE IN DE KAST VAN INSPIRERENDE VROUWEN. WELKE ITEMS ZIJN FAVORIET EN HEBBEN EEN BIJZONDER VERHAAL? DEZE EDITIE GAAT LONNEKE OP BEZOEK BIJ STRAFRECHTADVOCAAT JULIA MEKKES IN AMSTERDAM.

Lees verder

Man & Stijl

Joep Maasdam

Joep Maasdam groeide op in het pittoreske Groningen, maar verruilde het noorden al snel voor onze hoofdstad waar hij zijn dromen achternaging. Tegenwoordig is hij werkzaam als fotograaf én is hij Creative Director bij schoenenmerk Feraggio. Hier lees je alles over zijn stijl, signature look en toekomstdroom. 

Lees verder

My Jewellery Adventskalender

hét perfecte cadeau voor de feestdagen

It’s beginning to look a lot like Christmas! En dat betekent dat je je dierbaren weer kunt verwennen met mooie cadeaus. Heb jij nog geen idee wat je dit jaar onder de boom legt? Deze sieraden-adventskalender is het perfecte cadeau. Verras je moeder, zus of vriendin met maar liefst tien(!) items die elk een feestje zijn om uit te pakken!

Lees verder

De favorieten van

Heleen Hülsmann

LONNEKE NOOTEBOOM DEELT IN TALKIES HAAR FASHION FINDS. ZE IS AL TWINTIG JAAR STYLIST EN PERSONAL SHOPPER VAN VERSCHILLENDE BN’ERS EN GEEFT OOK STYLINGWORKSHOPS. IN DEZE RUBRIEK NEEMT LONNEKE EEN KIJKJE IN DE KAST VAN INSPIRERENDE VROUWEN. WELKE ITEMS ZIJN FAVORIET EN HEBBEN EEN BIJZONDER VERHAAL? In de modewereld is Salon Heleen Hülsmann een begrip. Zoals oprichter Heleen zegt: ‘Ik heb het verkopen van tweedehands designerlabels uitgevonden in Nederland, ik was de eerste die het op niveau deed. Wat ik doe, op dit niveau, en op afspraak werken is vrij uniek’.

Lees verder

125 jaar FALKE

Talking business met FALKE

FALKE bestaat dit jaar 125 jaar. Het merk is in 1895 begonnen als bescheiden, ambachtelijke onderneming en kent inmiddels een rijke geschiedenis. Sinds 1990 wordt het succesvolle familiebedrijf FALKE geleid door alweer de vierde generatie. Speciaal voor hun 125-jarig jubileum lanceert het iconische (been)modehuis een lijn die volledig geïnspireerd is op collecties uit het archief. We spraken Kristina Falke, head of global communications bij het iconische merk.

Lees verder

Het rariteitenkabinet van

APPLES & FIGS

APPLES & FIGS is een in Londen gevestigde online winkel met fantastische fijne sieraden tegen een relatief goede prijs. Oprichters én zussen Mine Arsay en Ezgi Turksoy Hamilton zijn geboren en getogen in Istanbul en na hun studie aan het toonaangevende Central St Martins College of Art and Design, besloten ze hun hart te volgen.

Lees verder

Love.Style.Life

In gesprek met it-girl en Française Garance Doré

Auteur Garance Doré werkte in Parijs als illustrator toen ze in 2006 een eigen modeblog begon met haar illustraties én met inspirerende streetstyle-foto’s. In de jaren die volgden werd ze vaak gespot op de eerste rij van grote modeshows en werkte ze samen met Moschino, Louis Vuitton en Kate Spade. Hoewel ze veel talent bezit en immens populair is in de modewereld kwam ze in een depressie terecht met paniekaanvallen. De modewereld voelde simpelweg niet meer goed aan voor Doré. Inmiddels woont de modieuze veertiger in Amerika en stroomt mode nog door haar aders maar […]

Lees verder

Not just an ordinary raincoat

Q&A met Rain Couture-founder Daphne Gerritse

Daphne Gerritse is eigenaresse van het merk Rain Couture – Designer Rainwear. Ze ontwerpt outerwear die multifunctioneel is, tijdloos én tijdens alle seizoenen te dragen is. Not just an ordinary raincoat, maar een echte wardrobe essential die er ook nog eens superknap uitziet en jarenlang meegaat!

Lees verder

Fashion meets art

Modehuis NATAN lanceert The Artist Studio

Het Belgische modehuis NATAN lanceert ‘The Artist Studio’, om zijn inspiratiebronnen te cultiveren en de Belgische creatieve scene te promoten. ‘The Artist Studio’ resoneert met de waarden, passie, reflectie op de actualiteit en knowhow die ook in het DNA van het modehuis zitten. Dit najaar tonen drie artiesten hun werk in de ruimten van Maison Natan. Zeker een must visit als je in de buurt bent!

Lees verder