2020-1 Fashion Cover

Fashion

News

Paris, je t'aime!

Fashion in Parijs

Paris, je t’aime! Waar je je ook in deze stad waant: Parijs ademt romantiek. Dit vertaalt zich door in de kledingkast van een Parisienne. Vermijd drukke prints en felle kleuren en combineer wijd met strak. Style bijvoorbeeld een zwierige satijnen blouse met een leren legging. Vrouwelijk, elegant en tijdloos zijn de drie belangrijke pijlers voor een Parisian proof closet.

Lees verder

Felle kleuren, faux fur en hippe ski wear

Fashion in Sankt Moritz

Het Zwitserse Sankt Moritz is dé plek voor zien en gezien worden tijdens de wintersportdagen. Luxe, fashion en glamour komen hier samen. Felle kleuren, faux fur en hippe ski wear: in Sankt Moritz mag en kan het allemaal.

Lees verder

LONNEKE NOOTEBOOM

De favorieten van Ellen Callebout

DE MEEST GELIEFDE STYLISTE VAN NEDERLAND LONNEKE NOOTEBOOM, DEELT IN TALKIES HAAR FASHION FINDS. ZE IS AL VIJFENTWINTIG JAAR STYLIST EN PERSONAL SHOPPER EN GEEFT OOK STYLING WORKSHOPS. ZE IS TEVENS AUTEUR VAN STYLE YOUR LIFE, EEN STIJLBIJBEL VOOR ELKE VROUW. IN DEZE RUBRIEK NEEMT LONNEKE EEN KIJKJE IN DE KAST VAN INSPIRERENDE VROUWEN. WELKE ITEMS ZIJN FAVORIET EN HEBBEN EEN BIJZONDER VERHAAL? DEZE EDITIE GAAT LONNEKE OP BEZOEK BIJ DE BELGISCHE ELLEN CALLEBOUT, ZE IS GETROUWD MET GERT VERHULST EN BEKEND VAN DE SERIE DE VERHULSTJES.

Lees verder
Fashion in Londen

Alle ingrediënten voor the Londen look.

Fashion in Londen

Oh how we love Londen! In deze wereldstad mag het allemaal net een stukje rebelser en net een stukje stoerder. Londenaren houden van het mixen en matchen van klassieke items, ruitjes en een beetje lak. Een snufje rock ’n roll erbij en je hebt alle ingrediënten voor the Londen look.

Lees verder

musthaves in de kast van een Zweedse!

Fashion in Stockholm

Zweedse mode is functioneel, minimalistisch, strak en tijdloos. In de winter kan het in het geliefde Stockholm nogal koud zijn en dus zin puffy jackets, zachte mutsen en warme knits vaste musthaves in de kast van een Zweedse.

Lees verder

Speels en stylish

GUCCI VIERT CHINEES NIEUWJAAR MET EEN GEWELDIGE CAPSULE-COLLECTIE

Ter gelegenheid van het feestelijke seizoen dat voorafgaat aan Chinees Nieuwjaar en de komst van de lente, presenteert het Gucci een kleurrijke capsule-collectie vol speelse en verfijnde interpretaties van het konijn, het dierenriemteken 2023 en een dier dat staat voor intelligentie, gezondheid en een lang leven.

Lees verder

De leukste mutsen en sjaals op een rij

Met deze items blijf je lekker warm tijdens koude winterdagen

De winter is weer teruggekeerd in Nederland! De temperaturen dalen weer onder nul, maar dat is geen reden om binnen te blijven. Met deze mutsen, sjaals en handschoenen trotseer jij gemakkelijk de kou en zie je er ook nog fashionable uit! Laat de laatste winterdagen maar komen!

Lees verder

Krachtig en elegant

Maak kennis met de novelties van Ebel

Sinds 1911 maakt EBEL fijne en elegante horloges. Vandaag de dag staan zij nog steeds bekend om het iconische armband ontwerp met kenmerkende golfvormige schakels. Wij stellen je graag de volgende nieuwe, subtiele modellen aan je voor!

Lees verder

Audemars Piguet

Een schitterende lichtblauwe toevoeging aan de Roal Oak Modellen

Lichtblauw is een prachtige, subtiele kleur die staat voor het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Audemars Piguet laat deze kleur de hoofdrol spelen in een nieuwe variant op het Royal Oak model. Een zachte kleur die een extra touch geeft aan het horloge. Er zijn vier verschillende versies en we stellen deze graag aan je voor.

Lees verder

Van chic tot extravragant!

Hier scoor je de mooiste outfits uit het gloednieuwe seizoen van Emily in Paris

De romantieke Netflix-serie Emily in Paris gaat op 21 december in première en zit weer vol met fashionable outfits. Van chic tot extravragant! Om alvast in de stemming te komen hebben wij de mooiste outfits uit seizoen drie voor je geselecteerd!

Lees verder