Talkies Lifestyle Magazine

Dé aftrap van de zomer is natuurlijk met de launch van de Talkies Terras Special op ons feestelijke event en uitreiking van de Talkies Terras Award! Samen met het team van Talkies Magazine, BN’ers, prominenten, genodigden en influencers lanceren we deze Talkies Terras Special mét handige Terras Guide in meeneemformaat. De guide leidt je naar de lekkerste terrassen in Nederland! Waar zit je lekker deze zomer, word je culinair verwend en geniet je van zon én uitstekende wijnen? De jaarlijkse Talkies Terras Guide is jouw bundel vol sunny pleasures. Dit jaar gaat de award voor het beste terras naar Mondi Zuid, een Caribische, groene oase verstopt in de tuin van The College Hotel in het hart van Amsterdam- Zuid. Je ontsnapt hier aan de drukte van de Amsterdamse stadsstraten en geniet hier van het beste van de Caribische keuken. Dit maakt Mondi Zuid dit jaar onze favoriet!

Op dit ruime terras lanceerden we dit nummer van Talkies onder het genot van
heerlijke cocktails en de lekkerste hapjes én we proostten op ons dertigjarig jubileum,
want deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! Ook covermodel Anouk Smulders beleeft een jaar met mijlpalen. Deze zomer tikt ze de vijftig jaar aan en ze is twintig jaar getrouwd met haar grote liefde Edwin. Vlak voor haar vijftigste besloot ze het op een zwaarder sporten te zetten en het resultaat mag er zijn. ‘Ik voel me altijd super na het sporten, maar ik vraag me letterlijk elke keer af als ik ga sporten; waarom voel ik dat niet van tevoren? Het is toch elke keer een ding. Een aantal maanden geleden heb ik de sportvoedingstrajecten DAG ÉÉN en DAG TWEE gevolgd. Daar werd ik met de neus op de feiten gedrukt; van sporten krijg je energie, je slaapt beter en je lijf wordt er beter van.’ Een gesprek met Smulders over ouder worden, waardevolle inzichten en meer, vind je vanaf pagina 28 in het magazine.

Ook deze editie voorzien we jou weer van een dosis lifestyle. Zo kijken we binnen in de villa van Jurjen van Hulzen en Selina Heitman op Ibiza, deelt Nada Merrachi van modest fashion brand Merrachi haar lifestylefavorieten, lees je hoe je een Master in Happiness wordt, wat narcisme precies is én waar je een narcist aan kunt herkennen en tippen we je 5x nek tech voor een mooie hals en dito decolleté!

Met het oog op de aankomende Olympische Spelen in Parijs duiken we deze editie ook in de wereld van topsport. Zo spreken we drie (ex) topsporters over hun weg naar succes en wat ze daarvoor moesten laten, zoals voormalig topzwemster Inge de Bruijn: ‘Mijn missie is volbracht. Het duurt alleen zo lang, hè? Er gaan jaren van trainen, afzien en concessies aan vooraf. Als je goud haalt, het Wilhelmus hoort en je moeder en zus op de tribune ziet, is dat het allemaal waard. Zij gaven mij onvoorwaardelijke steun.’ Ook testten we hoe sportief de Franse hoofdstad precies is, tipt sportpsycholoog Geir Jordet ons hoe we het beste om kunnen gaan met druk, Talkies’ Valerie bezocht Technogym Village in Italië en fashion contributor Lonneke Nooteboom deelt met ons haar sportieve favorieten. Van hippe sportsokken, een Pradadrinkfles tot Celine-cap!

Te veel leuks om op te noemen dus pak ‘m lekker mee en geniet van een moment voor jezelf met jouw Talkies! Fijne zomer!

Kristina Bozilovic   

fotografie: Otto van den Toorn

Talkies Lifestyle Magzine

#2 maart 2024