Nu in de winkel

‘Toen ik ons beautymerk oprichtte had ik niet het doel voor ogen om al bestaande producten te kopiëren. Mijn missie was om de huidverzorgingsindustrie een frisse start te geven.’ Aldus de Colombiaanse Graciela Harper die met haar cleanbeautymerk Tata Harper dit jaar haar tienjarig bestaan viert. Het hoofdkantoor van het merk bevindt zich op haar boerderij in Vermont waar tevens een aantal ingrediënten vandaan komen. Een carrière in beauty was niet gepland, maar Graciela is toch echt één van de grootste beautyondernemers van nu. Talkies sprak de entrepreneur over de hobbels in de weg in het bouwen van een merk en leert wat geloven in jezelf kan betekenen.  

Zo liep het ook voor covermodel Yolanthe Cabau. Ontsproten uit de interesse van haar volgers voor haar lifestyle, staat Cabau Lifestyle inmiddels als een huis. Cabau bouwt stevig door aan haar platform met merchandise, supplementen en meer. Tevens pakt de actrice flink door in de acteerbusiness, waar sinds haar scheiding steeds meer plek voor is, en zien we haar in oktober in de film Liefde zonder grenzen. Het is bijzonder te noemen hoe de 36-jarige Cabau teleurstellingen, een gebroken huwelijk en publieke opinies weet te verdragen en tóch een weg en balans weet te vinden met haar zoontje Xess. Weliswaar in Los Angeles, maar regelmatig ook in Nederland.

Zoals Yolanthe haar business weet te runnen from all over the world zo doen ook de zogenaamde ‘digital nomads’ dat. Het klinkt allemaal als een droom natuurlijk; wakker worden in een land ver weg waar je in de ochtend al wandelend over het strand telefonisch je meetings doet en werkt wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk niet allemaal rozengeur en maneschijn. Het wel en wee van digital nomads lees je ook in deze beautyeditie. Niet geheel onbelangrijk. Schoonheid komt van binnen. En je bent toch echt op je mooist wanneer je gelukkig bent! Nu lijkt de zoektocht naar geluk een never ending story te zijn. Niets is minder waar, want wij hebben het geheim tot langdurig geluk weten te ontfutselen bij gelukspsycholoog Josje Smeets. Smeets schreef het boek Happy in 100 dagen. Een praktisch lees- en werkboek om jouw beste leven te leiden! Lees over dé vijf pijlers voor geluk en doe er je voordeel mee!

Verder natuurlijk lekker veel over beauty, reizen, juwelen en all good things in life! Te veel leuks om op te noemen, dus geniet van een moment voor jezelf met jouw Talkies! 

Blijf veilig en gezond en let een beetje op elkaar. Fijne zomer!