Bestel nu hier Nummer 2021-2

Nu in de winkel

Onze zuiderburen – en dan vooral hun stijl en deftigheid – vormen voor ons vaak een inspiratie. Als je goed kijkt op straat in Antwerpen, Brussel en zeker kustplaats Knokke, dan lijkt werkelijk íedereen knap en chic te zijn. Reden genoeg voor ons om in het CHIQUE VAN BELGIQUE te duiken! Met fijne weetjes over België en de leukste plekken om te eten, winkelen en wandelen. Zo vertelt presentator van Blauw Bloed Jeroen Snel ook iets meer over het Belgisch koningshuis en spreken we de Nederlandse Ellemieke Vermolen die al járen in het mondaine Knokke woont. Dit en veel meer, want deze editie zit vol inspirerende leidinggevende vrouwen zoals in de portretreeks van Marina de Massiac. Zij spreekt spraakmakende Belgische onderneemsters van nu en kijkt binnen in het Brusselse herenhuis van interior designer Victoria-Maria Geyer. Zelf waren wij op bezoek bij niemand minder dan Edouard Vermeulen, founder van modehuis NATAN, favoriet van onze koningin Máxima. We leiden je rond in zijn statige appartement in Brussel en zelf geeft hij je een home tour op video op talkiesmagazine.nl! 

De verbinding tussen ons beider landen is ons covermodel. Onze eigen fashion contributor Lonneke Nooteboom! De Nederlandse woont ruim vijftien jaar in België en heeft van haar naam inmiddels een merk gemaakt. Een perfect moment voor haar állereerste cover en een vrouw naar ons Talkies-hart. Nooteboom vocht zich een weg uit gebaande paden en opgelegde verwachtingen en kiest steeds opnieuw voor zichzelf. Ondanks roddels, schuine blikken en betweterige wijzende vingertjes koos Nooteboom ervoor zichzelf op de voorgrond te plaatsen en haar werk als stylist uit te breiden op social media. Heel snel bleek zij een succes en ontvouwde zich een online business waar je ú tegen zegt! Chapeau! Zó zien wij onze Talkies-vrouwen graag. Vol vertrouwen en doorzettingsvermogen. Haar ups, downs én nieuwe project lees je in het bijzonder openhartige interview.

Een van haar talenten is moeilijke momenten positief benaderen. Er een lichtpuntje in zien, hoe moeilijk ook. Vergelijkbaar is het fenomeen ‘omdenken’, een woord dat Berthold Gunster bedacht voor de benadering van problemen. Omdenken is van een probleem een mogelijkheid maken. Dat klinkt fantastisch! Maar is moeilijker gedaan dan gezegd. Talkies spreekt de sympathieke auteur en grondlegger van deze levenshouding. Read & learn!

Deze editie zit weer vol aan fijne reportages, mooie merken en gouden tips! Zo vertelt presentatrice Evi Hanssen over haar beautyregime, heeft auteur Daphne Deckers een aantal waanzinnige levenslessen op een rij gezet voor je en vertelt Michael Kors aan Talkies meer over zijn stijl. Hiermee gunnen we jou een beetje me-time en inspiratie. Blijf gezond en zorg voor elkaar.

Enjoy!