Talkies Terras Issue

Dé aftrap van de zomer is natuurlijk met de launch van de Talkies Terras Special op ons feestelijke event en uitreiking van de Talkies Terras Award!

Dit jaar gaat de award naar The Harbour Club Amsterdam Oost. Met het terras aan het water, een verrassende menukaart en indrukwekkende (ruim) tweeduizend vierkantemeter restaurant en entertainment ruimte is The Harbour Club Amsterdam Oost favoriet!

Hier lanceerden we dan ook dit nummer van Talkies onder het genot van heerlijke cocktails en de lekkerste hapjes. Covermodel Karsu Dönmez maakte haar opwachting om haar bijzondere cover in ontvangst te nemen. De zangeres en entertainer heeft turbulente tijden achter de rug. De verwoestende aardbevingen van afgelopen februari in Turkije en Syrië kostte een aantal familieleden het leven. Een jaar dat bijzonder leuk en fijn zou moeten worden waarin ze zou trouwen met haar grote liefde Mike werd daarmee een periode van rouw, chaos en zichzelf herpakken. Een openhartig en indrukwekkend gesprek met de zangeres vind je vanaf pagina 28.

Samen met het team van Talkies Magazine, BN’ers, prominenten, genodigden en influencers trappen we jaarlijks de start van de zomer af en lanceren we deze Talkies Terras Special mét handige Terras Guide in meeneemformaat. De guide leidt je naar de lekkerste terrassen in Nederland!

Waar zit je lekker deze zomer, word je culinair verwend en geniet je van zon en uitstekende wijnen? De jaarlijkse Talkies Terras Guide is jouw bundel vol sunny pleasures! Talkies zou Talkies niet zijn als we je niet ook de nodige inspiratie bieden, dus ook in de bijgevoegde Terras Guide vind je heerlijke zomerse recepten, fijne beautyproducten, de most fashionable summer outfits en nog veel meer leesvoer voor op het terras!

Waar zit je lekker deze zomer, word je culinair verwend en geniet je van zon en uitstekende wijnen? De jaarlijkse Talkies Terras Guide is jouw bundel vol sunny pleasures!

We kijken in het magazine binnen bij Malene Birger in haar waanzinnige huis op Mallorca, Lonneke Nooteboom duikt in de kast van Monique Westenberg en we spreken niemand minder dan Valérie Messika van Messika jewellery, geliefd door de rich & famous!

Te veel leuks om op te noemen dus pak ‘m lekker mee en geniet van een moment voor jezelf met jouw Talkies!

Cheers!

Kristina Bozilovic

Talkies Terras Issue

#4 juni 2024