Nu in de winkel

‘Beauty begint bij kennis van zaken’, aldus beautyentrepreneur Paula Begoun (66) die dit jaar het vijfentwintigjarig jubileum viert van haar eigen merk Paula’s Choice. En kennis van zaken heeft ze! Begoun is als onderzoeksjournalist iemand die álles doorspit en wil weten als het gaat om haar grote passie: het formuleren van huidverzorgingsproducten. Iets dat ze nu al ruim veertig (!) jaar doet. Haar eigen Paula’s Choice is een merk geformuleerd op basis van ingrediënten die wetenschappelijk bewezen zijn, te werken. Met de kritiek op de beautybusiness die Begoun uit via onder andere Beautypedia maakt haar niet altijd geliefd. Houden we van. Iemand die de boel opschudt. Daarom spraken we Paula die in haar huis op Hawaï verbleef tijdens de crisis en onthulden de feiten en fabels over huidverzorging!

Ondernemers genoeg in deze uitgave want ook Lienke de Jong, founder van Dear Good Morning, dé ochtendwebsite van Nederland en schrijver van het gelijknamige boek, maakte een succes van… vroeg opstaan! Lienke, allesbehalve een early bird, maakte van haar ochtendregime een business en leert ons beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden met haar vijftiensecondenregel. En award-winning ondernemer Wesley dos Santos leert ook jou succesvol ondernemen in zijn nieuwe boek ‘Ondernemen als een baas’. Talkies geeft een online coachingsessie met Wesley weg! Dus check pagina 43 om hiervoor in aanmerking te komen.

Dat uiterlijk niet belangrijk is zul je covermodel Romy Monteiro niet horen zeggen. Maar de Nederlands-Angolese beauty benadrukt ook het werken aan je innerlijk in het coverinterview op pagina 22. De zangeres en presentatrice schuwt geen enkel onderwerp en is uitgesproken en openhartig. Over haar burn-out, over het last minute afzeggen van haar bruiloft en het herstelproces. Lees alles over de new and improved Romy!

‘Waar je ook vandaan komt, goede manieren zullen altijd deuren voor je openen.’ Aldus prinses Marie-Chantal van Griekenland die onlangs haar Engelstalige boek ‘Manners Begin at Breakfast’ uitbracht. De prinses woont in New York met haar man en vijf kinderen en liet zich inspireren door lessen uit de praktijk, namelijk haar eigen drukke gezinsleven. Het boek dient als een moderne gids voor ouders die hun kinderen vanaf jonge leeftijd etiquetteregels willen leren. Thema’s als veilig en verantwoord gamen, playdates organiseren, sociale media en tafelmanieren worden onder andere in het boek besproken. Talkies sprak de charmante prinses wiens blog mariechantalblog.com trouwens ook een bezoek waard is!

Wat nieuw is in Talkies is ‘Onze vrouw in Parijs’! Renée Koudstaal is onze razende reporter en schrijft over álles wat jij wilt weten over Parijs, incrowd adressen, French fashion looks én dé (nieuwe) geheimen van Parisiennes! Renée pendelt tussen Amsterdam en Parijs en schreef het boek ‘Leef als een Parisienne, ook als je hartstikke Nederlands bent’. Op pagina 148 lees je van Renée over het énige dieet dat de Parisienne kent. Zo lees je in deze editie ook over ‘Older but better, better but older’, een boek van de Parijse It-girl Caroline de Maigret en haar vriendin en filmproducent Sophie Mas. We spraken Caroline over ouder worden, de voor- en nadelen!

Verder natuurlijk lekker veel over beauty, reizen, juwelen en all good things in life! Enjoy summer!