Nu in de winkel

Het is bijna zover! Nog nooit waren met z’n allen zó blij om een jaar af te sluiten als dit jaar. Het was wel voorspeld: het jaar van de Rat is een jaar van verandering. En hoe! Volgens de legende was de Rat de eerste die verscheen toen Boeddha alle dieren bij zich riep. De Rat is altijd enthousiast en nieuwsgierig en enorm opportunistisch. Het jaar van de Rat is niet alleen het eerste jaar van een nieuwe cyclus, het is ook de start van vernieuwing en vooruitgang. Ratjaren zijn pioniersjaren, op allerlei vlakken kun je vernieuwing verwachten die vele aspecten van ons leven zullen beïnvloeden. Het is ook een jaar waarin we reflecteerden en mensen aangemoedigd worden om hun dromen waar te maken. Hoe je dat doet en hoe je geluk vindt, zeker in moeilijke tijden, dat lees je in de reportage op bladzijde 84.

Met gepaste trots presenteren wij dé PRIMEUR! Monique en André sámen op de cover. Nooit eerder werden de twee samen voor een cover gefotografeerd, maar voor Talkies maakten zij de uitzondering. De wereld op de rem heeft covermodellen Monique Westenberg en André Hazes alleen maar goeds gebracht. In het comfort van hun eigen huis sprak ik het koppel dat een turbulente tijd achter de rug heeft over familie, verlies, liefde en toekomst. Het eerlijke en openhartige interview lees je op bladzijde 26.

‘Onze vrouw in Parijs’ Renée Koudstaal duikt in de glamour French style, Marina de Massiac sprak namens Talkies de twee stijlvolle vriendinnen Aerin Lauder en Mathilde Favier over kunst van het – thuis – ontvangen (wanneer het weer kan) en zij sprak de Deense ‘goodwill-ambassadeur’ Malene Rydahl over waarom Denen zo gelukkig zijn, en meer, om ook jouw leven opnieuw in te delen in dit nieuwe jaar! We spraken ook verschillende BN’ers over de lessen die zij leerden dit jaar én legden de nieuwe Miss Nederland, Denise Speelman, vast op de gevoelige plaat. Wat een verrassing is deze dame!

Laten we met z’n allen in het nieuwe jaar gaan voor meer begrip voor elkaar, meer oog voor elkaar en laten we zoeken naar wat ons verbindt in een tijd dat we op afstand moeten blijven van elkaar. Eén van de dingen die meer geluk brengen in het leven is vertrouwen. Erop vertrouwen dat alles goed komt. Dus daar wil ik wel op drinken met jullie. Cheers!

Enjoy!

Kristina Bozilovic