Nu in de winkel

Het is 1 januari wanneer ik dit voorwoord tik. De mist trekt op en de zon boort zich een weg door de wolken. Een nieuw begin, zo voelt het. Een jaar waarin we alles én anders gaan doen én terug willen naar hoe het was. We hebben niet altijd grip op wat er gaat gebeuren dus laten we grip houden op hoe we ermee omgaan en waar we onze energie in steken. Ook al kun je het hele jaar door met goede voornemens aanvangen, toch vind ik het begin van een nieuw jaar prettig om ermee te beginnen. Zoals het huis weer op orde, beter time management, beter zorgen voor mezelf en bijzondere mensen spreken voor Talkies. Want ook dit jaar gaan we onze lezers in Nederland én België weer voorzien van een dosis quality lifestyle, fashion, beauty, ontroerende én informatieve gesprekken.

Ook blijven we binnen kijken bij de famous & fabulous! Zo trappen we het jaar af bij interieurdesigner Eric Kuster. Kuster zette zijn stempel op de designwereld ruim twintig jaar geleden al en één van zijn stijlen wordt tot in den treure gekopieerd. Alleen is díe stijl helemaal niet wat het Eric Kustermerk vandaag de dag ís! De sympathieke designer verdween jaren geleden uit het publieke oog en bouwde door aan zijn merk waarmee hij hotels, bedrijven, the rich, famous and royal voorziet van waanzinnige interieurs. Ik vond het hoog tijd dat we jou als lezer opnieuw kennis laten maken met de stijl van deze waanzinnige sfeermaker.

Kuster bouwde een eigen merk bij gebrek aan beter. Eigen stoffen en kleuren omdat hij op de bestaande markt niet kon vinden wat hij zocht. Zo ook meubels en nu kunst. De Turkse Begum Kiroglu deed dit net zo. Je kent ongetwijfeld haar merk Begum Khan van Instagram. De kleurrijke, ongewone en te gekke designs maakten ons zo nieuwsgierig naar de designer dat we wel moesten zoomen. Vanuit haar eigen boetiek in Istanbul geeft ze je een kijkje in haar bijzondere wereld.

Talkies leest zoals het leven, een combinatie van vermaak en luxe maar ook van onmisbare informatie over welzijn en diepgaande gesprekken. Zo laten we elke editie in Talkids een bijzondere kindertherapeut aan het woord. Deze editie spreken we kindermesoloog Ellis die met haar bijzondere beroep bij veel kindjes de oorzaak van chronische klachten aanpakt. Een bijzondere methode met geweldig resultaat.

Dit en nog heel veel meer moois in deze eerste editie van 2021. Laten we er samen met elkaar een mooi jaar van maken en genieten van al het moois het leven te bieden heeft. Talkies en haar team wenst je een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuw jaar!

Enjoy,

Kristina Bozilovic