Nu in de winkel

September voelt voor mij altijd als een nieuw begin. Wat oud en nieuw voor een ander is, is september voor mij. Na de zomer, waar je hopelijk hebt kunnen onthaasten, weer doorpakken met de beste versie zijn van jezelf. Met doorpakken bedoel ik níet in diezelfde ratrace terechtkomen die we kennen van alle jaren hiervoor. Daarom vroeg ik Marie-Lotte, voormalig advocaat arbeidsrecht op de Zuidas en nu auteur en coach onder de Instagramnoemer @advocaatvanhethart, op een rij te zetten hóe we nu dat vakantiegevoel en dat onthaasten kunnen vasthouden in ons dagelijks leven. Zie het begin van dit nieuwe seizoen als een kans om dingen opnieuw in te delen, jezelf te verbeteren en deze laatste paar maanden van het jaar lekker te knallen. 

Inspiratie hiervoor vind je zéker in het bijzondere coverinterview dat ik had met niemand minder dan presentatrice en auteur Ellemieke Vermolen. Vijftien jaar geleden verliet zij Nederland voor de liefde om zich te settelen in België. Hiermee kwam een einde aan haar Nederlandse televisiecarrière en begon daar een leven – in eerste instantie – als ‘de vrouw van topkok Sergio Herman’, maar al snel stampte de blonde schone ook daar een carrière als auteur en persoonlijkheid uit de grond met haar vijfde boek dat uitkomt in november. Vermolen blijkt a true force of naturemet haar doorzettingsvermogen en positieve inborst. Ook nu ze nét na de scheiding van Sergio aan een nieuw hoofdstuk begint met haar twee zoons. Een intens gesprek over het lijntje met het universum, groots verlies, een nieuwe roeping en jezelf open stellen voor het leven en alle avonturen die daarmee gepaard gaan.

Dat stukje geluk dat Ellemieke áltijd lijkt te voelen in haar diepste zelf, dat blijken we allemaal te hebben, alleen niet allemaal aan te boren. Hóe je dat doet vertelt de inmiddels beroemde Master in Happiness, Maartje Derksen op pagina 162.Maartje coachte eerder al BN’ers als Marco en Leontine Borsato en Monique Westenberg en deelt nu ook met jou haar tien gouden tips! 

Praktisch gezien word ik héél gelukkig van de wishlist wellness escapes in dit nummer. Want áls je nog kans ziet om een moment voor jezelf te pakken in de nazomer dan lees je vanaf pagina 68 een aantal aanbevelingen. Voor heerlijke wellness en óók voor een retraite ten behoeve van geestelijke verdieping. Pak deze laatste paar maanden van het jaar bij de kladden en maak er het állermooiste van! Om je op weg te helpen spraken wij auteur Willemijn Welten wiens boek Manifesteren kun je lereneind september uitkomt. Een praktische aanpak om bewust je dromen te realiseren.

Een september issue vol inspiratie voor zelfontplooiing, mode, reizen en meer!

Geniet!

Kristina Bozilovic