2020-1 Travel Cover

Escapes

News

Ultieme ontspanning

Het ideale verblijf voor een wandelvakantie!

Boven de daken van Meran en te midden van talloze wandelpaden tussen 400 en 2.500 meter hoogte, vind je het kleinschalige Hotel Golserhof met dertig kamers. De ideale zomerbestemming voor natuurliefhebbers en levensgenieters als je het ons vraagt. Het hotel biedt vier begeleide wandelingen per week, persoonlijk advies van wandelspecialisten en fijne wellnessfaciliteiten. Perfect voor de vakantiewandelaar!

Lees verder

(WEG)DROMEN

Vier iconische filmsets waar je kunt overnachten

Beeld je in: wakker worden op de plek waar Hollywoods finest geschiedenis schreven. Je ontbijtspot? Precies daar waar die beroemde filmkus plaatsvond. Laat je verrassen door vier iconische filmsets die je niet alleen kunt bezoeken, maar waar je ook in stijl kunt overnachten.

Lees verder

Indrukwekkende transformatie

‘Groene bunker’ heropent in Hamburg

Het is het meest spectaculaire bouwproject in Hamburg sinds de opening van de Elbphilharmonie. De uitbreiding en vergroening van de kolossale hoogbouwbunker uit de Tweede Wereldoorlog opende op 5 juli de deuren na een bouwperiode van vijf jaar. Naast het al geopende REVERB by Hard Rock Hotel, biedt de locatie verschillende eetgelegenheden, een gedenkplaats voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en is er veel ruimte voor lokale cultuur. Ook heeft de St. Pauli Bunker een openbare daktuin en een ‘bergpad’, die een zee van groen naar het stadscentrum brengen. Het is dé nieuwe Hamburgse hotspot waar cultuur en geschiedenis […]

Lees verder

AMSTERDAMSE STAY OVER

The College Hotel in een nieuw jasje!

Stay over in Amsterdam op de planning? Dan tippen we je graag het The College Hotel in Amsterdam-Zuid. Het hotel is in een nieuw jasje gehuld door Studio Piet Boon!

LEES MEER

GEK OP ITALIË

Déze stranden aan de Amalfikust wil je afstrepen van je bucketlist

Bikini? Check. Zonnebril? Dubbelcheck. Nu alleen nog de strandbestemming om die look te rocken. Van een kustlijn bezaaid met iconische beach clubs tot mythische rotsen, déze parels aan de Amalfikust horen thuis op de bucketlist van elke zonneklopper.

Lees verder

LA BELLA ITALIA!

5x onze favoriete boetiekhotels aan het Comomeer

Het meest exclusieve vakantieoord van Italië? Dat is ongetwijfeld het Comomeer. Met oevers omsloten door glooiende heuvels en schilderachtige dorpen trekt de plek een glamoureus publiek van filmsterren, royals en atleten. Heel wat villa’s blijven er tot op heden privébezit, terwijl andere worden omgevormd tot bekroonde boetiekhotels. Dít zijn onze favorieten.

Lees verder

diepgang en connectie

Dé nieuwste reistrend: ‘transformative traveling’

In een wereld waarin we vaker wel druk zijn dan niet en persoonlijke groei steeds hoger in het vaandel staat, neemt transformative traveling een heuse vlucht. De nieuwe reistrend is meer dan een ‘traditionele’ vakantie en draait om meer diepgang, connectie met de bestemming en lokale mensen én het resetten van jezelf dat – inderdaad –  leidt tot een persoonlijke transformatie. Hoe doe je aan transformative traveling?

Lees verder

LANG LEVE DE KUNST

Van Amsterdam naar Londen: art’otel London Hoxton is geopend

art’otel heeft zijn tweede spectaculaire Britse hotel art’otel London Hoxton geopend. Het hotel biedt een unieke hotelervaring waarbij kunst, design en gastronomie worden gecombineerd.

Lees verder

Don't judge a book by its cover

In Londen? Hier geniet je van een panoramisch uitzicht op de stad

Als het gezegde ‘don’t judge a book by its cover’ van toepassing zou zijn, dan is dat bij het Londense hotelconcept Treehouse wel het geval. Het kleine zusje van 1 Hotel Mayfair heeft op het eerste gezicht niets weg van een hip lifestylehotel, maar wie verder kijkt dan het saai ogende flatgebouw dat zich pal tegenover het chique hotel The Langham bevindt, en de lift naar boven neemt, treedt binnen een paar seconden binnen in de wereld van het dynamische Mexicaanse restaurant Madera.

Lees verder

sereniteit en verfijning

Mallorca must go: Ikos Porto Petro

Op het Spaanse eiland Mallorca heeft het luxe resort Ikos Porto Petro haar deuren geopend. Het resort ligt verscholen tussen de idyllische baaien van Calo dels Homes Morts en Calo de Sa Torre, en biedt ongelooflijke uitzichten over de azuurblauwe Middellandse Zee.

Lees verder