2020-1 Cover F&B

F&B

News

Cirque du Soleil

The Macallan lanceert Harmony Collection

The Macallan onthult de nieuwste editie van zijn Harmony Collection, een unieke whiskyreeks ontwikkeld in samenwerking met Cirque du Soleil. Deze vierde release bestaat uit twee varianten: Vibrant Oak en Guardian Oak. Beide whisky’s belichamen de passie van The Macallan voor vakmanschap en innovatie, gecombineerd met de artistieke flair van Cirque du Soleil.

Lees verder

One happy island

5x healthy & culinaire foodspots in Aruba

Frituur en veel suiker is wat ik gewend ben van de Cariben. Gelukkig geldt dit niet voor alle Caribische eilanden, Aruba heeft me namelijk compleet verrast. Er zijn talloze healthy en culinaire foodspots, welke ik voor je heb uitgetest. Ontdek ze hier!

Lees verder

6x

Cocktails voor de regenachtige herfstdagen

Pompoen, kaneel, chai… de herfst brengt heerlijk warme smaken met zich mee die een cocktailavondje voor de openhaard wel heel aantrekkelijk maken. Probeer deze 6 herfstige recepten!

Lees verder

Let's talk veggies!

4x tips voor een voedzaam, leuk en smaakvol vegetarisch dieet

Is vegetarisch eten gezond? Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een vegetarisch eetpatroon kan ook leiden tot het eten van te veel kaas of vleesvervangers met lage Nutri-Scores, en dat is zonde. Met Wereld Vegetarisme Dag op 1 oktober is dit hét moment om stil te staan bij hoe je je vegetarische eetpatroon voedzaam én lekker kunt maken. Want juist een vegetarisch of vegan eetpatroon kan boordevol smaak en voedingswaarde zitten. Wil je weten hoe? Isabel Boerdam, beter bekend als De Hippe Vegetariër, deelt vier simpele en verrassende tips om van elke maaltijd een […]

Lees verder

NEGRONI WEEK

10x negroni sippen in Amsterdam

Van 16 tot en met 22 september staat er een klassieker in het zonnetje. Tijdens Negroni Week kun je in de hoofdstad je hart ophalen als dit zoetbittere drankje jouw go to-cocktail is. We tippen tien adresjes!

Lees verder

Voor de globetrotters

In deze Europese steden vind je de meeste Michelinrestaurants

Sommige Europese steden lokken niet alleen toeristen met hun cultuur, natuur en geschiedenis, maar ook met hun uitzonderlijke culinaire aanbod. Ben jij een globetrotter die graag het beste van de lokale keuken proeft? Dan horen déze steden boordevol sterrenrestaurants beslist thuis op je reisplan.

Lees verder

Culinair feest

Voor iedereen die van goed, lekker en eerlijk eten houdt

Op 6 tot en met 8 september organiseren Low Food en Move Amsterdam, in samenwerking met ATAG, de tweede editie van het Low Food Festival. De wereld van gastronomie wordt drie dagen lang opengesteld voor iedereen die van goed, lekker en eerlijk eten houdt. Er valt niet alleen heel veel te proeven, maar ook van alles over smaken, koken en ingrediënten te leren!

Lees verder

Let's go!

Heerlijke high tea’s: 5x next level theeleuten

Waar het bij de Engelsen haast met de paplepel wordt ingegoten, zijn high tea’s in Nederland pas sinds kort een veelvoorkomende bezigheid. Wij doen inmiddels niks liever meer, en maakte een selectie van de 5 meest bijzondere high tea’s die we konden vinden.

Lees verder

Nieuw concept in Eindhoven

The Steamed Seafood Bar

Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han heeft zijn aanbod uitgebreid met The Steamed Seafood Bar, een nieuwe culinaire ervaring waarin de eeuwenoude Chinese stoomtechniek centraal staat. Dit concept, nu te vinden in de UMAMI by Han-vestiging in Eindhoven, biedt een frisse kijk op seafood-fusiongerechten, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met moderne smaken.

Lees verder

TABLESCAPING

Inspiratie voor de perfecte zomertafel

Het seizoen van lange zomeravonden en zonnige lunches is (eindelijk!) aangebroken en wat mag er dan niet ontbreken? Juist, een knappe tafel. Voor de laatste tablescapingtrends, -tips, -musthaves en meer schakelen we – hoe kan het ook anders – de hulp in van tablescaping queen Maud Sanders-Raaijmakers van de winkel, webshop en het gelijknamig Instagramaccount Foodies in Heels. Lees, leer en dek je (zomer)tafel zoals Maud.

Lees verder