2020-1 Cover F&B

F&B

News

5x restaurants

in New York City deze zomer

NYC Restaurant Week is weer begonnen, van 22 juli tot en met 18 augustus. Gedurende deze periode nodigt de stad bezoekers uit voor een gastronomische ontdekkingsreis met voordelige menu’s bij meer dan zeshonderd deelnemende restaurants verspreid over zeventig wijken. Neem voor een Italiaanse aperitivo plaats in Manhattan of proef authentieke Chinese gerechten in Queens. Benieuwd naar de restaurants die je absoluut niet mag missen tijdens deze culinaire periode? Ontdek alvast deze vijf must-visits die een bezoek meer dan waard zijn.

Lees verder

Park Lane 22

MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge opent in Londen

Let’s go to Londen! Na Ibiza opent fine dining restaurant MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge in september 2024 zijn deuren in Londen.

Lees verder

illy Cold Brew Coffee

Een zomers koffierecept

Als het weer warmer wordt, ondergaat koffie een transformatie: de onmiskenbare illy 100% Arabica melange combineert het intense aroma van aardbeien en de frisheid van limoen in een onvergetelijke drank. Een zomers Strawberry Kiss-recept!

Lees verder

ontsnappen aan de drukke binnenstad

Dit is de nieuwe hidden gem van Den Haag

Dit voorjaar is Café Soof in Den Haag officieel geopend. Verstopt in de tuin van het historische Nutshuis is dit dé nieuwe ‘hidden gem’ om te ontsnappen aan de drukke binnenstad en te genieten van een kop koffie en ontbijt, lunch, of aperitivo met Oost-Mediterrane invloeden.

Lees verder

New in town

Hawaiian

Hawaiian is sinds gisteren officieel voor iedereen geopend en dat vierden ze door de eerste honderd klanten een gratis pokébowl te geven. Hawaiian is een pokébowlketen die na groot succes door heel België, en een aantal locaties in (Zuid-)Nederland, nu voor het eerst in Amsterdam zijn deuren opent. Denk aan de snelheid van een fastfoodconcept maar dan supergezond, in oneindig veel variaties. Je kunt zelf je bowl samenstellen op een van de grote schermen, of gewoon makkelijk aan de kassa.

Lees verder

AMSTERDAM GUIDE

De leukste plekken om het EK te kijken

De spanning stijgt nu Nederland, na het behalen van de overwinning op Roemenië, door is naar de volgende EK-ronde. Aankomende zaterdag nemen we het op tegen Turkije en ben je nog op zoek naar een plek om deze spannende wedstrijd te kijken? We tippen je acht gezellige horecaplekken in Amsterdam!

Lees verder

onweerstaanbaar

Zó maak je een ijskoffie geïnspireerd op de viral chocoladereep uit Dubai

Het is een ware TikTok-hit: de crunchy pistachechocoladereep uit Dubai. De crunch, de chocolade, de pistache… Overheerlijk! Nu het warme weer daar is, is er ook ijskoffievariant van deze populaire reep ontstaan. Na het proeven van deze ijskoffie met pistache, chocolade en crunch wil je nooit meer anders. Hoe je deze maakt, lees je hier!

lees meer

HOTSPOT ALERT

Bennies in Amsterdam heeft haar deuren geopend

There’s a new hotspot in town! Bennies Restaurant heeft na twee succesvolle pop-up edities officieel haar deuren geopend. Chef Rick Swinkels en compagnon Isidoor van Esch staan klaar om je zeven dagen per week te verwelkomen, voor zowel lunch als uitgebreid diner.

Lees verder

GENIETEN VAN TRADITIE EN TOEKOMST

Ontdek Mouton Cadet

Wat is een betere manier om deze tijd van het jaar te vieren dan met een goed glas wijn? Voor diegenen die streven naar een combinatie van kwaliteit, geschiedenis en duurzaamheid, bieden de biologische wijnen van Mouton Cadet de perfecte keuze. Deze wijnen, voortgekomen uit de beroemde Rothschildfamilie, belichamen niet alleen vakmanschap en traditie, maar ook een hedendaags bewustzijn voor de natuur en de toekomstige generaties. Laten we proosten op de smaak van de zomer!

Lees verder

BUITEN DE GEBAANDE PADEN

De beste Europese foodhotspots volgens Miljuschka Witzenhausen

Tv-chef Miljuschka Witzenhausen knows where to go in Europe! Voor haar culinaire reisprogramma Dish Is Europe op 24Kitchen bezocht zij zes Europese steden om daar de beste lokale gerechten te ontdekken, maken en proeven die nét buiten de gebaande paden liggen. Tipje van de sluier: de Griekse hoofdstad Athene heeft haar hart veroverd. Met Talkies deelt ze enkele hidden gems.

Lees verder