Bestellen

Je kunt de laatste editie hier bestellen. Voor de bestelling binnen Nederland rekenen we €9,15 (prijs magazine incl. verzendkosten). Zodra de betaling bij ons binnen is sturen we het magazine direct toe. Voor verzending naar het buitenland vragen we je verzoek even te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.

No. 8 Glamour issue
December 2020

  Contactinformatie


  Bezorginformatie  We gebruiken de contactinformatie om contact met je op te nemen om de betaling verder af te handelen. Hierna verzenden we het magazine naar het aangegeven bezorgadres. 30 dagen na het verzenden van het magazine verwijderen we je gegevens.

  Nabestellen

  Heb je een eerdere editie van Talkies gemist en wil je ’m toch graag lezen? Leuk! – je kunt de editie hieronder los bestellen voor €9,15 totaal (prijs magazine + verzendkosten). Wil je een oudere editie bestellen? Neem dan contact met ons op via info@talkiesmagazine.nl.

   Contactinformatie


   Bezorginformatie   We gebruiken de contactinformatie om contact met je op te nemen om de betaling verder af te handelen. Hierna verzenden we het magazine naar het aangegeven bezorgadres. 30 dagen na het verzenden van het magazine verwijderen we je gegevens.