hannah Oxys Genes 30ml t.w.v €72 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang de hannah Oxys Genes 30ml t.w.v €72 cadeau!

Na weer een bewogen jaar en een lockdown kunnen we wel wat ‘lucht’ gebruiken! Met de hannah Oxys Genes zorg je ervoor dat je huid gezonder en vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er opvallend frisser, goed doorbloed en stralend uitziet. Een verademing voor iedere huid! 

Zuurstof is letterlijk van levensbelang, ook voor de huid. Een huid die te weinig zuurstof krijgt wordt vaal, dof, krijgt een vermoeide uitstraling en wordt ook (bijna) niet bruin. De huid verslapt en veroudert bovendien veel sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling en -vernieuwing ook zuurstof nodig is. Een geïrriteerde huid, onzuiverheden, extreme droogte, hormonale schommelingen en/of ongezonde leefgewoontes zoals roken en stress kunnen voor een verhoogd zuurstofverbruik in de huid zorgen, waardoor het degeneratieproces gestimuleerd wordt. Met Oxys Genes (in Grieks staat dit voor zuurstofproducent) geef je de huid een krachtige, pure zuurstofboost tot diep in de huidcellen, voor een hernieuwde vitaliteit, meer stevigheid en een opvallend frisse, stralende teint!

TIP: Als straks het zonnetje weer gaat schijnen is deze crème ook uitstekend geschikt om mooier bruin te worden. Uv-straling in combinatie met zuurstof geeft (directe) bruining door oxidatie van het reeds aanwezige huidpigment. Hierdoor worden de pigmentcellen in onze huid actief en produceren zij melanine wat zich resulteert in het ‘bruinen’ van de huid. Zonder zuurstof zal de bruining een weinig actief proces zijn. Door het gebruik van Oxys Genes wordt niet alleen het zuurstofgehalte in de huid optimaal voor een mooie bruining, maar zorgt überhaupt voor een fris ogende en heldere uitstraling. 

hannah.nl 

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.