Philips OneBlade First Shave t.w.v. €37,99 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40,- en ontvang de Philips OneBlade First Shave t.w.v. €37,99 cadeau!

De eerste scheerbeurt van jouw zoon kan gepaard gaan met ongemak, wondjes en sneetjes. Daarom lanceert Philips de Philips OneBlade First Shave, de eerste scheertool die speciaal is ontwikkeld voor beginnende scheerders.

Een moeiteloze eerste scheerbeurt

Op het anti-frictie mesje zit een extra laag microglasparels, waardoor het mesje soepeler over je huid glijdt. Hierdoor wordt wrijving verminderd, waardoor je ook minder snel last hebt van huidirritatie. Daarnaast wordt de gevoelige puberhuid beschermd tegen sneetjes en wondjes door het dubbel beschermingssysteem met gladde coating en afgeronde uiteinden. Het mesje beweegt 6000x per minuut voor een snelle fix én scheert niet zo dicht op de huid als een traditioneel mesje en voelt dus comfortabel aan. Kortom, met de Philips OneBlade First Shave ervaart jouw puberzoon een moeiteloze eerste scheerbeurt!

Philips OneBlade First Shave

#ShavingSchool

Philips brengt jongeren samen via de allereerste online #ShavingSchool op TikTok waar jongeren informatie en inspiratie over een goede scheertechniek kunnen vergaren én delen. Deze community helpt jongeren die voor het eerst aan de slag gaan met hun baard of snor en niet willen eindigen met wondjes
of een mislukte look.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.