PUPA-pakket t.w.v. €67,65 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang dit PUPA-make-uppakket t.w.v. €67,65 cadeau!

Vamp! Waterproof Mascara

Voor een perfecte oogmake-up die er zelfs tijdens de warmste dagen in de zomer of aan zee nog berispelijk uitziet. De textuur is comfortabel, crèmig en extra rijk zodat je eenvoudig volume opbouwt bij iedere applicatie. Door de speciaal gevormde borstel verdeel je de Vamp! Mascara van de wimperinplant tot de puntjes, en door de ronde tip van de borstel kom je zelfs bij de kleinste haartjes. De mascara is transpiratiebestendig en waterproof dus ook bestand tegen hoge luchtvochtigheid.

Desert Bronzing Powder

Deze maxi bronzing poeder zorgt voor een mooie glans, met bijzonder natuurlijke kleuren om te zorgen voor een effect alsof je huid gebruind is door de zon. Met ingrediënten als parelpoeder voor een mooie glinstering en rijstkiemextract om de huid te beschermen. Deze bronzing powder legt de focus op de contouren van je gezicht.

Miss Pupa Gloss

Deze gloss heeft een extreem heldere glans met hoge dekking en long lasting effect. Ook zorgt de gloss voor een volume-effect, waardoor je lippen er voller en verzorgder uitzien. De ingrediënten bestaan uit hyaluronzuur voor een plumping en hydraterend effect, mangoboter voor een voedend effect en een lichte gelformule voor 3D-glans.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.