QMS Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream t.w.v. €88 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang de QMS Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream 50 ml t.w.v. €88 cadeau!

De Active Glow is een licht getinte dagcrème met SPF en verrijkt met vitamines. Ontworpen voor alle huidtinten, voor een egale, stralenede teint die geen make-up nodig heeft. De uv-filters en de exclusieve combinatie van vitamines zorgen ervoor dat de huid het hele jaar door beschermd blijft. Geschikt voor alle huidtypes, behalve voor de zeer vette huid. De crème voorkomt huidveroudering, als ook vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door licht. De SPF15 helpt de huid te beschermen tegen uvA- en uvB-straling. De crème is ideaal voor een actieve levensstijl in de zomer en in de winter. Active Glow is verrijkt met vitamines om de huid gezond te houden en beschermt deze tegen vrije radicalen.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.