WELEDA-PAKKET t.w.v. €107,96 bij 8 keer Talkies cadeau!

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang dit Weleda-gezichts-verzorgingspakket t.w.v. €107,96 cadeau!

Het Weleda Gezichtsverzorgingspakket bestaat uit de volgende vier bio & 100% natuurlijke producten:
De Verstevigende Oogcontourcrème met granaatappelpitolie verstevigt de tere huid rondom de ogen en verzacht rimpels. De crème is ongeparfumeerd en geschikt bij contactlenzen.

Het Verstevigend Serum met granaatappelsap gebruik je voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Het serum is vetvrij en geeft de huid direct een energieboost. De huid wordt intensief gehydrateerd en voelt zachter en gladder aan.

De Verstevigende Dagcrème met granaatappelpitolie stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid en verzacht rimpels. Verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid. Resultaat: de huid is steviger en gladder en krijgt een frisse en gezonde uitstraling.

De rijke Verstevigende Nachtcrème met granaatappelpitolie activeert de natuurlijke, nachtelijke opbouwprocessen van de huid. Stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid en verzacht rimpels. ’s Ochtends voelt de huid stevig aan. Allen met bewezen resultaat!

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.