Inschrijfformulier Talkies Terras Guide 2024

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat Talkies Magazine NL de jaarlijks terugkerende Talkies Terras Special mét terras guide uitbrengt! In deze geliefde guide vindt men de mooiste terrassen van ons land, de leukste restaurants, culinaire reportages en F&B-nieuws. Alles wat je weten wil over food, fashion & festivals. Met interviews en must knows, haves en do’s deze zomer. De befaamde Talkies terras guide zit verpakt bij de juni-/juli-editie van Talkies Magazine welke vanaf vrijdag 7 juni in de winkels ligt.

Deze Terras Special wordt extra gepromoot door middel van de instore mediacampagnes door heel Nederland in onder andere AKO, Bruna, Primera en de Bijenkorf! Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Nikita via nikita.kanjer@talkiesmagazine.nl of bel 020 223 58 12.

  CONTACTPERSOON
  GEGEVENS  OPENINGSTIJDEN


  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  FOTO'S

  Upload hieronder 4 foto's (waarvan 1 liggend) in hoge resolutie
  (Filetype: JPG; Max: 2MB per foto)

  Enkel als u kiest voor een 2/1 pagina:


  IK GA AKKOORD MET


  1/1 PAGINA FULL COLOUR IN DE TALKIES TERRAS GUIDE 2024 EN BETAAL SLECHTS €325,-
  2/1 PAGINA FULL COLOUR IN DE TALKIES TERRAS GUIDE 2024 EN BETAAL SLECHTS €550,-
  Voor dit bedrag verzorgt Talkies Media B.V. de opmaak en redigeert de aangeleverde tekst volgens het Talkies stramien. De Talkies Terras guide is na te bestellen tegen een gereduceerd tarief.

  FACTUURADRES


  N.B. De opmaak is volgens het Talkies stramien. Voorafgaand aan het drukproces ontvangt u ter controle van de inhoud (tekst en beeld) een proefopmaak. U heeft recht op 1 keer wijzigingen/ verbeteringen. Direct na publicatie ontvangt u een factuur met het totaalbedrag.