MOEDERDAGCADEAU

Hebben! Deze statement vaas van Romy Boomsma

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket.

Romy heeft een grote liefde voor bloemen en staat, onder andere door haar geliefde keramieken creaties, bekend als creatieve alleskunner. Tot nu toe waren Romy’s designs op keramiek niet te koop, maar daar komt verandering in. Exclusief voor bloomon ontwierp zij een kleurrijke vaas. Deze keramieken vaas heeft een dromerig design en bestaat uit handgemaakte schilderingen van Romy. Iedere vaas is uniek en handgemaakt door Royal Goedewaagen Nederland. bloomon’s floral designers hebben voor Romy’s vaas een bijpassend moederdagboeket samengesteld, gevuld met Romy’s favoriete voorjaarsbloemen in zachte pastelkleuren.

Romy: ‘Voor het ontwerp heb ik gekozen voor een paar van mijn favoriete schilderingen, namelijk bloemen en planten. Deze komen bij mij bijna altijd terug op mijn keramiekwerk, net als rommelige sterretjes en een combinatie van kleuren als blauw en oranje. Het is de grootste vaas die ik ooit heb ontworpen, dus dat was een leuke uitdaging. Het is een mooie, stevige vaas geworden, perfect voor mooie grote bossen bloemen. Een vaas die hopelijk voor heel wat jaren plezier gaat zorgen!’

LEES OOK: ZO CREËER JE EENHEID IN JE INTERIEUR

De bloomon x Romy Boomsma vaas is vanaf week 16 in een beperkte oplage te koop via bloomon.nl.