Grandeur en elegantie

Tip! Bezoek deze prachtige interieurwinkel

In het markante rijksmonument op de kop van de Amsterdamse P.C. Hooftstraat is ‘s werelds eerste Eichholtz flagship store geopend, in samenwerking met Decor Amsterdam. Vanuit het statige pand komt de chique, continu wisselende collectie tot leven en brengt Eichholtz Amsterdam beleving en grandeur terug in de retail.

Eichholtz heeft zich met een breed assortiment aan high-end meubelen, verlichting en accessoires van oudsher gericht op verkoop via retail. Binnen het assortiment van Decor Amsterdam speelt het merk al jarenlang een grote rol en in 2020 hebben beide merken samen de eerste Nederlandse Eichholtz winkel op de Overtoom geopend. Het nieuwe Eichholtz Amsterdam vind je in het monumentale en op het Rijksmuseum uitkijkende pand op de P.C. Hooftstraat 1.

‘Langzaam maar zeker zijn veel iconische winkels uit het hoofdstedelijke straatbeeld verdwenen. IJkpunten die een gezicht geven aan de stad, zoals je die in Parijs, Londen en New York nog wel hebt. Eichholtz Amsterdam brengt nieuw elan. Dat doen we niet alleen met een vernieuwend retailconcept maar ook door middel van spraakmakende events. De P.C. Hooftstraat is de plek waar alles samenkomt’, aldus Thomas Schuchard, eigenaar van Decor Amsterdam en dé drijvende kracht achter Eichholtz Amsterdam

Interieurwinkel Eichholtz Amsterdam

Verspreid over drie verdiepingen brengt Eichholtz Amsterdam grandeur. De collectie wisselt meerdere keren per jaar en maakt van elk bezoek een ontdekkingstocht. Eichholtz Amsterdam pakt vanuit het majestueuze pand ook de rol van smaakmaker, of het nu om een volledige inrichting of accessoires gaat.

Interieur professionals kunnen, ook samen met hun klanten, inspiratie opdoen in de winkel. Daarnaast beschikt Eichholtz Amsterdam over een moderne designstudio. Hier worden in samenspraak met klanten complete projecten gerealiseerd, van residentiële tot commerciële ruimtes. Schuchard: ‘De tijd die je thuis doorbrengt is waardevol. Dat is waar je oplaadt. Eichholtz Amsterdam brengt de nieuwste collecties van Eichholtz samen op één inspirerende locatie, een beleving voor eenieder die zich ook thuis graag onderdompelt in esthetiek en elegantie.’

ZIE OOK: BINNENKIJKEN BIJ INTERIEURSTYLISTE MARLOT WILLEMS (JOLIELOT)