Talkies Tipt

Christmas starts here met Emma Heesters

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groots en gratis event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 16 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Emma Heesters op en speelt zij natuurlijk haar grote hits in een leuke mix met de welbekende kerstnummers. Speciaal voor de Westfield clubmembers worden er binnenkort 1.000 gratis tickets vrijgegeven om het exclusieve optreden van Emma Heesters live mee te maken op Central Plaza, midden in de mall!

Voorafgaand aan het optreden van Emma Heesters zal zij, net zoals Kris Kross Amsterdam en Zoë
Tauran dit vorig jaar deden, de kerstverlichting van de mall onthullen door op de Christmas Starts Here- knop te drukken. Na dit speciale moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering tijdens het shoppen.

Vanaf het turn on the lights moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering. Naast het shoppen van cadeaus is het voor de bezoekers een geweldige beleving om alvast in de feeststemming te komen. De winkels zijn elke dag geopend tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop tot 23.00 uur. Zijn de aankopen gedaan? Dan vloeit een dag winkelen bij Westfield Mall of the Netherlands moeiteloos over in ontspanning en is er naast het shoppen genoeg te doen voor de hele familie zoals het bezoeken van een spa, Peppa Pig World, indoor speelpaleis, bioscoop, gamestate en nog veel meer.