#vanlife

Unieke kampeerervaring in eigen land

Droom jij altijd al van een echte vanlife experience? De mannen van ‘De Camphanen’ maken dit mogelijk met een heuse reizende camping. Slaap een week lang in een unieke kampeerervaring in de prachtige Nederlandse natuur. Je wordt meegenomen op mentale roadtrip voor een life changing campervaring!

Bij aankomst staan er 25 unieke vintage voertuigen ready-to-sleep-busjes klaar op De Camphanen. Van zespersoons DAF-stadsbus tot een customized brandweerwagen. Ook zijn er gezellige buitenzitjes, kampvuur en sanitaire voorzieningen. Ook aan de avontuurbeleving is gedacht. De Camphanen is ideaal voor gezinnen met een knuffelbos met wildlife knuffels en een kinderdisco. Als de kids slapen, is het natuurlijk tijd voor de ouders om te feesten. Op de nomadenplek staan diverse foodtrucks, waar je naast een patatje mayo ook een gezonde hap kunt scoren. Daarna kunnen de voetjes van de vloer in de silent disco. Heb je het iets te bont gemaakt? De mini-melkboer koffiejuffrouw pept je weer op. Na een week lang avonturieren, hoef je alleen je eigen spulletjes mee te nemen én ben je een unieke campervaring in eigen land rijker.

De Camphanen reist deze zomer naar het groene Ewijk. Met een prachtig meer met kraakhelder water, gelegen in natuurgebied De Groene Heuvels. Het zandstrand biedt de ideale gelegenheid om aan je tan te werken en in het meer kan goed gesupt worden. Ook de omgeving is een absolute must see. Huur een bakfiets en ontdek de omgeving langs de Waal of fiets naar het gezellige Nijmegen.

Oprichters Victor en Sander hebben veel campervaring met het gezin. Victor heeft ruim een jaar met zijn vriendin en twee kindjes door Europa gereisd in een gele stadsbus. Met De Camphanen willen ze dat andere mensen dit ook ervaren: een week lang een ander leven. Omdat het juist nu heerlijk is om te genieten in eigen land, zijn ze op het idee gekomen van de reizende camping waar je slaapt in unieke campervans. Zo ervaar je tóch nog een beetje het leven on the road.

Enthousiast geworden? De unieke camperervaring is te boeken van 18 juli t/m 25 september. Er is keuze uit 25 unieke voertuigen, die onderverdeeld zijn in 3 categorieën:

  • 4-persoons vintage caravan – € 695,- voor een week
  • 4-persoons vintage camper – € 895,- voor een week
  • 5-6-persoons vintage camper – € 1.095,- voor een week

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Check voor meer info: decamphanen.nl of instagram.com/decamphanen.