WIN! 1x een gepersonaliseerde halsband voor jouw viervoeter

Les Deux Chiens staat voor liefde, kwaliteit, vakmanschap en ambacht. Het leer voor de halsbanden en riemen wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Italië naar het atelier in Waalwijk: het hart van de bloeiende Nederlandse leerindustrie. Met passie voor ambacht en een gevoel voor hoge kwaliteit wordt elke halsband met de hand vervaardigd. De riemen kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van je lieve hond. De producten worden altijd met aandacht verpakt. Een sieraad voor je hond en een cadeautje om uit te pakken.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.

   Extra kans maken? Volg @official.lesdeuxchiens op Instagram!