Win! 1x Foreo BEAR™ 2 + & Supercharged™ Serum 2.0 t.w.v. €479

Met een glowy skin het nieuwe jaar in? BEAR™ 2 maakt gebruik van microcurrent en T-Sonic™ massage om meer dan 65 spieren in het gezicht en de hals te trainen. Dit apparaat verstevigt de huid voor een jeugdige, strakke uitstraling en zorgt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Ook is aangetoond dat een behandeling met de Bear™ 2 de productie van collageen en elastine verhoogt. De T-Sonic™ massage verbetert de lymfedrainage, waardoor er minder vocht wordt vastgehouden. BEAR™ 2 stimuleert de microcirculatie en maakt de huid voller door zuurstof en essentiële voedingsstoffen naar de huidcellen te brengen – om het huidvernieuwingsproces te versnellen en pigmentvlekken te vervagen voor de ultieme glow

Het FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0 is perfect te gebruiken in combinatie met BEAR™ 2. Van dit serum is klinisch bewezen dat het de collageenproductie type 1 aanzienlijk verhoogt, waardoor de huid steviger wordt en rimpels minder zichtbaar worden. Door de combinatie van hyaluronzuur, elektrolyten, ceramiden en squalaan is klinisch bewezen dat het vochtgehalte van de huid na verloop van tijd verhoogt, met 46% na 2 uur en 55% na 4 uur. Als resultaat ziet de huid er gladder en stralender uit.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.