Win! 3x Rivièra Maison Kerstkalender 7 Days Till Christmas t.w.v. €79,95

Als je popelt van verlangen naar de gezelligheid rond de kerstdagen, kun je de laatste week aftellen met deze 7 Days till Christmas doos van Rivièra Maison. Elke dag een leuke verrassing uitpakken tot aan kerst!

Voel je het al? De feestdagen komen steeds dichterbij en Rivièra Maison staan klaar om je nóg een keer te verrassen met de 7-daagse adventskalender! Je ontvangt in de box een groot assortiment aan uitblinkende kerstdecoratie voor in huis, hoe leuk!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.