WIN! De nieuwste Wonder Me Bronzer & Wonder Me Glow van PUPA Milano t.w.v. €56,50

Beautylovers opgelet: maak kans op de nieuwste Wonder Me Bronzer & Wonder Me Glow van PUPA Milano t.w.v. € 56,50.

Wonder Me Bronzer Medium Neutral t.w.v. €27

De Wonder Me Bronzer zorgt voor een natuurlijk gebruinde huid met een matte finish. Het product perfectioneert de teint, maakt de huid glad en geeft een gezonde uitstraling, zonder een poedereffect op de huid.

Wonder Me Glow Rose Gold t.w.v. €29,50

De Wonder Me Glow Highlighter geeft het gezicht een unieke glans. De innovatieve formule combineert de gloed van een vloeibare highlighter met de lichtheid van een compact poeder en voelt zijdezacht en glad aan op de huid.Extra kans maken? Volg PUPA Milano ook op Instagram!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.