Win! Overnachting voor 2  bij INNSiDE by Meliá Amsterdam inclusief ontbijt

Het nieuwe jaar beginnen met een uitstapje naar onze hoofdstad? Win een overnachting voor twee bij INNSiDE by Meliá in Amsterdam mét ontbijt! Flagshiphotel INNSiDE by Meliá Amsterdam is een levendig lifestylehotel in het hart van zakendistrict Zuidas. De hoogstaande kwaliteit, het mooie uitzicht over de stad en uitstekende verbinding (hallo station Amsterdam Zuid!) maken het hotel en bijbehorende horeca tot de perfecte plek voor zakelijke bezoeken, gezellige etentjes en stapavonden.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.