WIN! 1 x Bedrade Slimme Thermostaat t.w.v. €219,99!

Een slim huis is populairder dan ooit tevoren: op dit moment heeft al 37% van de Nederlanders gekozen voor slimme apparatuur. Ook slimme thermostaten worden snel populairder: in de eerste negen maanden van 2021 steeg de verkoop met 29%. Dit is geen verrassing, want door de torenhoge energieprijzen is een slimme thermostaat een eenvoudige en betaalbare manier om de energiekosten wat te drukken. De slimme thermostaten van tado kunnen de stookkosten tot gemiddeld 22% verlagen, wat leidt tot een besparing van €216,-per jaar voor een gemiddeld Nederlands huishouden.

tado° helpt je met het klimaatbeheer in jouw huis. De slimme thermostaat is ontworpen om je leven comfortabeler te maken zonder dat je hoeft in te leveren op comfort. Bovendien zorgt deze slimme klimaatassistent ervoor dat je kosten kunt besparen op je energierekening.


Bij de slimme thermostaat hoort ook een app. Met de tado°-app krijg je eenvoudig toegang en controle over jouw verwarmingssysteem, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt gebruikmaken van diverse functies, zoals: 

 • Geolocatie (in- en uitschakelen bij verlaten of betreden van je huis)
 • Open Raam Detectie (verwarming wordt uitgeschakeld bij een openstaand raam)
 • Aanpassingen aan weersvoorspellingen
 • Binnenklimaatcomfort (tips om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren)
 • Slim schema 
 • Aansturing per kamer
 • Controle van warm water
 • Inzichtelijke rapporten
 • Naadloze Smart Home-integratie met en spraakbesturing via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT

tado° heeft kortgeleden een nieuwe feature aan hun app toegevoegd, genaamd Energy IQ. Energy IQ stelt tado°-gebruikers met Auto-Assist in staat hun energiekosten onder controle te houden.

Doe mee en win nu de Bedrade Slimme Thermostaat t.w.v. 219,99 euro!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

  Fout: Contact formulier niet gevonden.