WIN! 15x The best dutch interior design 04 t.w.v. €125

The Best Dutch Interior Design 04  toont de meest hoogwaardige interieurprojecten en vaak niet eerder gepubliceerde droomprojecten. Vooraanstaande architecten uit Nederland geven in een persoonlijk gesprek een inkijkje in hun leven en werkwijze.

Het indrukwekkende boek ‘Best Dutch Interior Design 04′ is per direct beschikbaarHet vorige boek The Best Dutch Interior Design 03 was in de pre-sale in no time uitverkocht. Ook dit prachtige nieuwe boek zal weer gevuld zijn met de meest exclusieve interieurs gecreëerd door vooraanstaande architecten. Er is enkel gebruik gemaakt van de beste materialen zoals de combinatie van verschillende diktes van papier, gedrukt met behulp van de laatste geavanceerde offset technieken.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.