Win! 2x JUNGLÜCK Adventskalender t.w.v. €292,-

Junglück heeft alvast alle hoogtepunten van 2023 verzameld in hun nieuwe adventskalender. Verpakt in een handige bewaarbox, vind je hier al hun nieuwste en favoriete producten uit het jaar. Deze kalender is geschikt voor man en vrouw en voor ieder huidtype. Win nu 2x de JUNGLÜCK adventskalender vol met biologische en veganistische skincare voor je geliefde of jezelf!

De Advertentskalender is gevuld met in totaal 12 volle en speciale maten en 13 proefmaten, waaronder verschillende exclusieve producten die alleen in deze kalender te vinden zijn. JUNGLÜCK focust op biologische en veganitische ingrediënten en streven naar de hoogte kwaliteit door gebruik te maken van natuurlijke extracten, oliën en plantenboters. Hun producten bevatten geen synthetische kleurstoffen, parabenen, siliconen of andere schadelijke stoffen. Daarnaast zijn de producten dierproefvrij en bevatten duurzame verpakkingen.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.