WIN! 2x Your Super Superwoman Bundle t.w.v. €116,99

Iedereen weet dat gezond eten belangrijk is, maar de realiteit is dat we slechts 131 gram groente en 130 gram fruit van de benodigde dagelijkse 450 gram op ons bord te leggen. Your Super wil mensen inspireren én concreet verder helpen om gezond en gelukkig te leven met behulp van biologische, gezonde voeding. Het bedrijf maakt goed eten gemakkelijk met functionele voedingsmixen, bomvol natuurlijke vitamines en mineralen. Deze verhogen niet alleen de inname van micronutriënten – vitamines, mineralen en oligo-elementen – maar ondersteunen ook de gezondheid. De superfood- en plantaardige proteïnemixen zijn honderd procent biologisch en bestaan uit natuurlijk gedroogde ingrediënten zonder vulstoffen, zoetstoffen of kunstmatige toevoegingen.

Your Super stelde de Superwoman Bundle samen, speciaal ontwikkeld voor vrouwen die de wereld willen veroveren en tegelijkertijd hun gezondheid willen verbeteren. De bundel bevat, naast de vijf krachtige superfoodmixes, het 7-day Superwoman Plan.

The Superwoman Bundle bevat:

 • Moon Balance voor de ondersteuning van happy hormones
 • Forever Beautiful om je huid te voeden van binnenuit
 • Plant Collagen voor een natuurlijke collageenboost
 • Plant Protein voor een zuivere variant proteïnen
 • Magic Mushroom om je te helpen relaxen

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.