WIN! 3x boek Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

In augustus 2020 begonnen ROSE stories en Firma Twist een crowdfunding voor de realisatie van de Nederlandse versie van de internationale bestseller Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes. Binnen een maand werden ruim drieduizend boeken verkocht en kon het boek in productie. Het verschijnt vandaag op 8 maart, Internationale Vrouwendag. In het boek staan honderd inspirerende verhalen over Nederlandse vrouwen van toen en nu: van Anouk Teeuwe tot Mata Hari en van Audrey Hepburn tot Khadija Arib.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen is een verzameling van honderd verhalen over buitengewone Nederlandse vrouwen. Rolmodellen die tegen de stroom in gaan, hun eigen pad kiezen en durven zijn wie ze willen zijn. Rolmodellen die essentieel zijn in het doorbreken van, diepgewortelde en traditionele, stereotypen over hoe mannen en vrouwen zich horen te gedragen en (jonge) kinderen inspireren om groots te dromen.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

    Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

    Stap 3: Vul je gegevens in

    Fout: Contact formulier niet gevonden.