WIN! 3x beach set van het Italiaanse haarmerk Cotril t.w.v. €81,50

De Cotril Beach-lijn is eindelijk terug van weggeweest! Cotril is een professioneel haarmerk uit Italië en staat bekend om een scala aan iconische producten, ideaal om huid en zelfs haar te verzorgen tijdens de heetste dagen van het jaar. Met deze producten heb je een gehydrateerde huid en zacht en beschermd haar. De verschillende producten gezamenlijk zorgen voor een complete beach– en beautyroutine, wat zich voornamelijk richt op het beschermen van het haar. 

De set heeft een waarde €81,50 euro en de volgende producten zitten in de set:

 • Cotril Instant Beach water
 • Cotril after sun protective oil
 • Cotril Beach hair & body shampoo
 • Cotril Beach after sun recovery mask
 • Cotril Beach protective lipbalm

Beach instant beauty water

Dankzij de diepe werking, maakt dit innovatie ‘water’ het mogelijk om in slechts enkele ogenblikken droog en gevoelig haar na blootstelling aan de zon te verzachten en ontwarren.

15 ML voor €7

Beach hair & body shampoo

Ideaal om het haar en lichaam te reinigen en hydrateren na wat zonovergoten uren. Dankzij een mix van actieve ingrediënten beschermt het het haar tegen zout, chloor, wind en zon.

Beach after sun recovery mask

Een onmiddellijk herstellend masker, dat vrijwel direct na het aanbrengen je haar voeding, hydratatie en verzorging geeft.

Geef je haarverzorging een boost tijdens zonnige dagen

Beach sun protective milk

Deze zonnemelk met SPF 10 beschermt tegen externe weersinvloeden en tegen UVA- en UVB-straling die het haar dof en futloos maken. De zonnemelk is een heel veelzijdig product wat te gebruiken is voor, tijdens en na blootstelling aan de zon.

De veelzijdigheid van de producten biedt een allround zonbescherming

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.