Win! 3x Pupa Make-up set t.w.v. €89,95

Win! 3x Pupa Make-up set t.w.v. €89,95! Deze prachtige set bevat alles wat je nodig hebt voor stunning make-up look! Het Italiaanse merk Pupa Milano make-up is speels van karakter! De kleur rood staat centraal bij Pupa. Rood betekend passie, uitstraling en energie. De make-up is voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van specialisten en bevatten zoals gezegd veel natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en zijn niet op dieren getest.

Win! 3x Pupa Make-up set t.w.v. €89,95! Deze prachtige set bevat de volgende producten:

 • Pupa Red bucket pouch
 • Pupa Vamp! mascara all in one
 • Pupa Eyebrow plumping gel 002
 • Pupa BB cream all skin types 001
 • Pupa Made to last definition eyes 101

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.