WIN! 3X REBEL CACTUS KINDERSMARTWATCH

Met Rebel Cactus kindersmartwatch om de pols is je kind altijd bereikbaar en raak je elkaar nooit meer kwijt. Op het strand, in het pretpark, tijdens het ravotten op de camping en op wintersport in het klasje. Kinderen gaan op avontuur, ontdekken, spelen en leren. Leve de vrijheid! En als ze je nodig hebben, dan appen, chatten of bellen ze wel.

De Rebel Cactus Play is een belhorloge én GPS horloge ineen. Ouders gebruiken de Rebel Cactus Tracker/Ouder App en met GPS kunnen zij zien waar het kind is. Met de Rebel Cactus Tracker/Ouder App die je installeert op je smartphone, kun je op een kaartje je kind tracken. Ook kun je Geofence zones vaststellen, zodat je een bericht je krijgt telkens wanneer je kind dit gebied binnen gaat of eruit vertrekt. Of kijk in het verleden terug waar de kinderen zijn geweest. Verder voeg je met de Rebel Cactus Tracker/ Ouder App de contacten toe aan de smartwatch. Maar deze kindersmartwatch heeft méér!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.