WIN! 5x boek ‘Hutspotgod’ van trendwatcher Adjiedj Bakas

We geven in ons land nu al meer uit aan de paasbrunch dan aan het kerstdiner. Maar wat betekenen Pasen, Hemelvaart en Pinksteren in spirituele zin in deze tijd van oorlog en de bijna voorbije pandemie?Welke Grote Verhalen van vroeger blijven ons inspireren? Hoeveel christelijke waarden hebben atheïsten en agnosten in post-christelijk Nederland toch zo diep verinnerlijkt dat ze op andere manieren voortleven? Welke nieuwe rituelen en gewoonten komen op naast yoga, meditatie en intermittent fasting? In hoeverre verandert de digitale transformatie onze spiritualiteit?

Trendwatcher Adjiedj Bakas gaat in zijn nieuwste boek Hutspotgod op zoek naar een Nieuw Groot Verhaal voor Mensheid 4.0. Hij verkent de vele verschillende manieren waarop de mensen in deze vreemde tijd hun spirit (her)vinden. Tijdens de coronapandemie gingen we vaker bidden. Blijft dat? Rituele wassingen kunnen in de moderne badkamer annex thuisspa thuis plaatsvinden. Wierook, geurkaarsen, oliën en zepen, afgeleid uit religieuze rituelen vanuit de hele wereld vinden hun weg naar onze eigen badkamer. We gaan vaker naar de sauna of hammam en zwemmen in meertjes en riviertjes, ook als het koud is, rukt op sinds de Iceman het heilzame effect van koud water tot ons bracht. Nu we steeds vaker een huisdier hebben is er ook markt voor het Nepalese hondenfestival.

In de nieuwe editie deden we een interview met Adjiedj, maak nu kans op het winnen van zijn boek!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.