WIN! 5x Laura Mvula Google Nest Hub-box

De Britse singer-songwriter Laura Mvula, bekend van haar internationale hit ‘Green House’, keert na vijf jaar terug in de schijnwerpers met de release van haar aankomende en langverwachte album ‘Pink Noise’. Als voorproefje op haar album brengt de met een ‘MOBO’ award bekroonde zangeres twee muzikale remixes van haar gloednieuwe hitsingle ‘Church Girl’ uit. 

Niemand minder dan de Franse Disco-expert Dimitri From Paris en Britse dj en producer Romare hebben de remixes geproduceerd. De officiële remixes, gemaakt in samenwerking met Google Nest Sessions, zijn uit en hier te beluisteren. 

Het succesvolle Google Nest Sessions heeft sinds de lancering, internationale artiesten als Celeste, Jessie Ware, Mabel, Olly Alexander en Tove Lo een podium gegeven om mensen thuis te inspireren dagelijkse momenten leuker te maken, met muziek die past bij je stemming. Voor de nieuwste editie heeft Google singer-songwriter Laura Mvula uitgenodigd om twee mood remixes te maken van haar nieuwe single. 

Deze remixes zijn speciaal gemaakt voor de nieuwe Nest Hub met zijn verbeterde speaker maar je hebt ook toegang tot Nest Sessions vanaf een smart speaker of display met Google Assistant. De nieuwe Nest Hub heeft een handig, 7-inch scherm dat vanuit elke kamer de mood kan bepalen. De nieuwe Nest Hub heeft alles heeft wat je nodig hebt om vanaf één plek je huis te besturen. En wij mogen nu 5 nieuwe Nest Hub’s weggeven!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

    Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

    Stap 3: Vul je gegevens in

    Fout: Contact formulier niet gevonden.