Win! All You Can Eat Vega & Vegan diner voor twee

De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel staat weer voor de deur. Van 6 tot en met 12 maart wordt Nederland uitgedaagd om een week lang geen vlees en zuivel te eten. Daarom geven wij een All You Can eat Vega & Vegan diner voor twee bij Rozey! Diner stylish en volledig vega(n) bij dit unieke dining concept t.w.v. €42,50 p.p. Wat kun je verwachten? Een oesterzwam ‘peking style’, broodjes pulled jackfruit, krokante wraps, een groentefrikandel speciaal of melanzane uit de oven. Of wat dacht je van warme vegan chocolade lava? Al trek gekregen? Scrol dan snel verder en win!

Over Rozey

Roos Rutjes opende in 2019 de deuren van restaurant Rozey in Rotterdam. Na het succes van de eerste vestiging in Rotterdam, heeft Rozey inmiddels ook vestigingen geopend in Delft en Amersfoort. Bij het concept van Rozey komt alles samen: de liefde voor goed en verantwoord vega(n) eten en drinken, een prachtig design, meehelpen aan een duurzamere wereld en de ambitie om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met eerlijke en mooie gerechten. Founder Roos: “Dat wat er nog niet is maar wel noodzakelijk, wil ik waarmaken. Dat is de reden waarom ik Rozey ben gestart. Ik zag mogelijkheden binnen Club Culinair. Deze club is gespecialiseerd in horecaformules en ik mocht hier met mijn duurzame ideeën bij aansluiten.”

Vroeger (20 jaar terug) at Roos nog regelmatig vlees en vis. Inmiddels is ze ervan overtuigd dat een dieet met veel groente, fruit, noten, wieren en kruiden heel gezond is en beter voor de wereld die we met z’n allen moeten delen.

WIN een diner voor 2 bij Rozey

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.