WIN! Groot Merci chocolade-pakket voor Nationale Bedankdag

Waardering uitspreken voor allerlei belangrijke mensen in je leven wordt vaak vergeten. Denk aan de werkstukmaker, vuilnisbuitenzetter, klusser, bakfietsverhuizer, langsdelijnaanmoediger of schoolreisvrijwilliger. Vandaag op 21 september is het Nationale Bedankdag in Nederland en dat is hét moment om je dierbaren te bedanken voor vanzelfsprekende dingen.

De Nationale Bedankdag keert internationaal jaarlijks terug op 21 september. Dit is het tweede jaar dat de dag ook in Nederland wordt gevierd. Op de Nationale Bedankdag worden mensen geïnspireerd elkaar vaker te bedanken. merci – hey, wie anders? – hoopt dat mensen op deze dag extra stilstaan bij wie ze willen bedanken en waarom.

Het is een kleine moeite met een groots effect. Bedanken maakt blij en zorgt voor een warm gevoel bij de ontvanger en gever van het bedankje. Wie bedank jij op 21 september? De klaar-over, overalaandenker, kinderoppas, bob, hondenuitlater of moedinprater? We geven 5 keer een groot merci pakket vol chocolade weg. In dit pakket zit 1 grote doos merci (450 gr), 3 kleine dozen merci (250 gr) met speciale limited edition bedankcovers, 2 zakken merci petits, een t-shirt en een aantal bedankkaartjes. Verras jouw dierbaren met merci chocolade en bedank ze voor de alledaagse momentjes!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.