WIN! Italiaanse lunch en Baileys Tiramisu Workshop

Tiramisu is waarschijnlijk een van de bekendste desserts ter wereld en laat hiermee de harten van vele zoetekauwen sneller kloppen. Net op tijd om knus de herfst te starten komt Baileys met de klassieker in een fles: de nieuwe Limited Edition Baileys Tiramisu. Voor de lancering organiseert Baileys samen met televisie chef en kookboeken schrijfster Roberta Pagnier op zondag 25 september een heerlijke Italiaanse lunch en Baileys Tiramisu workshop. Jij kunt samen met een plus één, eenplek aan tafel winnen!

De nieuwe samenstelling bestaande uit Baileys Irish Cream likeur, mascarpone, espresso en een vleugje chocolade zorgt voor een Italiaanse flair en speciale momenten van genot in één. On the rocks om te toasten met vrienden, gezellig op de bank na een lange herfstwandeling of als dessert bij je volgende etentje – de nieuwe Baileys Tiramisu valt bij iedereen in de smaak en brengt je weer helemaal terug naar je laatste Italiaanse vakantie.

Baileys Tiramisu en TV chef Roberta Pagnier

‘Tiramisu, zonder twijfel mijn eerste keuze als het om Italiaanse desserts gaat. Heerlijk romig, zoet en vol van smaak, soms heb ik dat gewoon echt nodig. Glaasje Bailey’s Tiramisu erbij of erin, en je kunt op de bank ploffen. #deliciousitalianfood’, aldus Roberta Pagnier. Roberta Pagnier is half-Italiaans en kent alle fijne kneepjes van de Italiaanse keuken. Zij neemt jullie graag mee in de wondere wereld van Baileys en Italiaans eten. Waar men normaliter achter de buis zit te watertanden wanneer zij Roberta zien koken, biedt Baileys met Roberta nu de mogelijkheid om tijdens een exclusieve lunch en Baileys workshop van het begin tot het eind bella Italia te proeven. Op zondag 25 september kun jij – inclusief plus één een plek aan tafel winnen bij het gezellige Mondo Mediterraneo in Amsterdam. De winactie loopt tot dinsdag 20 september.

Fotocredit: Sophie Laubert Photograpghy

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.

   Baileys Tiramisu is vanaf september 2022 verkrijgbaar voor €19,99 bij onder andere de Gall & Gall.