WIN! Perfect Health Check

WIN! Premium Health Check

Je bloed is letterlijk de spiegel van je gezondheid. De Premium Health Check bestaat uit een uitgebreid bloedonderzoek, een persoonlijk leefstijlonderzoek, een goed onderbouwd advies en supplementen op maat. Op deze manier krijg je een betrouwbare status quo van je gezondheid. De Premium Health Check is een APK, maar dan voor het lichaam.

De uitslag van deze health check-up is een must voor je gezondheid. Iedereen wil toch weten hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld? Dankzij De Premium Health Check kan Perfect Health gericht adviseren hoe je je gezondheid op belangrijke onderdelen kunt verbeteren. Er is op dit moment veel aanbod op het gebied van supplementen, maar Perfect Health staat voor nooit meer zomaar supplementen slikken. Maar echt onderbouwd advies op basis van jouw gezondheid.

Perfect Health wil door kennis te delen over supplementen, bloedonderzoek en optimale spiegels mensen inzicht geven dat je zelf in controle bent. En je dit ook preventief d.m.v. een bloedonderzoek 1 x per jaar kunt controleren. Gezondheid is nu belangrijker dan ooit!

Wil jij ook je gezondheid optimaliseren? Doe mee en win een Premium Health Check!

LET OP: Voor deze winactie moet je naast Talkies ook het Instagramaccount van Perfect Health volgen om kans te maken! Vergeet dus niet om naast onderstaande stappen ook de Instagram van Perfect Health te volgen.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

    Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

    Stap 3: Vul je gegevens in

    Fout: Contact formulier niet gevonden.