WIN! See You spiegelset van Studio Mippe t.w.v. €135

Studio Mippe bestaat uit Dutch Design duo Michiel en Katelijn. Hij won de afgelopen jaren diverse prijzen (waaronder een Best of the Best Red Dot award), verwerkt techniek en materiaal op fabuleuze wijze en kan alles maken wat Katelijn hem vraagt. Zij volgt sinds ze kan lezen alle trends in design en woonbladen, heeft het juiste gevoel voor trends en kwaliteit, en houdt van kleur. Een bijzondere kleur verdient volgens haar een briljante naam. Dat komt dan ook duidelijk terug in de kleur- én naamkeuze van Sweet.

Sweet is een hoogwaardig stalen wandsysteem waarvan je de diverse plankjes, haakjes en schaaltjes op vele manieren kunt combineren tot een stijlvolle eyecatcher in je interieur. Het systeem is nu uitgebreid met nieuwe producten en nieuwe kleuren, zodat er nog meer variatiemogelijkheden zijn.

Spiegelset See You past in elke gang of toilet en is perfect voor een snelle make-up of haarcheck, terwijl de bijbehorende Hook On haakjes en Sweet tray zich prima lenen voor het opbergen van sleutels, toiletspulletjes, sieraden of je mobieltje.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.