WIN! Twee tickets voor Unfold.art in Amsterdam

Deze winactie is inmiddels verlopen.

Win! Twee tickets voor Unfold.art in de Gashouder in Amsterdam. Unfold.art biedt een geheel nieuwe vorm van kunstbeleving aan waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Een adembenemende en meeslepende ervaring in een geheel nieuwe categorie. Jij kunt nu tickets winnen voor de nieuwe liveshow SORA van NONOTAK.

Door samen te werken met de meest innovatieve artiesten op het gebied van kunst, technologie, new media en muziek, verlegt Unfold.art de grenzen van de verbeelding door middel van reusachtige immersive art ervaringen. Zie het als een reizend concept, met Amsterdam als beginpunt, die deze bijzondere audiovisuele ervaringen naar blackbox locaties over de hele wereld brengt, met een jaarlijks vernieuwde show.

Vanaf 6 januari 2023 zal Unfold.art’s nieuwste creatieve samenwerking, SORA, de legendarische Gashouder in Amsterdam overnemen. De imposante installatie wordt gemaakt door beeldend kunstenaar Noemi Schipfer en kunstenaar/muzikant Takami Nakamoto, die samen het creatieve collectief NONOTAK vormen. NONOTAK werkt met licht- en geluidsinstallaties waarbij ze etherische, meeslepende en droomachtige omgevingencreëren. Deze zijn gebouwd om de kijker te omarmen, maar ook uit te dagen. De show is op drie manieren te bewonderen:

  • Door NONOTAK zelf gegeven liveshows, waar Noemi en Takami vanonder het kunstwerk een performance geven. Als toeschouwer word je langs verschillende dimensies meegenomen in deze voorstelling op gezette tijden.
  • De exhibition, zonder begin of eind, is een bijna meditatieve ervaring waar je rustig bij kunt gaan liggen of zitten en tot een diepe ontspanning kunt komen. De muziek is hypnotiserend en de ervaring die de installatie biedt, energiek.
  • In samenwerking met Audio Obscura zal er ook een rave op het programma.