WIN! Zijden essentials van Dore & Rose t.w.v. €69,-

Wees een echte sleeping beauty met de zijden essentials van Dore & Rose. De items van dit beautymerk kennen tal van voordelen. Een zijdezachte huid zonder onzuiverheden en pluisvrij en gezond haar? Dore & Rose is here for you. Ideaal!

De bundel (t.w.v. €69,00) bestaat uit een premium zijden kussensloop, een slaapmasker en een grote scrunchie. Deze items zorgen ervoor dat je huid en haar niet beschadigd raken door wrijving tijdens het slapen.

De voordelen op een rij:

 • Zacht voor de gevoelige huid
 • Voorkomt acné, breakouts en een droge huid
 • Voorkomt klitten, pluizig haar, haaruitval en gespleten punten
 • Onttrekt geen vocht uit de huid en zorgt voor een betere werking van andere huidverzorgingsproducten

Winnen

Kans maken op deze essentials bundel in de kleuren No.37 Rocher Lunaire en No.24 Beau Temps? Dat kan! We mogen namelijk 5 bundels weggeven. Kans maken? Volg onderstaande stappen.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de Talkies Magazine socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.