Luxury beauty and skincare

Anna Nooshin lanceert eigen cosmeticalabel: Noosh

Multi-ondernemer Anna Nooshin heeft haar eigen cosmeticalabel ‘Noosh’ gelanceerd. De producten van Noosh zijn van hoge kwaliteit, cruelty free en veelal vegan. Uniek aan Noosh is het membership. Als member ontvang je elke maand een nieuwe collectie Noosh-producten, die jouw eigen schoonheid naar een hoger niveau tillen – van make-up tot skincare en haircare.

Iedereen is mooi van zichzelf, vindt Anna Nooshin. Om goed voor de dag te komen is dan ook niet veel opsmuk nodig. Nooshin miste echter nog een beautylijn met producten die natuurlijk, duurzaam, inclusief, betaalbaar en daarnaast ook makkelijk in gebruik zijn. Producten die nét even die extra glow geven.

Noosh-members ontvangen iedere maand een nieuwe collectie, die in gelimiteerde oplage beschikbaar is. De collecties zullen bestaan uit colored cosmetics, maar ook haar- en skincare-producten. Deze zijn altijd 100% cruelty free, veelal vegan en ontwikkeld met Noosh’ eigen formules. De producten worden geproduceerd in Italië, waar de standaarden hoog zijn en gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten. Toch blijft de prijs scherp: voor €24,95 heb je maandelijks een box met vier tot vijf beautyproducten, want Anna Nooshin vindt dat premium beauty voor iedereen beschikbaar moet zijn. Hoe dat kan? Alle tussenpartijen zijn uit het productieproces gehaald en bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van onnodige verpakking. Zo wordt ook de ecologische voetafdruk klein gehouden.

“Noosh is ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt, maar geen zin heeft om ’s ochtends uren voor de spiegel te staan. De producten zijn dan ook ontwikkeld om je eigen schoonheid te benadrukken. Beauty for your best self, zeggen we.”

Anna Nooshin

The Bisou Collection

De eerste members zullen in april The Bisou Collection ontvangen – een eerste kennismaking met Noosh, met daarin vier producten. In de box vind je het Xoxo Eye Palette, het Me Time-gezichtsmakser, de Diamond-Kissed Lipgloss en Magic Luminizer Highlighter. Een collectie die je een instant glow up geeft. Noosh-members zullen niet alleen elke maand een box met nieuwe producten ontvangen, ook heb je als Noosh-member toegang tot een inclusieve, online community voor dromers en doeners. Een platform vol member only content met tips & tricks, masterclasses en interactieve concepten.

Check nooshbeauty.com voor meer info.