Zien: Bella Hadid slaat handen ineen met Charlotte Tilbury

Ze is hét supermodel van deze generatie, vooruitstrevend en geeft een unieke draai aan al haar creatieve projecten. We hebben het over Bella Hadid. Het topmodel van Nederlandse en Palestijnse afkomst is het nieuwe gezicht van Charlotte Tilbury! Grote namen als Kate Moss en Lily James gingen haar voor. Charlotte Tilbury bestaat dit jaar alweer tien jaar en staat bekend om het creëren van elegante make-up looks. Bella en Charlotte Tilbury bundelen samen hun krachten om iedere make-upliefhebber te inspireren. Bella vertelt hier meer over de samenwerking!

Bella Hadid over de samenwerking met Charlotte Tilbury

‘Ik bewonder Charlotte al jaren, ze is een ware creatieve kracht en we delen allebei een passie voor het bevorderen van zelfvertrouwen en het creëren van een betekenisvolle beautygemeenschap. Toen ik Charlotte zag op het Prince’s Trust Gala afgelopen jaar herinner ik me dat ze stond te dansen aan de tafel naast mij (wij waren de enige die opstonden en dansten). Het universum wilde dat we die avond samen zouden zijn, en kijk waar we nu staan!’

De perfecte match

‘Ik ben altijd oprecht geobsedeerd geweest door alle producten van Charlotte, ze zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben ongelooflijke resultaten. Het is belangrijk voor mij om mijn make-up te kunnen vertrouwen, en ik weet dat de kwaliteit en technologie van Charlotte’s producten betekenen dat ik er op mijn best uit kan zien en me zo kan voelen. Van rode lopers tot modeshows, tot fotoshoots. Haar producten maken voor altijd deel uit van mijn dagelijkse make-up routine. Of ik nu aan het werk ben of vrij ben. Ze boosten echt mijn zelfvertrouwen. Ik zie meteen het verschil op mijn huid en ze laten me van binnen stralen! Ik hou van alle producten, daarom wilde ik samenwerken met Charlotte. Ik kan niet wachten om samen unieke looks te creëren!’, aldus Bella Hadid.

ZIE OOK: SOFIA SCHWARZKOPF-TILBURY