PUPA MILANO

Dé concealer voor een flawless teint

Concealers zijn onmisbaar na een gezellig feestje, na een nacht slecht slapen of als je last hebt van donkere kringen onder je ogen. Met de juiste concealer worden donkere kringen en wallen binnen no-time weggewerkt. Daarom introduceert PUPA Milano de ‘Wonder Cover Concealer’: de nieuwe vloeibare concealer die totale dekking combineert met absolute perfectie. Een musthave voor in je beautyassortiment!

De nieuwe Wonder Cover Concealer verbergt donkere kringen, verkleuring van de huid en oneffenheden onmiddellijk, met een volledig natuurlijk resultaat. Expressielijnen en fijne rimpels worden opgevuld zonder te worden benadrukt. De volle applicator maakt de concealer makkelijk aan te brengen en gelijkmatig te verdelen, zowel op specifieke delen van het gezicht als op grotere delen. Door het brede oppervlak wordt de juiste hoeveelheid product opgenomen om in één stap oneffenheden te verbergen. De innovatieve formule van de concealer bevat een combinatie van exclusieve pigmenten en elastomeren die de concealer een optimale houdbaarheid, verhoogde pigmentatie en een hoge tot totale dekking geven. De textuur is licht van gewicht, mengt zich perfect met de huid en blijft langdurig mooi op de huid. De Wonder Cover Concealer is verkrijgbaar in zes verschillende tinten.

Ook lanceert PUPA Milano een zeer praktisch palette waar niet alleen een concealer in zit, maar ook een blush, bronzer en highlighter: het ‘Never Without Palette’. Het palette is verkrijgbaar in drie verschillende tinten en heeft vijf producten, die je huid accentueren en je een stralende teint geven.

  1. Crème Concealer – Romige en lichte textuur, die makkelijk blendt op de huid voor een stralende en natuurlijke finish.
  2. Fixing Powder – Lichte en onmerkbare textuur met een matte afwerking voor een fixerend effect.
  3. Contouring Bronzer – Zijdezachte textuur met een matte afwerking, voor een fluweelzacht gevoel.
  4. Blush – Lichte en gemakkelijk te blenden textuur, met parels en gemicroniseerde pigmenten voor een stralende finish.
  5. Highlighter – Fijne textuur voor een stralende finish, verrijkt met soft focus poeders en fijne parels voor het glow-effect.