Haargeheim

De fijnste haarproducten voor een stralende coupe

Na een bezoekje aan de kapper is het natuurlijk de bedoeling dat je je prachtige coupe zo lang mogelijk behoudt. Het geheim achter een langdurige stralende en volumineuze hairdo? De juiste haarverzorging! Daarom lanceert Schwarzkopf Professional ‘Fibre Clinix’: het nieuwe, volledig modulaire haarverzorgingsregime dat gebruikmaakt van op maat gemaakte technologie. Verleng en behoud je salonresultaten thuis volgens jouw individuele haarwensen.

Schwarzkopf Professional’s Fibre Clinix focust op innerlijke én uiterlijke haarschade. Het reconstrueert het haaroppervlak en verbindt de innerlijke haarbruggen, om de haarvezels terug te transformeren tot hun maagdelijke conditie. De vraag naar gepersonaliseerde haarverzorging groeit; een product dat al jouw haarproblemen tegelijk aanpakt. Van droog en beschadigd haar, tot gekleurd en fijn haar – en alles daar tussenin! De krachtige repairtechnologie van Fibre Clinix pakt meerdere haarproblemen tegelijk aan. De repairtechnologie bestaat uit Triple Bonding Technology en C21 Technology. Triple Bonding Technology versterkt de haarstructuur van binnenuit door het bouwen van nieuwe verbindingen, wat leidt tot haar dat tot 10x sterker is. C21 Technology beschermt de buitenste laag die bij beschadigd haar verloren is gegaan. Je haar komt dichterbij de natuurlijke perfectie en zorgt voor een betere glans en beheersbaarheid.

De Fibre Clinix-lijn kent vijf varianten – elk compleet met een shampoo, conditioner, leave-in conditioner, treatment en booster:

  • Fibre Clinix Fortify – voor beschadigd en over-behandeld haar
  • Fibre Clinix Vibrancy – voor gekleurd haar
  • Fibre Clinix Hydrate – voor droog en bros haar
  • Fibre Clinix Volumize – voor fijn en dun haar
  • Fibre Clinix Tame – voor grof, kroezig en onbehandelbaar haar