PUPA

De nieuwe Vamp! mascara

De Vamp! mascara is al jarenlang een van onze favorieten. Deze zomer komt PUPA Milano met een all-in one variant. De mascara geeft niet alleen een mooi make-up resultaat, maar ook een verstekende behandeling aan jouw wimpers.

De nieuwe mascara Vamp all-in one geeft een verrassend resultaat aan jouw wimpers. Je krijgt direct volumieuze, verlengde en gekrulde wimpers in één keer! En dit is niet het enige. PUPA heeft namelijk in de Vamp all-in one mascara een versterkende behandeling toegevoegd, waardoor jouw wimpers een natuurlijke groei krijgen. Ze worden dichter en dikker en hierdoor krijg je een onweerstaanbare oogopslag!

De all-in one mascara heeft een romige en zachte textuur waardoor de mascara makkelijk aan te brengen is. En de versterkende behandeling komt door de Lash Booster, die stimuleert namelijk de groei van de wimpers en herstructureert de haartjes, waardoor de wimpers geleidelijk voller en dikker worden. Het ingrediënt Cassie Floral Wax zorgt ervoor dat de wimpers verzachten en beschermd worden en zo worden de haartjes soepel. And the best for last: Loss-prevention, dit zorgt ervoor dat de wimperhaartjes worden versterkt en niet uitvallen.

De Vamp all-in one mascara is oogheelkundig getest, dus ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

De Vamp all-in one mascara is nu te koop voor €19,95