Shiny nails

De nieuwste nagellak van PUPA Milano

De Vamp! Collectie van PUPA Milano met de fijne mascara, liner en eyeshadows is al jaren bij de Talkies redactie geliefd! De collectie wordt nu uitgebreid met twee nieuwe producten: SCENTED NAIL POLISH GEL EFFECT en SCENTED TRANSPARENT BASE & TOP COAT. Met deze fijne lakjes creëer je een manicure moment in eigen huis!

Scented nail polish gel effect is een onweerstaanbare nagellak met een heerlijk geurende gel-effect textuur die enkele ogenblikken na het aanbrengen vrijkomt. De geparfumeerde Base & Top Coat benadrukt de geur van de gekleurde nagellak en heeft een opvullend en afdichtend effect. Ruikt dus niet alleen heerlijk, maar zorgt ook voor prachtig gelakte nagels.

VAMP! SCENTED NAIL POLISH GEL EFFECT

De lak geeft een geweldige glans en een stralend effect, vergelijkbaar met het resultaat dat wordt bereikt met een semi- permanente nagellak. De zeer hoge concentratie nitrocellulose en vaste stoffen zorgen voor een unieke 3D- plumping-coating en luxe dekking zoals professionele gelnagels. Bovendien is de geur in perfecte balans met de formule en openbaart zich direct na het aanbrengen, wanneer de nagellak is gedroogd, voor onweerstaanbare en subtiel geurende nagels die lang hun kleur behouden. Voor een langhoudende, volle en schitterende kleur vanaf de allereerste keer aanbrengen. Makkelijk aan te brengen met de platte applicator met wel 300 borstelhaartjes!

VAMP! SCENTED TRANSPARENT BASE & TOP COAT

Deze transparante formule op basis van nitrocellulose beschermt de nagelplaat tegen vergeling en vlekken en verhoogt de hechting van de nagellak. Bovendien voorkomt de gepatenteerde tweevoudige weekmaker nagellakkrassen en bevordert langdurig een hoge 3D-glans. Extra fijn is dat de basislaag het aanbrengen van Vamp! Nagellak gemakkelijker maakt, de nagels beschermt tegen kleurpigmenten en ervoor zorgt dat deze langer blijft zitten. Als topcoat versterkt het de glans, het plumping effect en de geur van Vamp! Nagellak, waardoor het langer meegaat.

Beide producten zijn verkrijgbaar voor €8,95 via pupa.nl