summer body

Door deze behandelingen straal jij nog meer deze zomer

Heb jij die strakke buik, ronde billen en stralende huid al van je wensenlijstje gestreept, omdat je sportschool dicht is? Think twice! Jij straalt deze zomer nog meer dan je nu al doet en dat zonder inspanning. Het enige wat je moet doen is een bezoek brengen aan BLOY Institute in Amsterdam. Zij maken het mogelijk om summer ready voor de dag te komen. Strakke buik en ronde billen, bring it on!

Slechts één behandeling met de nieuwe EM body-tight van BLOY staat gelijk aan een 30 minutes ab workout. Een andere populaire en wereldwijd bekende is de Icoone-behandeling. Deze biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage en zorgt daarmee onder andere voor huidverstrakking. Bekende gezichten als Estelle Cruijf, Kim Feenstra, Jaimie Vaes en Chantal Janzen gingen je al voor en komen regelmatig terug.  

Doe jij lachend en zonder hartslagverhoging een buikspier workout in een half uurtje? Je denkt bij deze vraag waarschijnlijk dat de vraagsteller gek geworden is. Dat zou voorheen terecht zijn, maar één behandeling met de nieuwe EM body-tight van BLOY staat gelijk aan een 30 minutes ab workout. Waar tijdens een reguliere workout 20 tot 30 procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna 100 procent van je spieren. Ze doen het zelfs moeiteloos! Wait, what? Ja, met deze zeer effectieve behandeling vergroot jij je spiermassa en neemt je vetpercentage af. Je ziet er niet alleen anders uit, maar je merkt met sporten ook dat je core sterker is geworden. Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm (6 sessies verspreid over 2 à 3 weken) en heeft als behandelzones de buik, de billen en de armen. Zodra je ligt, worden de handstukken op het lichaam gezet via een elastische band. Deze zorgen voor elektromagnetische energie, die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van je spieren toe.

Buik, billen, armen; check! Breng ook je huid in optimale conditie met behulp van bindweefselmassages. BLOY tilt de beautybehandeling naar een ongekend hoog niveau met Icoone®, de nieuwste behandeltechniek die je huid elastisch houdt. De beautybehandeling wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, waardoor de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd en blokkades verminderen. Ook helpt het om overtollig vocht – bijvoorbeeld onder de ogen – effectief af te voeren. Hierdoor word je huid zichtbaar steviger en heb je minder cellulitis. Het apparaat neemt de manuele bindweefselmassage niet alleen over, het is ook in staat om nog dieper in het bindweefsel te werken. Daardoor zijn de resultaten beter en is het zelfs zichtbaar na één behandeling. Daarnaast kun je met het apparaat je volledige lichaam in één keer behandelen.

De prijs voor een EM body-tight kuur van 6 sessies is €600 of €150 per bezoek. Een Icoone®-behandeling begint vanaf € 70.